Cevap: İLK YARININ PANORAMASI
Cok güzel yasmissin, eline emegine saglik.
Yanliz müsadenle bir kaç sey ilave etmek isterim oyuncular hakkinda sahsi düsüncem :
UĞUR KAVUK : Su asamada daha iyisin bulamayiz. Aslinda bulmayada gerek yok eger biraz kendini gelistirse. Defansif yönü biraz zayif kaliyor. Teke tekde çok zor durumda kaliyor. Ve çok kolay adam geçiriyor, yani takip etmekte yavas kaliyor. Yoksa bu sene çok iyi bir durumda MasaAllah.
JAKUP NAVRATİL : Cok iyi bir istikrar, skora çok önemli katkilar yapiyor fakat dedigin gibi kolay çalim yiyor, yedigi gibi hatasini hata ile telafi etmeye çalisiyor ve çok kolay faul yapiyor. Bundan vaz geçerse yeni Bilicamiz olur.
JACQUES FATY : Faty'yi Fransa'dan taniyorum. Cok iyi bir oyuncu çokta neseli biri. Eger kendini takima ve futbola verirse çok basarili olur. Yok tatil olarak görürse istikrari yakalayamaz.
MAHMUT BOZ : Adi sike olaylari ile geçtigi için sene sonuna kadar verim alacagimizi düsünmüyorum açikçasi. Ne yazikki sene sonunda zaten bizdeki kontrati bitiyor. Kötü zamanda geldi.
MEHMET NAS: Takıma olabileceğince katkı vermeye çalışıyor. Elinden geldiğince herşeyi yapıyor demissin vede haklisin, beyefendiliginden ve iyi niyetinden süphem yok fakat bunlar bize yetmiyor maalesef. Cogu maçta adi neredeyse hiç geçmiyor ve olmayacak yerlerde pozisyon tutuyor, topa pres yapmiyor sadece oyuncuya pres yapiyor ve bos bos kovaliyor. Tek iyi tarafi teknik bir youncu iyi pas atabiliyor lakin topu istemiyor ve hep toptan kaçiyor, açikçasi bu takima yakismiyor. Sürekli 10 kisi oynuyoruz o varken ve takim çok yoruluyor.
KADİR PEKMEZCİ : Ona çok ihtiyacimiz var. Kötü zamanimizda bizi kurtaran oyuncu idi. Fakat ayni fedakarligi simdide göstermeli. Buna kapasitesi var. Ben açikçasi onu milli takimda görmek isterim, bunun için yetenegi var. Biraz daha kendini göstermeli ve dikkatli olmali. Defansa yardim etmeli.
Birde genel olarak, çok gol yiyoruz fakat ben bunu defansa baglamiyorum aksine suçun büyügü orta saha ve forvet hattinda. Kimse yardim etmeye geri dönmüyor. Kimse alaninda pres ve defans yapmiyor yada beceremiyor. Sadece Eneramo geri geliyor. Orta sahimiz'in defans yönü çok ama çok zayif. Ve son son vuruslarimiz çok kötü özelliklede Eneramo için.
|