Bu internet iyi olduğu kadar kötü yönleride var bence) Kitap okuma alışkanlığım vardı,bu nedenle yavaş yavaş o alışkanlığımı aldı götürdü.
Olmasaydı internet bol bol kitap okuyor olurdum.
Önceden internetin varlığı veya yokluğu çokta önemli değildi benim için ama şimdi SİVASSPORla fiziksel olarak tek bağım.Gelelim soruya internet olmasaydı ne olurdu;hemen dijitürke üye olurdum Sipas tvden SİVASı ve SİVASSPORu takip edebilmek için..
Sivasspor sitesi olmasaydi,zaten DSL yapmazdim!
Gerektigi zaman giriyordum,yetiyordu.
Eskiden Sivastan haber alabilmek icin hemen hemen hergün gazete aliyordum,bir umutla!Simdi ise sadece tikliyorum,yetiyor!
Belki daha fazla okurdum...
valla önceden internetmi vardı ya valla evde muhabbet kalmadı ya ev arkadsımla bile msn de konusur oldum ilginç bir durum ama internet sayesindede bu sitede güzel insanlarla tanısmıs oldum ne yalan söyluyum ben sevmıyorum interneti ama vazdagecemıyorum
benım internetle tanışmam fazla olmadı. yaklaşık 1 yıl gibi. daha öncelerı yurumek ava gıtmek bol bol balık tutmak ve gezmeyı seven insanım bunları yapardım
wala ınternet benım hayatımı olumsuz etkıledı hastalık oldu eskıden dıarı cıkar geze eylenırdım kendıme zaman ayırırdırdımama sımdı sadecebilg basına gecıp saatlerce hıc ara vermeden orada oylece kalıyorum buda tabıkı acı bı gercek ama sıkayetcı degılım ınternet olmasaydı belkı sımdı cahvede veya daha degısık yerlerde olabılırdım
ama kesınlıkle sıkayetcı degılım cunku cok dostluklar kurdum candan sevdıgım dostlarım arkadaslarımoldu derdımı sıkıntımı paylasacak herseyden once bu yeter
ve iyiki varsın www.sivasspor.com
bende internet olmasaydı ne yapardım bilemiyorum çünknü hiç düşünmedim valla iyiki var strese birebir heleki bu site dahada güzel oldu