Ben bin kere söylerim istenirse. Eneramo ve Grosicki'ye bazı futbol cahilleri gönderilsin gibisinden konuşuyorlar. Eneramo şuana kadar bu sezon 10 gol, 9 asistle oynadı. Gol kaçırıyor olabilir ilah değil sonuçta her futbolcu kaçırıyor. Top tutması, top kaptırmaması, rakip defansı yormasıyla süper bir forvet. Bu tarz oyuncular her zaman takımlarına katkı sağlarlar kullanmayı bilirseniz. Ör; Webo(İstanbul), Tum(Gençlerbirliği) ve Mehmet Yıldız(Karabükspor). Mehmet Yıldızın gelmesiyle Karabükspor kümeden kurtuldu anlarsınız.
Grosicki'ye gelelim teknik oyuncuların her zaman 90 dakika üstün performans gösteremediklerini herkes bilir. Grosicki'nin kumaşı çok sağlam oyuncuyu küstürmeyelim. İki maçta oyuncu satmayı bırakın artık. Grosicki Avrupada geleceğin yıldızları arasında gösterilirken aldık biz onu. Bu sezon şuana kadar 6 gol ve 9 asistle oynadı.
Diğer takım taraftarları özeniyorlar neden biz alamadık bu adamları diye. Kadromuzda böyle teknik ve kaliteli topçular olduğu için ben çok mutluyum.
Keşke sizin için Messi'yi transfer edebilseydik. Gerçi gol kaçırırsa ne derlerdi bilmiyorum.