Cevap: Biz KAÇ kişiyiz ?
Gerçekleri yazarak biz ancak kendimizi soğutuyoruz !. Ya da tam tersine daha çok kızıp, daha çok üzülüyoruz. Bizimki hep lafta taraftarlık.
Biz İzmir'de dernek, grup falan kurmadık. Sadece SİVASSPOR SEVDALILARI olarak bir araya gelip kendimize "İzmirli Yiğidolar" dedik ve 2004'ten beri de tam 8 yıldırda azala azala devam ediyoruz. Aramızda, doktor, subay, bankacı, mühendisler, televizyoncular, işletmeciler, üniversite öğrencileri vardı. Okulu bitirenler, tayini çıkan memur kesimi hep gitti geriye çok az kişi kaldık. Ama yüreğimiz hep büyük kaldı, SEVDAMIZ hep büyük kaldı. Biz yine her yere gidiyoruz. Yine gideceğiz.
Bunu duyanlar abi bizde gelelim, nasıl geleceğiz, nereden binelim diyorlar, herşeyi ayarlıyoruz, çoğu öğrenci, genç, belki baba parasıyla geçinen gençlik bir faydamız olsun diye herşeyi ayarlıyoruz, 25-26 kişi isim yazdırıyor gelen sadece 11-12 kişi.
Biz gerçekten adam olamayız. Biz gerçekten iyi gün adamıyız. Senin dediğin gibi ne zaman 3 SEMT TAKIMINI yeneriz o zaman havaya giriyoruz, gaza geliyoruz, atıyoruz, tutuyoruz. Maç günü söylediklerimizi yutuyoruz.
7 milyon sivaslı var diyoruz ama gerçek taraftar, ölümüne her yerde arkasında yer alacak İDDİA EDİYORUM, 2.000 KİŞİYİ GEÇMEZ. Elin adamı her yere 20-30 otobüsle gidiyor, biz 1 tane midibüsü zor dolduruyoruz.
Haaa !.... Bunda yönetimin de acayip ilgisizliği, frenlemesi var. Taraftar doğru dürüst bir ürün almıyor, onu özendirmek için bir çalışma yok. Adamlar bir maçta 2-1 galip geliyor HATIRA FORMASI yaptırıyor 200 bin satıyor, biz lisanslı formamızı bulamıyoruz. O da Sivas'tan almak lazım, ha deyince gelinmiyor. Bana al gönder diyeceğimiz kimse yok. Önemli maçlara yönetim yemin etmiş hiçbir şekilde sözlü bile olsa taraftara destek vermiyor (Burada sayın TAŞSETEN'i ayrı tutuyorum, o hiç olmazsa FACEBOOKTA bizlerle iletişim içinde).
Sosyal Toplum Kuruluşları, zengin esnaf, valilik, belediye birer otobüs ayarlasa neleri eksilir? Ne kaybederler. Bizim gençlik belli. Hepside maddi imkanı kısıtlı ve zorda olan kişiler. En azından bir yol paraları halolsa gerisini zaten gençler kendisi hallediyor.
Yaaaaahh !!!..... Neyse boşver. Bildiğimiz konuları niye konuşturuyorsun ki Emre kardeşim? Tekrar tekrar üzmek için mi?
.
|