baska bir topiğe hazırladığım yazı.....??
bu yazıyı baska bir topiğe hazırlamıştım...ama buraya koymak zorunda kaldım !!!!
Valla bu topiğe açıldığı günden beri yazı yazmayı o kadar
cok istedimki...ama bu konuya özellikle yazması gerekenler yazsın diye bekledim...onlardan önce görüş yazmak dahi saygısızlık olur diye düşündüm...
kim öcelikli olarak yazması gerekenler ?????
Bunlar yazın-kışın, karda-yağmurda senelerdir Sivasın her Sivas’taki ve deplasmandaki her maçına giden hepimizinde bildiği kişiler..tek tek isimlerini saymama gerek yok !!!
Şimdi görüyorum Sivas 1.lige cıktıktan sonra tek tük maçlarına giden (bunlara ben de dahilim)… hatta ve hatta Sivassporun hiçbir maçına gitmemiş olanlar dahi buradan ahkam kesmekte bilip bilmeden konuşmaktadırlar.. Her Sivaslının, maça gitsin gitmesin konuşmaya hakkı var, ve tabi eleştiri yapmaya da…. Ancak eleştiriler yapıcı olmalı. Yine üzülerek görüyorum ki, Amigomuzu tanımayanlar bile onun şimdiye kadar neler yaptığını bilmeyenler dahi acımasızca eleştiriyor.. El insaf beyler !! Amigo Sebo senelerdir Sivasspor için her türlü fedakarlığı yapmış, her maçına gitmiş ve gittiği her maçta da Sivasspor taraftarını ateşlemek için elinden geleni yapmış bir SİVASSPOR AŞIĞIDIR… taraftar olarak hiçbirimizin SEBO kadar emeği yoktur..Allahtan korkup bu emeğe saygı gösterelim.. Son zamanlarda Seboya yardım eden Serhan kardeşimiz ve Başta Dernek Başkanı olmak üzere 67 derneği var.. Onlarında hakkını yememek lazım.. Her sene Sivassporun peşinde 30-40 bin km. yol yapıyorlar, hemde ne zorluklarla…
Şimdi tüm bu emekler boşa gitmiş.. maça gelipte bağırmayanların, çekirdek yiyip tiyatro seyreder gibi maç seyredenlerin sebebinide bu insanlara mal ediyorsunuz.. Haksızlık ediyorsunuz bence..Ne yapsın sebo her maç tribün tribün dolanıyor, milleti çoşturmak için elinden geleni yapıyor ama bağırmıyorlar…Sebo’nun milleti dövecek veya küfredecek hali yok !!.. Öyle yapmaya çalışsa eminim daha fazla tepki alır..
Neyse lafı fazla uzattım..sonuç olarak hepimiz Sivassporun yararına bir şeyler yapmak için yazıyoruz. Bu hepimizin hakkı buna bir lafım yok ama…emeğede saygı duyalım lütfen !!!
SAZIMDAKİ TÜRKÜ GİBİ
SİVAS DENEN BU ŞEHİR...
|