Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

VARIMIZ YOĞUMUZ SEBO BABAMIZ
Alt 14.11.2005, 18:13   #1
erhan5834
YASAKLI ÜYE

erhan5834 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

12 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 erhan5834 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Daumen hoch VARIMIZ YOĞUMUZ SEBO BABAMIZ

ŞU ALEMDE TEK GERÇEK VAR O DA AMİGO SEBO ... 15 SENEDİR SİVASSPORA GÖNÜLDEN DESTEK VEREN SEBO ABİMİZİN HERZAMAN ARKASINDAYIZ 1967 SİVAS GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ OLARAK HERZAMAN DESTEĞİMİZİ VERMEYE DEVAMEDECEĞİZ...SİVASSPOR SEBO ABİYLE BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞMAYA DEVAMEDECEK..İYİKİ VARSIN AMİGO SEBO SENİ SEVİYORUZ...VARLIĞIN GÜVEN VERİYOR...UMARIM HERKEZDE BİZİM GİBİ DÜŞÜNÜYODUR...YANLIZ DEĞİLSİN SEBO REİS
erhan5834 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda erhan5834'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
ithal amigo istemiyoruz..
Alt 14.11.2005, 18:21   #2
1967_DERNEK_10UR
Usta Yiğido

1967_DERNEK_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1286 1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick
Daumen runter ithal amigo istemiyoruz..

KESİNLİKLE SEBAHATTİN ABININ ARKASINDAYIZ...HEM DERNEĞİMİZİN YÖNETİM KURULUNDA HEMDE SİVASSPOR'UN RESMİ AMİGOSU..DESTEĞİMİZİDE FENERASYON MAÇINDA GÖSTERDİK VE TRİBÜNLERE ÇAĞIRARAK KENDİSİNİ ONURLANDIRDIK..İTHAL AMİGO İSTEMİYORUZ..
1967_DERNEK_10UR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 14.11.2005, 18:25   #3
1967_DERNEK_MUSTAFA
Usta Yiğido

1967_DERNEK_MUSTAFA - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

50 Mesajına 99 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 905 1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

HEP DESTEK TAM DESTEK SEBATTİN ABİYE SEBODAN BAŞKA GELECEK KİŞİYİ BEN ŞAHSIM OLARAK HİÇ KAİLE ALMAM BİLE
1967_DERNEK_MUSTAFA isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 14.11.2005, 18:40   #4
5841
Usta Yiğido

5841 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 9 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 817 5841 TAM BIR BEYEFENDI5841 TAM BIR BEYEFENDI5841 TAM BIR BEYEFENDI5841 TAM BIR BEYEFENDI5841 TAM BIR BEYEFENDI

BENİM ANLAMADIGİM BİR AMIGO SEVDASINA KAPILMIŞ GİDİLİYO NEDEN?
YILLARDIR EMEK VERMİŞ YAGMUR KAR CAMUR DEMEMİŞ SİVASSPOR İÇİN CANINI VERMİŞ.COGU ZAMAN İŞINDEN GUCUNDEN OLMUŞ,SEBAHATTIN GARDAŞDAN DAHA İYİ AMIGO OLCAGINI SANMIYORUM.BIRAKALIM BU AMIGO SEVDASINI BİZLER MAÇTA NASIL OLMALIYIZ ONA BAKALIM.MAÇTA BİZLER GÖREVİMİZİ YAPMAZSAK BAGIRMAZSAK ,DUNYANIN EN MEŞUR AMIGOSUNU GETİRELIM BU İŞ GENE OLMAZ.İTAL AMIGO İSTEMIYORUZ
SEBAHATTİN ABİ..SERHAN GARDAŞ SİZLERİ SEVIYORUZ.MEYVE VEREN AĞAÇ TAŞLANIR...
Alt 14.11.2005, 18:43   #5
1967_DERNEK_10UR
Usta Yiğido

1967_DERNEK_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1286 1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick
Daumen runter

YILLARINI SİVASSPOR İÇİN VERMİŞ..SİVASSPOR'DAN HİÇ BİR MAAŞ VEYA GELİRİ OLMAYAN SADECE VE SADECE SİVASSPOR'U SEVDİĞİ İÇİN BU MESLEKTE SEBO ABIMIZ..KİMSE ONUN EMEĞİNİ İNKAR EDEMEZ..
1967_DERNEK_10UR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 14.11.2005, 19:10   #6
MAVİ_BERE
YASAKLI ÜYE

MAVİ_BERE - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 MAVİ_BERE ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

SELAMIN ALEYKÜM!!!!
ANKARA'DA Yaşayan SİVASLI GARDAŞLAR ÖNEMLE DUYRULUR!!!!!!!

Herkesin bildiği gibi ankara'da yaşayan sivaslı bir hayli çok,ama birlik beraberlik yok.
Bu birlik beraberliği sağlıya biliriz...
Nasılmı?
İSTANBUL'DAKİ YİGİDOLAR RAMAZAN AYINDA İFTAR VEREREK TANIŞTILAR VE MAÇLAR DA BİRLİK BERABERLİK İÇİN DE BAGIRDILAR TAKIMLARINA DESTEK VERDİLER....
BİZ de birbirimizi yakından tanımış oluruz hem...

VE Sİvas'daki maçlara veya deplasman maçlarına ankaradan otobüs ve ya özel bir araçla gideriz ve çok güzel olur...

Daha sonrasında fazlalık olursa ANKARA'DA BİR DERNEGİMİZ OLUR...

BU düşünceler çok güzel şimdi ben gözümde canlandırıyorum da çok mutlu oluyorum...

BEN Sİvas'daki maçlara gitme sansım oluyor ama yanlız gidiyorum..hiç olmassa diyorum en kötü ihtimalle 5 kişi gitsek diyorum ama kimse yok...

ANKARADAKİ SİVASSPOR SEVERLERİ VE SİVASLILAR SİZDEN TEK İSTEGİM BENİ BU YOLDA YANLIZ BIRAKMAYIN!!!!! LÜTFEN...!!!!!

BEN KENDİ CEP TELEFON NUMARAMI VERİYORUM VE 3 HAFTA SONRA KAYSERİDE
KAYSERİ&SİVAS MAÇI VAR ben bu maça kayseriye gidecem benim le bu yola başkoyan varsa ÖLÜMÜNE ÖLÜM diyen varsa buyursun basımın üstünde yeri var....

LEVENT AKÇINAR
CEP TELEFON NUMARAM: 0543 296 46 98...
MSN ADRESİM:duygulum_1982@hotmail. com

BİRAZ SİZDEN SİVASSPORA DESTEK CIKMANIZI BEKLİYORUM BASKA BİRSEY İSTEMİYORUMMM...

TELEFONLARINIZI BEKLİYORUMMMM..

ÖNEMLİ NOTT::::
BU KONUYU LAF OLSUN VE SÖZDE KALSIN DİYE ACMADIM...

ANLAYAN ANLAR...
MAVİ_BERE isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
baska bir topiğe hazırladığım yazı.....??
Alt 14.11.2005, 19:21   #7
HakkıTİMUÇİN
Usta Yiğido

13 Mesajına 20 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 830 HakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekannt
Standart baska bir topiğe hazırladığım yazı.....??

bu yazıyı baska bir topiğe hazırlamıştım...ama buraya koymak zorunda kaldım !!!!

Valla bu topiğe açıldığı günden beri yazı yazmayı o kadar
cok istedimki...ama bu konuya özellikle yazması gerekenler yazsın diye bekledim...onlardan önce görüş yazmak dahi saygısızlık olur diye düşündüm...

kim öcelikli olarak yazması gerekenler ?????

Bunlar yazın-kışın, karda-yağmurda senelerdir Sivasın her Sivas’taki ve deplasmandaki her maçına giden hepimizinde bildiği kişiler..tek tek isimlerini saymama gerek yok !!!

Şimdi görüyorum Sivas 1.lige cıktıktan sonra tek tük maçlarına giden (bunlara ben de dahilim)… hatta ve hatta Sivassporun hiçbir maçına gitmemiş olanlar dahi buradan ahkam kesmekte bilip bilmeden konuşmaktadırlar.. Her Sivaslının, maça gitsin gitmesin konuşmaya hakkı var, ve tabi eleştiri yapmaya da…. Ancak eleştiriler yapıcı olmalı. Yine üzülerek görüyorum ki, Amigomuzu tanımayanlar bile onun şimdiye kadar neler yaptığını bilmeyenler dahi acımasızca eleştiriyor.. El insaf beyler !! Amigo Sebo senelerdir Sivasspor için her türlü fedakarlığı yapmış, her maçına gitmiş ve gittiği her maçta da Sivasspor taraftarını ateşlemek için elinden geleni yapmış bir SİVASSPOR AŞIĞIDIR… taraftar olarak hiçbirimizin SEBO kadar emeği yoktur..Allahtan korkup bu emeğe saygı gösterelim.. Son zamanlarda Seboya yardım eden Serhan kardeşimiz ve Başta Dernek Başkanı olmak üzere 67 derneği var.. Onlarında hakkını yememek lazım.. Her sene Sivassporun peşinde 30-40 bin km. yol yapıyorlar, hemde ne zorluklarla…

Şimdi tüm bu emekler boşa gitmiş.. maça gelipte bağırmayanların, çekirdek yiyip tiyatro seyreder gibi maç seyredenlerin sebebinide bu insanlara mal ediyorsunuz.. Haksızlık ediyorsunuz bence..Ne yapsın sebo her maç tribün tribün dolanıyor, milleti çoşturmak için elinden geleni yapıyor ama bağırmıyorlar…Sebo’nun milleti dövecek veya küfredecek hali yok !!.. Öyle yapmaya çalışsa eminim daha fazla tepki alır..

Neyse lafı fazla uzattım..sonuç olarak hepimiz Sivassporun yararına bir şeyler yapmak için yazıyoruz. Bu hepimizin hakkı buna bir lafım yok ama…emeğede saygı duyalım lütfen !!!

KAYNAĞI GÖNLÜMÜZDÜR
DURDURULMAZ BU NEHİR..
SAZIMDAKİ TÜRKÜ GİBİ
SİVAS DENEN BU ŞEHİR...
HakkıTİMUÇİN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 14.11.2005, 19:27   #8
MAVİ_BERE
YASAKLI ÜYE

MAVİ_BERE - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 MAVİ_BERE ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

SELAMIN ALEYKÜM!!!!
ANKARA'DA Yaşayan SİVASLI GARDAŞLAR ÖNEMLE DUYRULUR!!!!!!!

Herkesin bildiği gibi ankara'da yaşayan sivaslı bir hayli çok,ama birlik beraberlik yok.
Bu birlik beraberliği sağlıya biliriz...
Nasılmı?
İSTANBUL'DAKİ YİGİDOLAR RAMAZAN AYINDA İFTAR VEREREK TANIŞTILAR VE MAÇLAR DA BİRLİK BERABERLİK İÇİN DE BAGIRDILAR TAKIMLARINA DESTEK VERDİLER....
BİZ de birbirimizi yakından tanımış oluruz hem...

VE Sİvas'daki maçlara veya deplasman maçlarına ankaradan otobüs ve ya özel bir araçla gideriz ve çok güzel olur...

Daha sonrasında fazlalık olursa ANKARA'DA BİR DERNEGİMİZ OLUR...

BU düşünceler çok güzel şimdi ben gözümde canlandırıyorum da çok mutlu oluyorum...

BEN Sİvas'daki maçlara gitme sansım oluyor ama yanlız gidiyorum..hiç olmassa diyorum en kötü ihtimalle 5 kişi gitsek diyorum ama kimse yok...

ANKARADAKİ SİVASSPOR SEVERLERİ VE SİVASLILAR SİZDEN TEK İSTEGİM BENİ BU YOLDA YANLIZ BIRAKMAYIN!!!!! LÜTFEN...!!!!!

BEN KENDİ CEP TELEFON NUMARAMI VERİYORUM VE 3 HAFTA SONRA KAYSERİDE
KAYSERİ&SİVAS MAÇI VAR ben bu maça kayseriye gidecem benim le bu yola başkoyan varsa ÖLÜMÜNE ÖLÜM diyen varsa buyursun basımın üstünde yeri var....

LEVENT AKÇINAR
CEP TELEFON NUMARAM: 0543 296 46 98...
MSN ADRESİM:duygulum_1982@hotmail. com

BİRAZ SİZDEN SİVASSPORA DESTEK CIKMANIZI BEKLİYORUM BASKA BİRSEY İSTEMİYORUMMM...

TELEFONLARINIZI BEKLİYORUMMMM..

ÖNEMLİ NOTT::::
BU KONUYU LAF OLSUN VE SÖZDE KALSIN DİYE ACMADIM...

ANLAYAN ANLAR...
MAVİ_BERE isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 14.11.2005, 20:09   #9
1967_Dernek_Ayhan
Tecrübeli Yiğido

1967_Dernek_Ayhan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

14 Mesajına 23 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 1967_Dernek_Ayhan ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

KESİNLİKLE SEBAHATTİN ABININ ARKASINDAYIZ...HEM DERNEĞİMİZİN YÖNETİM KURULUNDA HEMDE SİVASSPOR'UN RESMİ AMİGOSU..DESTEĞİMİZİDE FENERASYON MAÇINDA GÖSTERDİK VE TRİBÜNLERE ÇAĞIRARAK KENDİSİNİ ONURLANDIRDIK..İTHAL AMİGO İSTEMİYORUZ..
1967_Dernek_Ayhan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 14.11.2005, 20:20   #10
drummer
Usta Yiğido

drummer - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

84 Mesajına 167 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 874 drummer TAM BIR BEYEFENDIdrummer TAM BIR BEYEFENDIdrummer TAM BIR BEYEFENDIdrummer TAM BIR BEYEFENDIdrummer TAM BIR BEYEFENDI

AMİGOLARIN RESİMLERİ YOKMU,SİTENİN BRİ KÖŞESİNE KONSA FENA OLMAZ.
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
babamiz, sebo, varimiz, yoĞumuz