Yeni Sezonda Sahalardayım
YENİ SEZONDA SAHALARDAYIM
Hayrettin “Uzun süreli bir ayrılığın ardından taraftarlarımızın karşısına çıkacağım. Sivasspor formasını giyeceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum" dedi.
SPOR SERVİSİ - 17.05.2012
Sivasspor’un Kaptanı Hayrettin Yerlikaya, yeni sezonda sahalarda olacağını söyledi.
Uzun süreli sakatlığının ardından Kaptan HayrettinYerlikaya, yeni sezonu sabırsızlıkla beklediğini belirterek “Geçen sezon benim açımdan çok kötü geçti.Sakatlığımın ardından uzun süredir sahalardan usak kaldım.Bu süre zarfında tedavi ve tetkiklerim devam etti. Şu an çok iyiyim. Yeni sezonda taraftarlarımızla buluşacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum “dedi
Sivasspor’un bu sezon gösterdiği performansın çok iyi olduğunu, Sivasspor ile ilgili sıkıntılı birdönem yaşanmasına karşın takımın başarıdan başarıya koştuğunu da sözlerine ekleyen Kaptan Hayrettin “Yeni sezon yeni umut demektir. Teknik Direktörümüz Rıza Çalımbay gözetiminde yeni sezonda zirveyi hedefleyen birtakım oluşturulacak ve özlenen başarı elde edilecektir.Bu sezonda takımın başarısına katkı sağlayan arkadaşlarımı kutluyorum. Benim için büyük bir heyecan var, oda biran önce sahalara dönmem ve taraftarlarımızla buluşmamdır “dedi. Kaynak:Yeni Ülke Gazetesi
|