7. Karadeniz ve Hazar Ülkeleri Genç ve Büyükler Karate Şampiyonası ile 9. Uluslararası Palandöken Karate Turnuvası 31 Mayıs - 03 Haziran 2012 Tarihleri Arasında Erzurum' da Yapılacak.
Karadeniz ve Hazar Ülkeleri Karate Şampiyonasına Katılacak Milli Takım Sporcuları ve Teknik Kadrosu 31 Mayıs Perşembe Günü Cemal Gürsel Kapalı Spor Salonunda Hazır Bulunacaklar.
Değerli yiğido kardeşlerim..;
Bu hafta sonu oğlum küçük yiğido Gökhan FİLİZ, Erzurum'da yapılacak ULUSLARARASI ŞAMPİYONAYA özel olarak davet edilmiştir. Son 5 yıldır, dualarınızla SİVAS'ımızın adını tüm özel ve resmi müsabakalarda başarıyla temsil eden Oğlum Gökhan FİLİZ'e yine dualarınızı bekliyorum...
27-29 Nisan 2012 Tarihlerinde Kırşehir Atatürk Spor Salonunda düzenlenen Liseler arası Türkiye Karate şampiyonasına Sivas’ı 3 sporcu ve 2 hakemimiz temsil etti.
33 İlden 600 Sporcunun katıldığı Liseler arası Türkiye Karate Şampiyonasında, Ticaret Meslek Lisesinden 55 KG’da Gökhan FİLİZ Türkiye 2.si olmuştur.
Gökhan kardeşimizi tekrar tebrik ediyor, başarılı olmasını diliyoruz. Allah yardımcısı olsun. Kupa, madalya alamasa da önemli değil, o artık bizim milli sporcumuz. Sivas adını, Yiğido adını salonlara taşıyor ya işte o herşeye bedel.
Yolu açık olsun, gözlerinden öpüyorum onu. Başarılar küçük yiğido !...
.
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Cücü baba,kardeşimize yürekten başarılar diliyorum. dualarımız onunla, Ancak senden ricam biraz daha detaylı bilgi yaz,hatta resminide koyda burdan basın mensuplarına ben söylerim onlar alır
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı favori58'a Teşekkür Ediyor...
Selam arkadaşlar...
oğlum Gökhan şu an finalde yarışmak üzere, finale gelene kadarda 1,Türk, 1, Ermeni, ve 1 de İranlı olmak üzere tüm rakiplerini show yaparak 10 a sıfır gibi net derecelerle yenmiştir...finaldeki rakibide yine İranlı ve yenerse Yunanistanda yapılacak olan yarışmaya gidecektir...