GokhanTurna aşağıdaki mesajımın içeriğinden yararlanıp açtığın konuyu daha görsel ve anlamlı hale getirebilirsin.
http://www.sivasspor.com/forum/showt...231#post781231
Bu konuya değinmek gerekirse taraftarlarımız da bu konuda tutarsız. Facebook, twitter ve bu sitedeki profil resimlerinde de yanlış logoları kullanıyorlar. Önce doğrusunu yapmak bizim görevimiz.
Kulüp o kadar önem vermiyor ki bu işe adete gülünecek durum var ortada. İki tane S harfini üst üste koyunca Sivasspor logosu olduğunu zannediyorlar. Noktası virgülüne kadar aynı olmadığı sürece sizin kimliğinizi yansıtmaz. Üstelik bunu siz yapıyorsunuz.
Bu, adınızı bazen Ahmet bezen Fahmet bazende Tahmet yazmaktan farksız.
Nasıl ki Kulüp Başkanımızın kimliğinde Otyakmaz yazan soy adını basının ısrarla Odyakmaz olarak yanlış yazması gibi. Bunada son noktayı koyacak başkandır. Çıkıp kendisi söyleyecek.