Doğum Yeri: Altındağ - ANKARA Doğum Tarihi: 08.Ocak.1990 Uyruğu: TC Boy: 1.90 Kilo: Medeni Hali: Bekar
Oynadığı Mevki: Orta Saha Sözleşme Tarihi: 01.Temmuz.2012 Oynadığı Kulüpler:
2009 - Buğsaşspor, Ankaraspor
2010 - 1461 Trabzonspor
2011 - Kızılcahamamspor (2 Gol), Keçiörengücü (2 Gol) Attığı Gol Sayısı: 4 Gol
.
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Böyle oyunculara fazla bel bağlayıp transfer komitesinin böyle oyuncuları takipe ederek zaman kaybetmes bence saççma. Önce as kadro ilk 11 kurulur ondan sonra gençler alınır. Bizim tam tersi önce gençler alınıyor ortada ilk 11'de oynayacak forvetler yok
Böyle oyunculari oynatmak icin alacaksin,tesislerde ve antreman sahasinda boy göstermis ne yazar.Böylesine genc bir oyuncu yaninda Sivasspor´un eski orta saha oyunculari forma sansi bulabiliyorsa yapilan bu transfer bosuna yapilmis transferdir.Hele ilk 18´e dahi giremiyorsa ,oynayamiyorsa o gencin gelecegi resmen köreltilmis oluyor.Sivasspor seyircisi az biraz kosup elini beline dayayan futbolculari gercekten görmek istemiyor.Adi ve sani ne olursa olsun 90 dakika sahada mücadele vermeyen futbolcular,formanin yüzünü görmemeli bence.
Tanıyana bilene sormak lazım nasıl bir oyuncu düzeyi ne yararlı olur mu?
Arkadaşlar bir araştırma yapmaya çalıştım ama bir şeye ulaşamadım siz bir deneseniz de analiz yapsanız iyi olur soru işaretleri giderilmiş olur
Tanıyana bilene sormak lazım nasıl bir oyuncu düzeyi ne yararlı olur mu?
Arkadaşlar bir araştırma yapmaya çalıştım ama bir şeye ulaşamadım siz bir deneseniz de analiz yapsanız iyi olur soru işaretleri giderilmiş olur
genç oyuncular'i hiç bir zaman onyargili olamamak lazim tanimiyoruz diye insallah parlar bizde !