Büyük Birlik Partisi Sivas Merkez İlçe Başkanı Ömer Ağdoğan ve Büyük Birlik Partisi Sivas Merkez İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyeleri, Sivasspor Kulübünü ziyaret ederek burada Kulüp 2.nci Başkanı Erdal Sarılar ve Teknik Direktör Rıza Çalımbay ile görüşerek, Gaziantepspor deplasmanından alınan galibiyet nedeni ile tebrik ederek, önümüzdeki iki haftada Sivasspor’un kendi evinde oynayacağı Mersin İdmanyurdu ve Fenerbahçe maçları için de başarı dileklerinde bulundular.
Ziyaret sırasında basın mensuplarına açıklamada bulunan BBP Sivas merkez İlçe Başkanı Ömer Ağdoğan:
“Bugün buraya geliş sebebimiz, Sivas’ımızın gözbebeği Sivasspor’umuzu Gaziantep deplasmanında aldığı galibiyet dolayısı ile kutlamaktır.
Ayrıca önümüzdeki iki haftada kendi evinde yapacağı maçlardan hayırlı ve güzel sonuçlar almasını temenni ediyoruz. Her ne kadar da futbol üç ihtimalli olsa da gönlümüz her iki maçta da Sivasspor’un galibiyetinden yanadır” dedi.
Sivasspor Kulübü 2.nci Başkanı Erdal Sarılar da:
“Büyük Birlik Partisi Merkez İlçe Başkanlığı’na bu ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Onların bu ziyaretleri bizleri ziyadesi ile mutlu etmiştir. Biz Gaziantep maçı sonrası ilk iki gün burasının daha kalabalık olmasını bekliyorduk ancak ne hikmetse gelen giden olmadı ama Fenerbahçe maçı öncesi burası dolup taşar. Bunu söylerken de Sivas Basınına teşekkür ediyorum. Hep olumlu ve yapıcı eleştirilerde bulunarak bizleri motive ediyorlar. Birkez daha Büyük Birlik Partisine teşekkür ediyoruz.” dedi.
Daha sonra Büyük Birlik Partisi Merkez İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu getirdikleri baklavayı futbolcu ve teknik heyete ikram ettiler.
Ayrıntı