Alıntı:
SivasSpor.Com Nickli Üyeden Alıntı
Sivassporlu Erman Kılıç, .............................. ..............................
.......... Fenerbahçe maçının önemli olduğunu vurgulayan yıldız futbolcu, "Derbiden fiziksel ve psikolojik açıdan yorgun çıkan bir rakiple karşılaşacağız. Bunun bizim için avantaj olduğunu düşünüyorum. Sivas'a da galibiyetle döneceğimize inanıyorum. Kupadan sonra ilk yarının son maçında Elazığspor'la oynayacağımız karşılaşma da bizim için çok önemli. O maçı kazanmamız halinde alt sıralarla aramızdaki farkı açacağız. Son haftalarda istemediğimiz sonuçlar aldık ama iyi bir takımız ve kısa sürede toparlanacağımızdan şüphem yok" ifadelerini kullandı.
|
Ne oldu geçen Karabük maçın da biz 120 dak. oynadık yorgunduk, Karabük 5 gol yemişti MORALSİZDİ. Adamlar çıktılar oynadılar bizi yendiler. Önemli olan oynamaktır, inanmaktır. Ortaya Laf salatası değil, ortaya yürek lazım, yürek. Hocasından, futbolcusuna kadar.
Daha 2 hafta öncesine kadar Rıza hocayı savunup, 4-2 Kayseri galibiyetini bize kapak yapanları göremiyorum. Ben taa geçen sezondan beri söylüyorum, tehlike çanlarını. Takımda ataktik yok, istikrar yok, hedef yok. O kişiler ise günlük başarılarla sevinenler. Buyrun, takımın hali ortada şimdi kapak yapın..
.