Kasımpaşa deplasmanında forma giydiği süre boyunca sergilediği performansla taraftardan tam not alan Polonyalı santrafor Arkadiusz Piech, ilerleyen haftalarda çok daha iyi olacağını ifade ederek rakiplerine göz dağı verdi.
1-0 Kasımpaşaspor'un üstünlüğü ile sona eren mücadele ile ilgili görüşlerini dile getiren tecrübeli oyuncu, Kasımpaşa karşısında son 15 dakika forma şansı bulduğunu belirterek; “İlk kez kırmızı-beyazlı forma ile oynama imkanı buldum ve bu maçta kendimi çok daha iyi hissetim. Hatta bir gol atma şansı da yakaladım diyebilirim ama bulduğumuz fırsatları istediğimiz gibi değerlendiremedik ve yenildik. Ama bundan sonraki süreçte her şeyin çok daha iyi olacağına inanıyorum ve kendi performansımda her geçen gün daha üst seviyeye çıkacak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.
Hafta sonu oynanacak Beşiktaş karşılaşması öncesinde hazır olduğunu ifade eden Polonyalı santrafor; “Hocamız şans verdiği takdirde elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Bizim rakibimiz karşısında bir artımız var ve buda kendi evimizde oynayacak olmamız. İnşallah sahadan galibiyetle ayrılan taraf biz oluruz. Biz Beşiktaş karşılaşmasında elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Yeter ki taraftarlarımızın bizim arkamızda olsunlar, bize güvensinler” şeklinde konuştu.
C.Kaan Karaguş/Sivasın Sesi
Yukarıdaki Mesaj için 9 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...