Alıntı:
SivasSpor.Com Nickli Üyeden Alıntı
GERÇEK SİVASLI OLDU
Sivasspor’un Alman Teknik patronu dün Sivas’ın plakası olan 58 yaşına bastı.
Sivasspor’un başında olan Teknik direktör Werner Lorant ‘58’ yaşına Sivasspor’un çalıştırıcı olduğu bir dönemde girdiği için son derece mutlu olduğunu ve bu durumun kendisi için büyük bir sürpriz olduğun vurguladı.
Sivas halkını çok sevdiğini söyleyen Alman çalıştırıcı Almanya’da da bir çok görüştügü ve yakın Sivaslı arkadaşları olduğunu söyledi. Lorant, “58 yaşıma hiç beklemediğim bir şekilde anlamlı bir şekilde girdim. Çünkü şuanda başında bulunduğum takım bir il takımı. Bu ilin plakası ise 58. Bende şuanda 58 yaşıma girdim. Bu benim için ayrı bir heyecan konusu oldu. Sivas’ta ve Sivasspor’un başında olmaktan çok mutluyum. Hafta sonunda oynadığımız maçtan galibiyet ile ayrılsaydık çok daha mutlu olacaktım. Bir puanla yetinmek zorunda kaldık.”dedi.
Sivassporlu futbolcular ise 58 yaşına giren Teknik patronları Werner Lorant’ın yaş gününü kutlarken Teknik hocalarına sevgi gösterilerinde bulundular. Lorant, futbolcularının kendisine gösterdikleri ilgiden dolayı bir hayli mutlu olurken, duygulandığı da gözlendi.
|
SAYIN LORANTIN DOGUM GÜNÜNÜ KUTLUYORUM NİCE YILLARA
İNŞALLAH 58 YAŞGÜNÜNDE SİVAS SIPORU ŞAMPİYONLAR LİGİNDE VEYA
UEFA KUPASINDA MÜCADELE EDEREK KUTLARIZ SAYIN LORANT DAHA
NİCE YILLARA HEP BERABER SİVASI VE SİVASLIYI ZİRVELERE CIKARIRSINIZ