Yiğidoların buluşma adresi olan Sivasspor.com'un plaketi canlı yayında verildi.
Sitemiz tarafından periyodik olarak düzenlenerek, gelenekselleştirilen haftalık STY yarışma, forma desteği ve anketlerine bir yenisini daha ekleyerek, "taraftar spor proğramını seçiyor" anketi yaptı. 130 bin kayıtlı üyesi olup, yüzbinlerce de takipcisi olan Sivasspor.com'un taraftarları arasında düzenlenen anket sonucu katılımcıların %55.61 oyunu alan Sipas Vizyon 58'de yayınlanan "Futbol Analiz" proğramının plaketi canlı yayında, moderatör Nail Sertakan beye takdim edildi.
Sivasspor.com Sivas il temsilcimiz Bekir Bayrak tarafından verilen plakette, Bayrak "130 bin kayıtlı üyesi bulunan bağımsız taraftar sitesi sivasspor.com sitemiz tarafından düzenlenen ve yiğidoların oy kullanarak belirlediği "taraftar proğramını seçiyor" anketinde Sivas'tan yayın yapan 3 proğram arasından %55.61 oy alarak, sizleri 1. seçmiştir. Bu vesile ile sizlerin nezdinde Vizyon 58 çalışanlarını ve ekibini tebrik ediyor, ödülü sizlere takdim ediyoruz" dedi.
Ödülü teslim alan porğramın moderatörü Nail Sertakan ise açıklmasında; "Bizlere bu ödülü layık gören tüm yiğidolara çok teşekkür ediyorum. Yiğidolara layık olmaya çalışıyoruz. Bu çalışmalar ekip işidir. Ekipte bulunan tüm arkadaşlarım adına plaketinizi alıyor, ben de yiğidoların buluşma adresi olan, Sivassporun en sıcak ve taze haberlerini takip ettiği Sivasspor.com site yöneticilerine çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
Proğram konukları Gençlik ve Spor il Müdürü Salim Kılıç ve proğram yorumcusu gazeteci Kaan Karaguş ise Nail Sertakan beyi tebrik ederek, "ilgi ile takip edilen Sivasspor taraftarlarının sitesi tarafından verilen bu ödül, ne kadar takip edildiğinizin bir göstergesidir. Bu plaketin verilmesinde emeği geçen Sivasspor.com site yönetimini tebrik ediyoruz" dediler.
Sivasspor sevdalısı taraftarlarının buluşma adresi olan, Sivasspor.com yöneticileri olarak, sitemize ve düzenlenen anketlere ilgi gösteren tüm yiğidolara teşekkür ediyoruz.
Sivasspor.com Özel Haberidir