Gemisini kurtaran Selahattin,agresif kalecimiz Erol,4 numara Aydın,tabut Mehmet,rahmetli Ahmet Tuna,Cemal,Hakan işte bu isimler hatırlayamadıklarımla birlikte takımımızı bügünlere taşıyan değerlerdir.Hepsine selam olsun.Cemil Aktürk.
valla ben bilmiyorum öle eski topçularımızı ama anlatacak biri olsa dinleriz elbet.....
...........................uza klardan can........................... ........................
Sorunuzu anlayamadım.49 yaşındayım.12 yaşlarında Babamın sayesinde SİVASSPOR taraftarı oldum.Ankaradaki maçlarına gittim.Basından sürekli takip ettim.Anılarımı,hafızamda kalanları sizlerle paylaşmak istedim.Aslen Sivas ili Suşehri ilçesindenim.Hepsi bu kadar.Selamlar.
valla ben bilmiyorum öle eski topçularımızı ama anlatacak biri olsa dinleriz elbet.....
...........................uza klardan can........................... ........................
Haydi Sivassporun tarihi ile ilgili bilenler bildiklerini yazsın.Bir hemşehrimizde bunları derlesin,kitap haline getirsin.Bizlerde satın alalım.SİVASSPOR'umuza destek olsun.Selamlar.
ben sivas doğumluyum ve sivasta yaşıyorum.şu anda sinop ta üni.okuyorum.burda sivasspor un ilk kurulduğu yıllar sivasspor da oynamış bir ağabey ile tanıştım kendisi hala sivasspor aşığı olduğunu söyledi,burda esnaf,sivasspor u hala takip ettiğinden bahsetti,askerliğinide sivasta yapmış...yani o eski olmakla birlikte hala sivassporlu...
Gemisini kurtaran Selahattin,agresif kalecimiz Erol,4 numara Aydın,tabut Mehmet,rahmetli Ahmet Tuna,Cemal,Hakan işte bu isimler hatırlayamadıklarımla birlikte takımımızı bügünlere taşıyan değerlerdir.Hepsine selam olsun.Cemil Aktürk.
abi anladımda...bizler yani 20 30 yaşlarındakiler 3.ligden otesini hatırlamıyor....varsa anıların filan paylaş bizimle...takımıız iyi tanıyalım...daha bilmediklerimiz var....bende ezbiderliyim abi
Haydi Sivassporun tarihi ile ilgili bilenler bildiklerini yazsın.Bir hemşehrimizde bunları derlesin,kitap haline getirsin.Bizlerde satın alalım.SİVASSPOR'umuza destek olsun.Selamlar.