Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

DİSİPLİNSİZLİK VARDI
Alt 28.11.2005, 16:26   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart DİSİPLİNSİZLİK VARDI

Sivasspor Teknik Direktörü Werner Lorant ise, hissettiği duyguların yaşamak istemediği şeyler olduğunu belirterek, bu konuda çevrelerindeki herkesin, basının da hatası bulunduğunu belirterek, oyuncularının havaya sokulduğunu söyledi.
Futbolcularının 20. dakikadan itibaren taktik olarak oynanması gereken futbolu oynamadığını kaydeden Lorant, ''1-0'dan sonra bütün defansif anlayış kayboldu. Beşiktaş defansif anlayışını korudu ama biz yapamadık. Çünkü sahadaki bütün oyuncular star, süper star ve büyük oyuncu olduğunu düşünüyor ve havaya giriyor'' dedi.

Sivasspor'un sadece takım halinde futbol oynarsa maç kazanabileceğini ifade eden Lorant, ''Bugün seyrettiğim takımda bir disiplinsizlik vardı. Bunu seyretmekle kalmayacağım gereken önlemleri alacağım. Bundan sonra benim verdiğim taktiği uygulamayan futbolcu olursa ismi ne olursa olsun, evinde oturur, televizyonda izler maçı. Gençler var onları oynatırım, benim için hiç sorun değil'' diye konuştu.
Bu maçta tamamen taktik hatası yaptıklarını, bunun da oyuncularının disiplinsizliğinden kaynaklandığını belirten Lorant, maçın devre arasında oyuncularına ne söylediğinin sorulması üzerine ise, ''Onlara bu maçı kaybederlerse beni gerçekten tanıyacaklarını söyledim'' dedi.
BEŞİKTAŞ TEKNİK DİREKTÖRÜ TİGANA: İLK ZAFERİM
Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, Sivasspor karşısında kazanma tarzlarının güzel olduğunu belirterek, ''Beşiktaş'taki ilk zaferimden dolayı mutluyum'' dedi.
Karşılaşmanın ardından maçı değerlendiren Tigana, mücadelede futbolcularının hafta içi konuştuklarına bağlı kaldıklarını belirterek, Beşiktaş'taki ilk galibiyetin kendisini mutlu ettiğini kaydetti.
Sivasspor karşısında uzun bir süre 10 kişi mücadele ettiklerini hatırlatan Tigana, Perşembe günü oynayacakları UEFA kupasına kadar hazırlanmak için zamanları olduğunu söyledi.
Tigana, ''Ailton'un oyundan atılmasının ardından takımda ne değişti?'' sorusu üzerine, ''Ben ekibime kollektif olarak bakar, yargılarım. Ailton atıldıktan sonra İbrahim Akın daha çok boş alan buldu kendine'' dedi.
Kırmızı kart gören Ailton ile ilgili tasarrufunun ne olacağı sorusunu ise, Tigana, ''Ancak kayıtlardan tekrar izledikten sonra bu konuda tasarrufum olup olmayacağına karar vereceğim. Hakemin kararına saygılıyım'' diye yanıtladı.
Jean Tigana, ''Ailton'un durup dururken kırmızı kart görmesini nasıl yorumluyorsunuz?'' şeklindeki soru üzerine ise, ''Şu anda sadece 1 oyuncudan konuşuyoruz, diğer 10 oyuncudan bahsetmiyoruz. Diğer 10 oyuncunun aldığı bir zafer var. Şu anda hakeme güveniyorum, görüntülere baktıktan sonra karar vereceğim'' diye konuştu.
Yeniülke Gazetesi

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.11.2005, 16:31   #2
DJMuRaT
YASAKLI ÜYE

DJMuRaT - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 DJMuRaT ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

umarım lorant gerekli önlemleri alır..Çünkü lorant disiplinsizlği sevmez...

Sivasspor YALNIZCA 4 EYLÜLDE OYNAMIYOR...
DEPLASMANDADA BİZ WARIZ...
DJMuRaT isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Lorant'a guveniyoum!..
Alt 28.11.2005, 16:44   #3
thing58012
Acemi Yiğido

thing58012 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 thing58012 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Daumen hoch Lorant'a guveniyoum!..

Lorant takıma yapılması gerekenleri yapacaktır.Bu yuzden Loranta güveniyorum.Takımdaki düşüşün önune gececegine inanıyorum.
thing58012 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.11.2005, 18:14   #4
Serd@r
Usta Yiğido

Serd@r - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

14 Mesajına 33 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 837 Serd@r BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Özellilkle şu son iki haftada futbol hariç herşey bizde mevcut yani şu takımımın sadece son iki haftasının maçını seyreden biri bütün olumsuzlukların bu takımda mevcut olduğunu söyletecektir ama bizler biliyoruz ki hakiki,gerçek SİVASSPOR kesinlikle bu değil.İnşallah sayın Lorantın alacağı önlemlerle ve futbolcuların inançlı mücadelesiyle bunu herkese göstereceğiz.
Serd@r isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.11.2005, 18:20   #5
gercek58li
Usta Yiğido

gercek58li - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

50 Mesajına 75 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 gercek58li ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

DISIPLIN VE KONDISYON
LORANTIN VAZGECMEDIGI IKILI
CÖZÜM BULACAGINA INANIYORUM...
Alt 28.11.2005, 18:21   #6
Cem-Can
Acemi Yiğido

Cem-Can - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Cem-Can ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

LORANT ALMAN EKOLÜNDEN GELME Bİ TEKNİK DİREKTÖR VE KESİNLİKLE DİSİPLİNSİZLİĞE TAVİZ VERMEZ.BEN ÖNÜMÜZDEKİ KAYSERİ MAÇINDA KADRODA SÜRPRİZ İSİMLER BEKLİYORUM DOĞRUSU..LORANT MUTLAKA BAZILARINA GEREKEN DERSİ VERECEKTİR
Cem-Can isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
disiplin
Alt 28.11.2005, 18:36   #7
Etem-Murat
Usta Yiğido

Etem-Murat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

25 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 935 Etem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer Anblick
Standart disiplin

arkadaşlar tabiki son haftalarda takım rehavete kapıldı. Cünkütakım ilk dörtler icinde gedi bu onların aşağılara inmeyeceğini hep burda kalırız diye son haftalarda takım halinde ruhsuz bir top oynanıyor. son Beşiktaş en ğüzel örneği takım halinden bir an kurtulup SİVAS SPORA yakışır bir top oynamalarını TÜM YİĞİDOLARIN ARZU VE İSTEKLERİDİR.
Etem-Murat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Tecrübe,tecrübe,tecrübe.
Alt 28.11.2005, 20:15   #8
Arif Coşkun
Usta Yiğido

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

138 Mesajına 217 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 949 Arif Coşkun isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Tecrübe,tecrübe,tecrübe.

Disinpsizlikten de öte,öyle bir hava oluşturulduki sanki Beşiktaş çantada keklik görüldü,Beşiktaş'ın bulunduğu ortam nedeniyle. Böyle takımların ne zaman ne yapacağı hiç belli olmuyor. Bakın tecrübe konuştu ve oynamadan maçı aldı gittiler. Ne kadar ben büyüğüm şöyleyim böyleyim de,icraat yoksa birşeyde olmaz.Balonu fazla şişirmeyeceksin,çünkü sonunda patlamak var. Daha düne kadar,yok uefa,yok şampiyonlar ligine bile kalırız gibi laflar ediyorduk burada.Bugün bakın neler konuşuyoruz.Önümüzde Kayseri maçı var.En az bir FB-GS-BJK kadar zorlu bir maç bence.Çok dikkat etmeliyiz.Büyük takımlara puan kaybetmemiz önemli değil.Asıl almamız gereken maçları alıp yerimizi sağlama almalyız.Bu ilk senemiz,hele bir yerimiz sağlamlaşsın,ileriki yıllarda büyük hedefler belirleriz ,uefa gibi vs.Buyılki hedefimiz ligde kalmak olamlı,kalırsak büyük başarı.Geçmişte görüyorduk gelen takım ertesi yıl geldiği yere geri didiyordu. Biz inşallah kalıcı olup,ve geriye gitmeyeceğimizi ve buranın daimi üyesi olacağımızı herkese inandırmalıyız.Bu da tüm camia olarak yöneticisiyle,taraftarıyla birlik beraberlik iyi günde kötü günde elele vererek takımımızı laik olduğu yere hep birlikte çalışmalıyız.Lütfen biraz sabır,biraz saygı,biraz sevgi.Bunlara uyduktan sonra ulaşamayacağımız hiç bir hedef olamaz bence.
Herkese saygılar.
Alt 28.11.2005, 20:28   #9
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1306 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Valla ne yalan söyleyim ben Werner Lorant!a güveniyorum ve gereken önlemi fazlası ile alacağını düşünüyorum....Fenerbahçenin hocası iken Orteganın bile gözünün yaşına bakmamıştı...Bence bu hafta Kayserispor maçında bambaşka bir Sivasspor takımı izleyeceğiz...

HER YERDEYİZ....1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ...
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.11.2005, 21:14   #10
deliilyas58
Yeni Yiğido

deliilyas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 deliilyas58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

hakettiğimiz yerden haketmediimiz yere doğru gidiyoruz
deliilyas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla