Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

24 Saatim Sivasspor
Alt 29.08.2013, 08:02   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart 24 Saatim Sivasspor

Sivasspor’un çiçeği burnunda teknik direktörü Roberto Carlos Türkiye’ye geliş macerasını ve Sivasspor ile ilgili hedefleri söyledi.

Türkiye’de başarılı olacak bir takım oluşturma düşüncesiyle Sivasspor’a teknik direktör olarak gelen Roberto Carlos; “Her şey başkan ile direkt diyalog kurarak başladı. Bana buraya gelme imkânını sundu. Takımı üst sıralara taşımanın, gelecek planları arasında var olduğunu söyledi. Türkiye’de başarılı olacak bir takım oluşturma düşüncesindeydi. Bu planlama da benim çok hoşuma gitti ve buraya geldim” dedi.

HERKESTEN MEMNUNUM

Teknik direktör Roberto Carlos Sivas’ı çok sevdiğini belirterek çok güzel şirin bir şehir olduğunu dile getirdi. Takımın şu anki halinden memnun olduğunu belirten Carlos; “Şu anda her şeyiyle mutlu olmuş durumdayım. Şehirden, takımdan, tesislerden, yönetimden, başkandan hepsiden her anlamda memnunum ve herkese teşekkür ediyorum” dedi.

HEDEF BÜYÜK

Sivasspor’un hedeflerinin büyük olduğunu dile getiren Carlos, “bu sene şampiyonluk için elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi. Spor Toto Süper Lig’in 3. Haftasında Fenerbahçe ile karşılaşacaklarını dile getiren Carlos, Fenerbahçe’yi evinde yeneceklerini belirterek, galibiyetle Sivas’a döneceklerini söyledi. Carlos; “Uzun vadede Spor Toto Süper Lig’de ilk 4’e girip UEFA Avrupa Ligi biletini almaya çalışacağız” dedi.

LİGİN KALİTESİ ARTIYOR

Süper Lig’in kalitesinin gittikçe arttığını dile getiren Carlos, Süper Lig’i çok beğendiğini ve heyecanla izlediğini dile getirdi. Roberto Carlos şu ifadelere yer verdi; “2007 yılından bu yana Türk futbolunda hızlı bir gelişim var. Önceden hem basın hem de taraftarlar, sadece Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray üzerine yoğunlaşıyorlardı ama artık Trabzonspor’un yanı sıra Bursaspor ve Sivasspor da var. Bunlar çıkış yakalayan takımlar. İngiltere Premier Ligi’nde de bunun örneklerini görüyoruz. Birçok takım üst sıraları zorluyor. Aradaki fark azaldığı zaman ligin kalitesi de paralel olarak artıyor. Ve Süper Lig daha da iyiye gidecek” ifadelerini kullandı.

YABANCI SINIRLAMASI

Kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Roberto Carlos yabancı futbolcu sayınsın biraz daha açılabileceğini dile getirerek; “Önemli olan kaliteli iyi yabancı oyuncuları Türkiye’ye getirmek. Bu şekilde kaliteyi bir üste taşıyorsunuz ve Avrupa’da sahne almaya başlıyorsunuz. Fakat yarışmakta olduğumuz Avrupa kulüplerine biraz daha yaklaşmak adına, gerekli olduğunu düşünüyorum. Yabancı oyuncu sınırlamasını biraz daha açabilirler” dedi.

TARAFTAR İNANILMAZ

Türkiye deki taraftarların çok hırslı ve tezahüratı hiç eksik etmediğini dile getiren Carlos, “Yabancı Futbolcuların Türkiye’ye gelme sebeplerinden biri bence taraftarlar. Söz konusu ünlü futbolcular, sahaya girip ellerinden geleni yapıyor. Taraftarlar da bunu görüyor. Türkiye’de taraftarların futbol tutkusu inanılmaz. Bu faktör de yıldız isimleri Türkiye’ye çeken sebeplerden biri bence” dedi.

OYUNCULARIMI KORURUM

Carlos antrenmanların çok önemli olduğunu ve gerçekleştirilen antrenmanlardan memnun olduğunu dile getirerek şu ifadelere yer verdi; “Ben adım adım ilerlemeyi seven bir insanım. Dolayıyla şu an kafamdaki tek şey, antrenmanlarımıza konsantre olmak ve bunu tam anlamıyla uygulamak. Özellikle kaybedilen bir maçtan sonra, sorumluluk bendedir. Oyuncularımın arkasında dururum ve onları korurum” dedi.

24 SAATİM SİVASSPOR

Sivasspor için elinden gelen her şeyi yapacağını dile getiren Carlos, “İki yıl Sivas’tayım. Şu an tek düşüncem burada kazanacağım başarılar. Ben tek başıma hiçbir şey yapamam, Bunu biz yapacağız. Şu anda hayatımın 24 saati Sivasspor. İdmanlarımız çok güzel bir şekilde ilerliyor. Ligin ilk haftasında oynadığımız Kayseri maçından çok memnunum oyun olarak. Yine ligin ikinci haftasında oynadığımız Konya maçından da çok memnunum. İnşallah Fenerbahçe’yi de yenip galibiyetle döneceğiz” dedi.

ROBERTO CARLOS’UN GÖZÜNDEN

Carlos teknik direktör olarak hayalinin herhangi bir ülkenin milli takımını çalıştırmak olduğunu söyledi. Futbolculuk döneminde birlikte oynamaktan en fazla keyif aldığı isimler ise, Ronaldo, Zidane ve Beckham olduğunu dile getirdi. Maçlarda en zorlandığı isim ise Luis Figo oldu. Carlos kariyerinde unutamadığı gol ise 1997 yılında Brezilya Milli Takımı formasıyla Fransa’ya karşı attığı frikik golü olduğunu söyledi.

Sivas İrade Gazetesi

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 9 Kullanıcı SivasSpor.Com'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: 24 Saatim Sivasspor
Alt 29.08.2013, 09:43   #2
Harput0658
Usta Yiğido

Harput0658 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

371 Mesajına 795 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 821 Harput0658 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: 24 Saatim Sivasspor

Bu söylediklerine inanmak istiyorum.
Alt 29.08.2013, 10:10   #3
58megayigido
Tecrübeli Yiğido

58megayigido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

193 Mesajına 319 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 544 58megayigido FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Insallah hedeflerimizi tek tek gerceklestrecegiz
Alt 29.08.2013, 10:13   #4
ihtiyar yiğido
Usta Yiğido

ihtiyar yiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.233 Mesajına 3.125 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 824 ihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblick

hedefi olmayan nın başarısı olmaz hedef koymak insanı adım adım başarıya götürür inşallah hedefleri tutturarak sivasspor musun en iyi yerlerde görürüz
ihtiyar yiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda ihtiyar yiğido'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 29.08.2013, 11:00   #5
Anadoluvoyages
Acemi Yiğido

37 Mesajına 60 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 528 Anadoluvoyages FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Carlos seni cok seviyoruz, basarılar.
Anadoluvoyages isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Anadoluvoyages'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 29.08.2013, 12:18   #6
myyiğido58
Tecrübeli Yiğido

myyiğido58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

214 Mesajına 302 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 716 myyiğido58 ist ein wunderbarer Anblickmyyiğido58 ist ein wunderbarer Anblickmyyiğido58 ist ein wunderbarer Anblickmyyiğido58 ist ein wunderbarer Anblickmyyiğido58 ist ein wunderbarer Anblickmyyiğido58 ist ein wunderbarer Anblick

carlosumuz çalışıyor
Alt 29.08.2013, 12:36   #7
çeliktepelim
Acemi Yiğido

23 Mesajına 42 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 459 çeliktepelim FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

carlos bu işi biliyor rıza gibi kazanınca ben yaptım ben ettim kaybedince oyuncularımız yapmaması gereken hataları yaptı demiyor.
çeliktepelim isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda çeliktepelim'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 29.08.2013, 13:49   #8
burak58as553
Usta Yiğido

burak58as553 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

550 Mesajına 1.071 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 690 burak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekannt

Zaten Carlos bu kadar iddialı konusmasaydı emin olun şu an 1 puanımız olurdu.Kendine güveni üst düzeyde aynı şekilde oynattıgı futbolda bunu kanıtlıyor
Alt 29.08.2013, 15:29   #9
yigidolar06
Usta Yiğido

yigidolar06 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.086 Mesajına 2.733 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1009 yigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Carlos teknik direktör olarak hayalinin herhangi bir ülkenin milli takımını çalıştırmak olduğunu söyledi. Futbolculuk döneminde birlikte oynamaktan en fazla keyif aldığı isimler ise, Ronaldo, Zidane ve Beckham olduğunu dile getirdi. Maçlarda en zorlandığı isim ise Luis Figo oldu. Carlos kariyerinde unutamadığı gol ise 1997 yılında Brezilya Milli Takımı formasıyla Fransa’ya karşı attığı frikik golü olduğunu söyledi.

Cumhuriyet kupası düzenlense bu ünlü oyuncularla bizim ünlü futbolu bırakmış oyuncularımızın maçı güzel olur
Alt 30.08.2013, 01:35   #10
Rallim58
Gast

Kısaca herşeyim, gecem gündüzüm Sivasspor diyen bir teknik kadro başarılı olmaması mümkün değil...

Etiketler
saatim, sivasspor