LORANT’TAN ARTIK TAVİZ YOK
Alman teknik adam alınan kötü sonuçlar nedeniyle futbolcularına yapılan idmanlarda aslı taviz vermiyor
Sivasspor’un Alman teknik patronu Beşiktaş maçı sonrası yaptığı açıklamadaki tavırını futbolcularına takındı.
Disipliniyle tanınan Sivasspor Teknik direktörü Werner Lorant, futbolcularının Beşiktaş maçında disiplinden kopması ve istediği futbolu sahaya yansıtamaması nedeniyle son derece katı kararlar alırken bu kararları da uygulamaya başladı. Beşiktaş maçı sonrasında, “Futbolcularımı devre arasında uyardım. Disiplinizi takının. Beşiktaş’ı yenin. Eğer bu maçta yenilirseniz hepiniz gerçek beni tanıyacaksınız”şeklinde açıklama yapmıştı.
Alman teknik adam yaptığı bu açıklamanın ardından futbolcularına “Gerçek Lorant’ı” hissettirmeye başladı. Lorant’ın sert tavırları nedeniyle idmanlarda çıt çıkmazken, disiplin ise had safhada. İdmanlar öncesi futbolcuları ile toplantı yapan Alman teknik adam uyarılarını sürekli dile getirirken, “Artık asla disiplinsizlik istemiyorum. Böyle bir şey olursa neler yapacağımı görürsünüz. Forma giymek için can atan gençler var. Disiplinsiz davranını gönderirim, yerine gençleri değerlendiririm. Bundan sonra herkes kendine dikkat etsin. Benim verdiğim ve benim istediğim futbol dışında bir taktik görmek istemiyorum” dedi.
Lorant, konuşmalarının yanı sıra idmanlarda da ağırlığını hissettirirken, çalışmalarının temposunu zirveye çıkarttı. Futbolcular ise Lorant’ın tavırları nedeniyle bir hayli hırslandı.
Hakikat Gazetesi
|