Ligde ve kupada üst üste 3 maçını da kazanan Sivasspor futbolu ve aldığı sonuçlarla rakiplerine korku saçıyor. Takımın yıldız isimleri de, “Bu sene üst sıralardaki yerimizi alacağız. Adımızı Avrupa'da da duyuracağız” iddiasında bulunuyor.
Kupada Bucak Belediyesi, ligde de Elazığ ve Gençlerbirliği galibiyetleriyle çıkışa geçen Sivasspor’da söz futbolcuların... Kırmızı-Beyazlılar’ın kaptanı Kadir Bekmezci, iyi bir seri yakaladıklarını kaydedip, “Bir hafta içinde 3 maç kazandık. Bu tabii ki bizim geleceğe daha umutla bakmamızı sağlıyor, özgüvenimiz artıyor. Başarılı sonuçlar almayı sürdürüp, sezon başında belirlediğimiz hedeflere ulaşmak istiyoruz” dedi.
İkinci sezonunu geçirdiği Sivas’ta çok mutlu olduğunu belirten Aatif, “Takımın başına Roberto Carlos’un gelmesinin ardından önemli hedefler belirledik ve bunlara ulaşmak istiyorsak sahamızda puan kaybı yaşamamalıyız. Taraftarlarımızın da desteğiyle Gençlerbirliği karşısında çok kritik bir galibiyet aldık. İnanıyorum ki, bunun devamını getireceğiz. Sivasspor’u sezon sonunda özlediği başarılara ulaştıracağız. Adımızı Avrupa’da duyuracağız” diye konuştu.
Daha iyisini yapacağız
Kırmızı-Beyazlı formayla iki kez gol sevinci yaşayan Utaka, “Sahamızda puan kaybetmeyen bir takım olmalıyız. Rakiplerimize de bunu hissettirmeye başladığımızı düşünüyorum. Süper Lig çok sert bir lig. Buna rağmen biz rakiplerimiz karşısında birçok gol pozisyonuna girmeyi başarıyoruz. İnanıyorum ki, galibiyetleri seri haline getireceğiz” açıklamasını yaptı. 7 maçta yaptığı 5 asistle öne çıkan Cicinho da, “Daha iyisini yapacağız ve her geçen hafta basamakları çıkacağız. Bize duyulan güveni boşa çıkarmayacağız” sözlerini sarfetti.