Alıntı:
ihtiyar yiğido Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar bizim Sivasspor'un resmi sitesi ne işe yarar bilen varmı? Resmi ağızdan açıklanan haberleri dakikası dakikasına yazması lazımki site site olsun, yoksa ben kulübümün haberlerini, transferlerini, transfer görüşmelerini başka yerlerden duyacaksam, resmi site niye var, yönetim buna acilen elatmalıdır.
|
Resmi sitemiz ne yazikki cok yetersiz. Görünümü yenilendikten sonra iki üc ay iyi calisti sonra tekrar ayni düzen devam.
- Özellikle Sezon bittikten sonra haber yayinlanmaz oldu
- Takvimli duvar kagitlarinin mart dan sonrasi yok
- Devre arasinda gelen futbolcularin (Aykut ve Fatihin resimleri yok), cok mu
zor 6 ay icerisinde oyuncuya forma giydirip resim cekmek
Özellikle mutlimedya bölümünde cok eksik var, resmi siteye biz taraftardan cok yabancilar girip bakiyordur diye düsünüyorum. Ve ben sahsen baska kulübün sayfasina girsem online magazaya, futbolcu listesine, multimedya bölümüne vs. bakarim. Yani demek istedigim resmi site bir neve sivassporu disa dogru tanitim sembolü diye düsünüyorum.
Bu arada sitenin ingilizcesinin hic calismamasi ve portugizcesinin sonsuz bir yönlendirmeye girmeside düsündürücü. Özellikle suan Brezilyada Roberto Carlos dünya kupasi yorumcusu olarak reklamimizi yapiyor, ama site o kitlenin anlaya bilecegi iki dildede calismiyor.