Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Organizasyonlar

Organizasyonlar Organizasyonlar

Seçenekler Arama Stil

Yunus Bülbül Çilesi!!!
Alt 25.11.2014, 13:14   #1
OLCAY_58_AKKUS
Tecrübeli Yiğido

OLCAY_58_AKKUS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

203 Mesajına 443 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 769 OLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOKOLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOKOLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Yunus Bülbül Çilesi!!!

Burdan kendi adıma yönetime ve sivassporla ilgili haber yapan yerel televizyonlarımıza sesleniyorum.Allahınızı severseniz şu adamı Sivassporla bir araya getirmeyin.Bu şahsiyet kim için geldiyse gitsin işini yapsın reklamını yapsın işine baksın.Hayatımda bu kadar cıvık spor programı izlemedim.bu cıvıklığa nasıl dayandı mustafa ateş ben anlamıyorum.Adam bir de şarkı yapmış sözüm ona, daha da yapacakmış.Sana yalvarıyorum Yunus Bülbül :''yapma abi yapma''.Sivaslıları seviyorsan şarkı yaptım deyip bizi rezil etme.Stadta da söyledi bu şarkıyı (Eskişehir )maçında.Yemin ederim stadı terk edip gidecektim.Başka adam yokmu arkadaş sivasa şarkı yapacak,yoksa da Allah aşkına sen yapma.Bu adamı görünce ben ve esnaf arkadaşlarım kanalı değiştiriyoruz.Burdan ilgililere duyurulur bence reklam aracınızı değiştirin,çünkü tahammül sınırlarını zorluyor yapmayın allah aşkına.

Etiketler
bülbül, Çilesi, Çİlesİ, yunus