İNŞALLAH BU HABER YANLIŞ BİR DUYUMDUR BİRAZDAN YAZACAKLARIM AKSİ HALDE GEÇERLİDİR
DOĞU BEY ve tayfasına selam olsun !!!
-sayın (!) çok bilmişler ; gördüğünüz üzere kilo vermemiş, fit hale gelmemiş, antreman eksiğini kapatmadan maça giren sakatlıktan yeni çıkmış oyuncu (1 ay oldu diyenler olacaktır mutlaka, adam en az 100 kilo... kilo vermeden sakatlık atlatılmaz) oynatılırsa sonucu bu olur ..
-Maç eksiğini kapatmadan ligde nasıl oynayacak demiştiniz ! Buyrun .. Bize asıl ligde lazım olan adamı 3 gün sonra Bursa maçı gibi önemli bir maç varken Kayseriyle oynadığımız Kupa maçında -- 13 dakikada maç eksiğini kapatacak sözümona -- ziyan ettik şimdi sezonu kapattı maç eksiğini çok iyi tamamlar...
-Beni de takıma kondisyoner olarak transfer etmiştin
hoşuma da gitti doğrusu Sivasspor'da kondisyoner olmak büyük şeref ama ben seni Sivas Otogarı'ndan içeri sokmam dostum... takımdan uzak durman senin ve Sivasspor'umuz için daha hayırlı
-sonuç olarak o kadar dil dökmemize, adam sakat ,ligde oynasın,3 gün daha bekleyelim, Kilo versin, Kardio Antremanı yapsın dememize rağmen 13 dakikalık
Maç eksiği var, Eneramo girsin aşkınız yüzünden sezonun geri kalan kısmını Batuhan ve Utaka gibi toplasan 1 futbolcu etmeyecek 2 oyuncuyla geçirmek zorundayız ...
doğu bey ve tayfası siz de
kına yakın