SIVAS MAÇINDAN SONRA REVIZYON VAR
Bahri Kaya farkli bir kadro planliyor
Kocaelispor camiasý için dananin kuyrugunun kopacagi maç geldi çatti. Sivas ile cumartesi günü Ismetpasa’da kapisacak Körfez’de bazi futbolcular için bu maçin son sans olacagi söyleniyor...
AKLAR KARALAR
Yesil Siyahli camia, kelimenin tam anlamiyla “Kiyametin kopacagi” maça hazirlanirken, klasik kadronun bu maç sonrasinda önemli ölçüde degisiklige ugrayacagi, yani bazi futbolcular için Sivas maçinin son sans olacagi ögrenildi. Bu maçta aklar karalar ortaya çikacak ve alinacak sonuca ve sonuç iyi olsa da sergilenecek performansa göre, Yozgat maçi öncesinde önemli revizyonlara gidilebilecek.
KAYA’YA DESTEK
Bu arada yönetim kurulu da teknik heyete tam destek verirken, gerektiðinde kadronun degistirilebilecegi konusunda görüs birliði içerisinde bulunuyor. Cezalilarin her geçen hafta artmasi da, kurmaylari zorlarken, kalan 12 maçtaki rakiplerin durumuna göre dizilis degisiklikleri olabilecegi de belirtiliyor. Bahri Kaya, Sivas maçina bu gözle hazirlanirken, futbolcular da artik bu maçin son sanslari olabileceginin bilincinde.
Kaynak:Kocaelispor gazetesi
MUHAHAHAHA GALIBA ACINACAK BIR DURUMA DÜSECEKLER GIBI GELIYOR BANA SIVASSPORDAN ALACAKLARI MAGLUBIYETIN ARDINDAN KOCAELI BITIYORMUS HABERE GÖRE NE DIYELIM SIMDI SIVASSPOR ETME EYLEME ,BIR DEVI BITIRME, YAZIKTIR, GÜNAHTIR, GARIPLERE DOKUNMA DIYELIMMI NE DERSINIZ.
:k11: GAYRI DAYANAMAM BEN BU ACIYA ::(
|