Cevap: Bu Sözde Yalaka SİVASLILARDAN Alışveriş Ya
Sivaslı kimdir?yada şöyle sorayım gerçek sivaslı kimdir?sivaslı deyince nasıl 1 insan profili gözünüzde canlanıyor?sivasda yaşayanların yada göçenlerin nekadarı gerçek sivaslı?bu soruların cevabını araştırıp buldummu ,sivasdaki böyle görüntülerin normal olduğu anlaşılır,herkes belki belli birzaman 2 takım tutmuş olabilir ,bu trabzon harici tüm şehirlerde aynıdır,sivasda daha fazladır,birden değişmesi ,yada tarihin akışı içinde değişmesinide beklemiyorum,ben yalnız sivassporluyum ömrümde hiç büyütülmüş takım tutmadım diyenlerde külahıma anlatır ancak,sivasspor tarihine bakacak olursak,gerek alınıp satılan oyuncular,gerek sivasspora gelen teknik direktörler ,ağırlıklı olarak fb kökenlidir,sivassporun başkanı ve yönetimide fb lidir,sivasın vekilleride fb,gs,bjk lidir,sivasın yerel medyasında sivassporu krtik eden yazar çizerlerde ille bu takımlardan birine sempatisi vardır,böyle gırtlağına kadar büyütülmüş takım sempatizanı birşehirde esnafında bu takımları tutması normaldir,bana kalsa değil alışveriş yapmayı bunlara sivasda 2 soluk aldırmam,evine değil 2 ekmek 1 dilim ekmek dahi götürmesine izin vermemde ,adamlar dönse deseki ,yaw beni boşverin siz önce rakip taraftarın içine karışıp sivasa sövenleri bi temizleyin,sivasın başına sadece sivassporla anılan yönetici getirin,sivasspordan başka takım tutan vekilleri bu şehire sokmayın,ondan sonra sıra bize gelsin derse neyapacaksınız?
|