Sivasspor`un pazar günü oynayacağı Konyaspor maçının bilet fiyatları açıklandı.
Yönetim tarafından yapılan açıklamada kale arkası biletlerinin 5 milyon liradan, maraton ve kapalı tribün yanlarınında 10 milyon liradan satılacağı belirtildi.
Sivasspor yönetimi,daha çok taraftarın maça gelip takıma destek olması için bilet fiyatlarını düşürdüklerini ve Yiğidoların ilgi göstermelerini beklediklerini söyledi.
__________________ SPOR SEVGİ BARIŞ VE KARDEŞLİKTİR
Sivasspor`un pazar günü oynayacağı Konyaspor maçının bilet fiyatları açıklandı.
Yönetim tarafından yapılan açıklamada kale arkası biletlerinin 5 milyon liradan, maraton ve kapalı tribün yanlarınında 10 milyon liradan satılacağı belirtildi.
Sivasspor yönetimi,daha çok taraftarın maça gelip takıma destek olması için bilet fiyatlarını düşürdüklerini ve Yiğidoların ilgi göstermelerini beklediklerini söyledi.
bilet fiyatları bu hafta gayet uygun yanlız biletler kongrenin oradaki büfeden değil cumartesi günü stattan satılacakmış bilginize...serhan abi ben sizin taraftar gurubunun oradan bilet almak isriyorum ne yapmam gerekir?diğer taraflar hiç bağırmıyor çünkü
Bilet Fiyatlarının indirim yapılması çok güzel...Aslında hep böyle olması gerekir...İnşallah bu hafta stadımız dolar ve taşar...
İnşallah dolar dolarda seyirci değil taraftar dolar,yoksa çekirdek satışlarında patlama olur.
Ben seni Mersinde maç sırasında gördüm işin çok zor Allah yardımcın olsun,ilave olarakta bol bol sabır ve ses versin!