Cevap: Ümit Kurt'a af yolu
Doğruyu konuşmak gerekirse ,ben herzeman disiplinden yanayım,ümitle batuhanı aynı kefeye koymak doğru değil,batuhan doğuştan disiplinsiz ,ümit geldi geleli öyle yönetime ,seyirciye,arkadaşlarına bi terbiyesizliğini görmedim,sakatlık pahasına elinden geleni yapan oyuncu,son olaydada gerçekleri tam bilmiyoruz ,bildiğimiz ümitin kapıyı tekme atması ,bu olayı kabul etmesemde ,ben ümitin haklı olduğunu düşünüyorum,ben kafam yarılana kadar oynayacam ,hocada haksız şekilde kadro dışı bırakacak olurmu öyle şey,elbetteki her oyuncu yedek kalabilir,sahaya takımı çıkartan hocadır,her oyuncuda hocasının tercihlerine saygı gösterecektir,şu ortamda ümit takımsız ,sivassporda stopersiz kalmaz ,ancak sivassporun durumunu göz önünde bulunduracak olursak ,ümite ihtiyacımız olduğu belli ,başka oyuncunun uyum süreci filan uzun sürebilir,sergende gittiğine göre,okanda gelsin kullanırım diyorsa,başkanda ben bilmem ,hocası ve arkadaşları bilir diyorsa ,bencede dönsün ,risk alacak durumda değiliz ,ümitte bidaha böyle saygısızlık yapmaz inşallah ,sergenin futbolcularla ve seyirciyle iletişim sorunu yüzünden böyle oldu,ben futbolcunun pskolojisinden anlıyorum diyorda bişeyden anlamıyor .
|