Cevap: Şansımız Diğerlerinden Fazla
Mesut hocanın söylediklerine katılmamak elde değil,takım gol pozisyonuna giremese,orta yapamasa,hocanın taktiğini filan sorgulayabilirdik,eğer eskişehiri farklı yenecekken yeniliyorsak,trabzonu yenecekken yeniliyorsak,antalyayı yenecekken berabere kalıyorsak ,konyayı yenecekken yeniliyorsak,bursayı yenecekken yeniliyorsak,suçu hocaya yıkmanın anlamıda yok,evet ,oyuncu değişikliğini yanlış yapıyor,sadece korcan tercihi sivasspora 3 puan kaybettirdi,kalan haftalardaki şansımız diğerlerine göre değil, sadece kayseriye göre daha fazla,ancak sivasspor maç kazanamazsa bu şansıda kullanacağımızı sanmıyorum,açıkçası eskişehiri aşağıdaki tüm takımlardan daha fazla şanslı görüyorum,eğer alttaki 3 takımın umutları halaa devam ediyorsa kayserinin atak yapıp puan farkını açamaması yüzündendir,sivassporun kurtuluş reçetesi bellidir,evindeki Akhisar ve gençleri hiçbir mazerete sığınmadan yenmek,deplasmandada nekadar kötü performans göstermiş olsakda,başakşehir,antep,kayse ri maçlarından enaz 7 puan çıkartmak,mümkünse kayseriyi evinde yenmek,bjk &fbden sürpriz puanlar çıkartmaktır,bazı arkadaşların takıma olan kızgınlığından dolayı olumsuz görüş bildirmesini anlıyorum,ancak matematiksel şansımız devam ediyorsa ,umutta var demektir,bu umudu sonuna kadar sürdürmemiz gerekiyor,önümüzdeki 2 hafta alttaki tüm takımlar için çok önemlidir,ya devam ,ya tmm maçlarıdır,tek yapılması gereken ,futbolcuların ALLAH rızası için bencillik yapmaması lazım,takım için ,takım halinde oynaması lazım,galip gelemeyişimizin tek nedeni hoca filan değildir,bencillik ve beceriksizliktir,matematiksel olarak şansımız devam etttiği müddetçe ben inancımı koruyacağım isteyende İstediği gibi düşünebilir sıkıntı yok
|