Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

BAŞKANDAN YİĞİDOLARA SESLENİŞ
Alt 07.11.2005, 13:01   #1
x_burnley
Yiğido

x_burnley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 x_burnley ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Pfeil BAŞKANDAN YİĞİDOLARA SESLENİŞ

Sivas'ta doğdum ve bu memleketin havasını teneffüs ettim.
Yıllarımın geçtiği ve büyüklerimin binbir güçlükle kurduğu SİVASSPOR'u kalbime kazıdım.
SİVASSPOR yönetimine katılarak sivas'a ve sivasspor'a hizmet etmeyi kendime ilke edindim.Daha önce yönetim kurulu üyesi olarak görev aldığım sivasspor kafilesinde 2004-2005 sezonunda yönetim kurulu başkanı olarak göreve getirildim.Geldiğim gün sivaslının 38 yıllık özlemini bu sezonla noktalamayı hedef edindim ve bu doğrultuda başta yönetimimi daha sonra ise teknik heyeti oluşturarak zevkle çalışmaya başladık.

Şükürler olsun ki, bugün 30 yıllık özleme tüm siz sivasspor taraftarının beklediği ŞAMPİYONLUĞU yakalamayı bildik.
sivaslı ve sivassporlu olmanın gururunu sizlerle birlikte yaşadık.

38 yıllık tarihinde ilk defa süper lig'e yükselen takımımızın süper lig'de mücadele edebilmesi için gerekli revizyon ve çalışmaları yönetimimiz ile birlikte elimizden geldiği kadarıyla yaptık.
Başlayan 2005-2006 yılı lig fikstüründe en iyi sonuçları alıp SİVASSPOR'un ligde en güzel yerlerde olması için bütün fedekarlıkları yaptık.Bundan sonrası siz taraftarlarımızın bize vereceği desdekle gelecek.
İnşallah süper lig'de de güzel günler bizi bekliyor.Hep birlikte büyük sevinç ve mutluluklar yaşayacağız.

Geçen sezon bizlere şampiyonluğu tattıran takımın mimarı olan İSMAİL KARTAL ile sezon sonunda anlaşma imzaladık ama bazı prüzlerden dolayı bu anlaşmayı karşılıklı olarak fesh ettik.
Uzun arayışlardan sonra fenerbahçe'den tanıdığımız tecrübeli bir teknik direktör olan WERNER LORANT ile anlaşma imzaladık.Takımımız için gerekli olan ve hocamızın istekleri doğrultusunda ve bütçemizle orantılı olarak transferlerimizi yaptık.
Bütün takımlar başarı amacıyla lig'e başlayacak bizde bunlardan biriyiz.
Umarım herşey istediklerimiz ve beklediklerimiz gibi olur.

Biz süpriz yapmaya veya ligde tutulmaya gelmedik.Biz süper lige daha önce çıkmayı haketmiş ama bazı şansızlıklar ve olanaksızlıklardan dolayı 38 yıllık özleme bu günü bekleyip süper lig'de adından söz ettiren bir takım olmaya ve kalıcı bir klüp olmaya geldik.

Taraftarlarımız,arkasında büyük bir güçtür.Her zaman takımımızın yanında olun ve desdekleyin.SİVASSPOR süper lig'de büyük başarılara imza atacaktır.Bundan benim şüphem yoktur.

Hocamız ve futbolcularımıza saha içerisinde yapacaklarından dolayı ve sizlere de takımın arkasında yer alacağınızdan dolayı güveniyorum.
SİVASSPOR 38 yıldır başarıya aç kalmış ve benim yönetimimde 2 lig A kategorisinde birlik ve beraberlik le şampiyon olmuş süper lig'de aynı birlik ve beraberlikle güzel işlere imza atacaktır.

Siz değerli taraftarlarımızdan tek isteğim bana ve sivasspora güveninizin tam olması yaşayacağımız daha çok mutluluk var .

SAYGILARIMLA
SİVASSPOR KULÜBÜ BAŞKANI
MECNUN OTYAKMAZ
x_burnley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır