Kendisini fenerbahçeden çok iyi tanırım çok agresif bir kişiliğe sahip olduğu gözlensede içine kapanık bir kişiliktir.bir çok maçta oyunu okuyamadı diyarbakır maçından sonra galibiyet alamamızın nedenlerinden biride sayın loranttır kendisi çok disiplinli ama bu displini futbolculara aşılayamadı.ama şuda bir gercek 38 yıl sonra 1.lige çıkmış maddi olanakları belli olan yep yeni bir takıma verebileceğinin en iyisini vermeye çalışıyor bundanda şüphem yok daha dikkatli daha disiplinli takıma faydası olan futbolcuları oynatarak korkmadan yürekli bir oyun planı sağlarsa 2.yarı sanıyorum sivas ligi en az şuanda bulunduğu yerde bitirecektir. sayın loranta yönetime futbolculara 2.yarıda bol şans diliyor bizleri ne kadar mutlu ederlerse onlarıda bu büyük sivas taraftarı o kadar mutlu edecektir.
Fenerbahçeli olması önemli değil şimdi sivaslı ve ligin ilk yarısındaki inancını 2. devredeki maçlarada yansıtacağına inanıyorum aynı zamanda bu sene lorant çok defans oynattığı için çok eleştirindi ama şunu göz ardı edemeyiz fb nin gs yi 6-0 yendiği maçtada lorant kapalı bir defans ve kontra atak ile gs yi yenmişti bana göre lorant başarılı kim ne derse desin lorant ı göndermiyelim bize çok yararlı olduğunu gördük ve daha da yararlı olacağına inanıyorum
ŞAMPİYON SİVASSPOR SLOGANI İLE YOLA ÇIKTIK BU HEDEFE ULAŞACAĞIZ İNANIYORUM
Bence Werner LORANT ın ve diğer Alman hocaların en büyük özelliği gittikleri takıma Alman disiplinini yansıtmaları...Werner LORANT ta bunu yaptı disiplin ve bol bol çalışma...
BENCE LORANT IN FUTBOL ANLAYIŞIYLA SİVASSPORUN FUTBOL ANLAYIŞI ÇOK İYİ ÖRTÜŞMEKTEDİR BU TAKIMA 1-2 TAKVİYE YAPILIR VE LORANTLA DEVAM EDİLİRSE DAHA BAŞARILI OLACAĞIMIZA CANI GÖNÜLDEN İNANIYORUMMM