Sevgili kralsivasspor,
Marjinal olacagim diye sence de olayin tadini kacirmiyor musun? Bu haftanin tartismasiz en iyi takimi Sivasspor'dur. Bunu bir Sivasli olarak soylemiyorum, futbol taraftari, seveni olarak soyluyorum. Kocaelispor deplasmanda Karsiyaka'yi (lig 10.su) macin bitimine 10 dakika kala attigi golle yenmistir ve bir cok spor yazarina gore goze hos gelen ve galibiyeti hakeden bir futbol ortaya koymamistir. Sivasspor da super futbol oynamadi kabul ediyorum ama birak da maca zaten stres icinde cikan ve 25. dakikada defansin belkemigi kirmizi kart goren, tum dengeleri alt ust olan, moralmen iyice coken bir takim futbol olarak tat vermesin, ki bu dakikaya kadar Sivasspor Elazigspor'a karsi cok ustun bir futbol sergilemistir. Ayrica, 9 kisi kalan bir takimin, ligin ilk ucune oynayan bir takimi o takimin seyircisi onunde yenmesi, ve 65 dakika boyunca gol yememesi kolay birsey olmasa gerek. Antiornekler istersen Galatasaray-Kayserisor veya Trabzonspor-Ankara B.B. maclarini izleyebilirsin.
Yigidi oldur hakkini yeme derler, lutfen sen de [size=6]Yigido'yu oldur ama hakkini yeme...[/size]
|