Basın mensuplarının sorularını sorularını yanıtlayan Otyakmaz, Sivasspor'da gol atma sıkıntısı yaşandığı ve forvet oyuncusu eksikliği olduğu yönündeki soruyu, ''Aslında forvet aldık.
Yani çok fazla forvet sıkıntımız olduğunu düşünmüyorum. Balili'nin, Anderson'un yanına bir de Atilla Birliği kattık. Fakat bir santrafor arayışlarımız halen devam etmekte. Bir gol kısırlığı söz konusu'' diye cevapladı.<o:p> </o:p> Otyakmaz, ligin alt sıralarındaki takımlar arasındaki puan farkının kapanmasının baskı oluşturup oluşturmayacağıyla ilgili bir soru üzerine de, ''Biz garantiyi sevdiğimiz için amacımız, ligde kalacak puanları bir an önce toparlayıp, ondan sonra rahat bir şekilde daha iyi bir futbolla Türk futboluna renk katmak. Şu an itibariyle aldımız puanlar ve ligdeki konumumuz gayet iyi'' dedi.<o:p> </o:p>
Werner Lorant'ın Almanya'dan ve Trabzonspor'dan teklif aldığı yönündeki soru üzerine ise Otyakmaz, basında bu tip haberlerin yer aldığını ancak Lorant ile sözleşmelerinin devam ettiğini belirterek, ''Hocamız başarılı bir hoca. Hocayı kendi takımlarında görmek isteyenler de mutlaka vardır. Şu an itibariyle bize iletilmiş herhangi birşey de yok. Eğer böyle birşey olursa biz vazgeçilmeyecek hiç kimsenin olmadığı kanaatindeyiz. Bu başkan için de geçerli, yönetim için de, futbolcular ve hoca için de...'' diye konuştu.<o:p> </o:p>
__________________ SPOR SEVGİ BARIŞ VE KARDEŞLİKTİR
Basın mensuplarının sorularını sorularını yanıtlayan Otyakmaz, Sivasspor'da gol atma sıkıntısı yaşandığı ve forvet oyuncusu eksikliği olduğu yönündeki soruyu, ''Aslında forvet aldık.
Yani çok fazla forvet sıkıntımız olduğunu düşünmüyorum. Balili'nin, Anderson'un yanına bir de Atilla Birliği kattık. Fakat bir santrafor arayışlarımız halen devam etmekte. Bir gol kısırlığı söz konusu'' diye cevapladı.<o:p> </o:p> Otyakmaz, ligin alt sıralarındaki takımlar arasındaki puan farkının kapanmasının baskı oluşturup oluşturmayacağıyla ilgili bir soru üzerine de, ''Biz garantiyi sevdiğimiz için amacımız, ligde kalacak puanları bir an önce toparlayıp, ondan sonra rahat bir şekilde daha iyi bir futbolla Türk futboluna renk katmak. Şu an itibariyle aldımız puanlar ve ligdeki konumumuz gayet iyi'' dedi.<o:p> </o:p>
Werner Lorant'ın Almanya'dan ve Trabzonspor'dan teklif aldığı yönündeki soru üzerine ise Otyakmaz, basında bu tip haberlerin yer aldığını ancak Lorant ile sözleşmelerinin devam ettiğini belirterek, ''Hocamız başarılı bir hoca. Hocayı kendi takımlarında görmek isteyenler de mutlaka vardır. Şu an itibariyle bize iletilmiş herhangi birşey de yok. Eğer böyle birşey olursa biz vazgeçilmeyecek hiç kimsenin olmadığı kanaatindeyiz. Bu başkan için de geçerli, yönetim için de, futbolcular ve hoca için de...'' diye konuştu.<o:p> </o:p>
ne bulunmaz santraformuş yaa lig başladı 3 hafta geçti hala gelecek zaten açıkcası gelsede bu saatten sonra takıma faydası olmaz diye düşünüyorum tabir yerindeyse atı alan üsküdarı çoktan geçtiiii...
Acele edelim Atilla Birlik yetmiyo.Baliliyide zaten oynatmiyo Lorant en fazla 45 dakka.Anderssonun yanina iyi bir santrofür alinmali.Yenilsekde en azindan maclarimizda gol atalim ya.Kac macdan beri sevinemiyoz
Acele edelim Atilla Birlik yetmiyo.Baliliyide zaten oynatmiyo Lorant en fazla 45 dakka.Anderssonun yanina iyi bir santrofür alinmali.Yenilsekde en azindan maclarimizda gol atalim ya.Kac macdan beri sevinemiyoz
bu saatten sonra alacan forvet ne işine yarar gardaş 4 gün sonra transfer sezonu kapanıyor alınan alındı satılan satıldı bence böyle devam en azından takım bozulmaz...
sevgili yiğodolar hernekadar başkan forvetimiz var desede sivasspor sezonun başından beri tek forvetle oynuyor. 19 maçta attığımız gol adedi belli.en alttaki takımlar bile bizden çok gol atmışlar.bir an önce bir santrafor alınmalı.bu fenerbahçeye yakın olma sevdasıda başımıza iş açacak.federasyon sanki bize tavır almış gibi geliyor bana.inşallah yanılırım.yiğidolar olarak inşallah kötü rüya görmeyiz.
Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, Samsunspor mağlubiyetini bir iş kazası olarak nitelendirerek, "Önümüzdeki haftalarda tekrar iyi futbol ve iyi sonuçlarla lige iyi bir şekilde devam edeceğimize inancımız tamdır" dedi.. Otyakmaz, hakem Yılnur Önen'e tepki de gösterdi..
6 Şubat 2006, 17:40
Kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında Samsunspor karşısında alınan 3-0'lık mağlubiyeti değerlendiren Otyakmaz, Sivasspor'un çok kaliteli bir kadroya sahip olduğunu belirterek, bu sonucu 'iş kazası' olarak nitelendirdi.
Ligin uzun bir maraton olduğunu, bu tip sürpriz sonuçların her takımın başına gelebileceğini anlatan Otyakmaz, ''Çok fazla panik gerektirecek bir şey olmadığı kanaatindeyiz. Önümüzdeki haftalarda tekrar iyi futbol ve iyi sonuçlarla lige iyi bir şekilde devam edeceğimize inancımız tamdır'' diye konuştu.
-HAKEM YILNUR ÖNEN'E TEPKİ-
Maçın hakemi Yılnur Önen'in bu karşılaşmaya verilmesinin ardından Merkez Hakem Kurulu Başkanı Mustafa Çulcu'yu aradığını belirten Otyakmaz, Çulcu'ya, ilk yarıda Samsun'da oynanan Samsunspor-Sivasspor maçının da hakeminin Yılnur Önen olduğunu, o maçta da Önen'in ciddi hatalar yaptığını, bu nedenle uyarılması gerektiğini söylediğini ifade etti.
Yozgat'ta oynanan maçta da hakem Önen'in 2 penaltılarını vermediğini öne süren Otyakmaz, Samsunspor mağlubiyetinin ardından, bugün tekrar Mustafa Çulcu'yu aradığını ifade ederek, şöyle devam etti:
''Biraz önce Mustafa Çulcu ile bir görüşme yaptım. Yeni seçilmiş bir Merkez Hakem Komitesi olduğunu, bu yeni seçilmiş başkan ve yönetim kuruluna, daha doğrusu komiteye her dönemde desteğimizin devam edeceğini söyledim, ama Yılnur Önen'in de uyarılması, dikkat etmesi yönünde tavsiyelerde bulunmamıza rağmen yine iki pozisyonda, otoritelerin kabul ettiği şekilde penaltı olduğunu düşündüğümüz pozisyonda, Sivasspor'un mağdur olduğu yönünde görüşlerimizi bildirdik. Bundan sonra da azami dikkat istedik. Her konuda kendisi ile mutabık kaldık, ama olan oldu. Yine Yılnur Önen'in hezimetine uğradık. Yılnur Önen ismi daha önceki yıllarda da İkinci Lig'de mücadele ettiğimiz yıllarda da sık sık karşımıza çıkmıştı ve onun yönettiği karşılaşmalardan hiç mutlu bir şekilde ayrılmamıştık. Yılnur Önen ismi sanıyorum Sivaslıların hafızasında olumsuz bir şekilde yer etmiştir.''
Bu söylediklerinin mağlubiyetin mazereti anlamında anlaşılmamasını isteyen Otyakmaz, karşılarında daha organize bir şekilde defans yapan ve çok iyi kontratağa çıkan Samsunspor olduğunu ve rakiplerinin galibiyeti hak ettiğini belirtti.
-''HEDEF LİGDE KALICI OLMAK''-
Süper Lig'de kalıcı bir takım oluşturmayı ve uzun yıllar bu ligde mücadele etmeyi hedeflediklerini anlatan Otyakmaz, camianın bu zor günlerde kenetlenerek, hedefe ulaşma yönünde çalışması gerektiğini söyledi.
Kurumsallaşma yönünde de kulüp olarak ciddi adımlar attıklarını belirten Otyakmaz, kulübün maç gelirleri dışında herhangi bir gelirinin olmadığını, borçlarını yönetim kurulu üyelerinin çabaları ile ödemeye çalıştıklarını ifade ederek, futbolcuların maçları kazanarak kulübe maddi gelir sağlamaları gerektiğinin altını çizdi.
-GOL SIKINTISI-
Daha sonra basın mensuplarının sorularını sorularını yanıtlayan Otyakmaz, bir soru üzerine, ''Aslında forvet aldık. Yani çok fazla forvet sıkıntımız olduğunu düşünmüyorum. Balili'nin, Anderson'un yanına bir de Atilla Birliği kattık. Fakat bir santrfor arayışımız halen devam etmekte. Bir gol kısırlığı söz konusu'' diye cevapladı.
Werner Lorant'ın Almanya'dan ve Trabzonspor'dan teklif aldığı yönündeki soru üzerine ise Otyakmaz, basında bu tip haberlerin yer aldığını, ancak Lorant ile sözleşmelerinin devam ettiğini belirterek, ''Hocamız başarılı bir hoca. Hocayı kendi takımlarında görmek isteyenler de mutlaka vardır. Şu an itibariyle bize iletilmiş herhangi bir şey de yok. Eğer böyle bir şey olursa biz vazgeçilmeyecek hiç kimsenin olmadığı kanaatindeyiz. Bu başkan için de geçerli, yönetim için de, futbolcular ve hoca için de'' diye konuştu.
-KARADENİZ TAKIMLARININ KAYRILDIĞI İDDİASI-
Yeni Futbol Federasyonu'nun göreve gelmesi ile birlikte Karadeniz takımlarının kayrıldığı yönündeki soruyu ise Otyakmaz, şöyle cevapladı:
''Şimdi siz gazeteci olarak mutlaka şüpheci olarak bakmak zorundasınız. Sizin görevinizin gereği, işinizin konumu gereği her şeye şüpheci bakmak zorundasınız. Bunun böyle de olması lazım, böyle de devam etmesi lazım, ama yeni seçilen bir federasyon için henüz iki hafta, hatta bir hafta oynandıktan sonra bu tür düşünceler erken diye düşünüyorum. Sizler de gazeteci olarak bunu çok ciddi bir şekilde takip etmeniz gerekiyor. Biz de futbol adamı olarak bu yönde bakmaya devam etmeliyiz, ama sonuçta böyle bir şey söylemek için çok çok erken. Büyük haksızlık olur diye düşünüyorum. Münferit bir takım hatalar olabilir, ama asla bir takım diğer bir takıma oranla kayrılıyor demek için çok erken ve haksızlık olur diye düşünüyorum.'
soyleye soyleye dilimde tuy bitti bize ortasahada top yapacak adam lazim rakip takimin defansinin arkasina iyi verinde guzel ara paslari atacak biri acilen bu acigi kapatmamiz lazim bide hizli ve teknik bi golcu is tamamdir
Bu saatten sonra santrafor alsak ne olacak?
Ya tutarsa misali,yoksa takima uyum saglayana kadar zaten gec kalinacak!
Belki sezon sonuna dogru bizi kurtarir düsmekten!