HEZİMETİN BEDELİ
Lig’in en farklı yenilgisini tadan Sivasspor’da futbolculara ceza kesildi.
Pazar günü deplasmanda beklenmedik şok bir yenilgi alan Sivasspor’da futbolculara ceza yolda. Sivasspor Yönetim Kurulu’nun ligdeki en farklı yenilgi için futbolculara 5’er milyar para cezası vereceği bildirildi...
Turkcell Süper Lig’inin flaş ekiplerinden olan ancak son haftalarda yıldızı sönen Sivasspor’da futbolculara para cezası geldi.
Sivasspor Yönetim Kurulu galibiyet parolasıyla gidilen ancak hezimete uğranılan Denizlispor maçı sonra yaptığı toplantı ile futbolculara para cezası vermeyi kararlaştırdı.
Pazar günü ligde zor günler yaşayan ve düşme potasında bulunan Denizlispor’a konuk olarak Süper Lig tarihindeki en farklı mağlubiyetine alan Sivasspor’da sular durulmuyor. Yönetim Kurulu yenilginin nedenlerini araştırırken tanınmayacak kadar kötü futbol sergileyen futbolcularına para cezası verdi. İlk etapta futbolculara 5’er milyar para cezası veren Yönetim ağır yenilgiye ağır fatura kesmeyi amaçlıyor.
Bunun için yapılan toplantı da Teknik diretör Werner Lorant’tan da rapor hazırlamasını isteyen Sivasspor Yönetim Kurulu’nun raporlar doğrultusunda futbolculara özel cezalar da kesebileceği bildirildi.
Kırmızı-Beyazlı Yönetim, futbolcuların yanı sıra Teknik heyete de uyarılarda bulunurken, kötü gidişin devam etmesi halinde teknik heyete de bir takım cezalar keseceği yönünde sinyaller verdiği öğrenildi.
Yönetim Kurulu’nunun para cezasının yanı sıra vereceği cezalar ise Cuma gününe kadar netlik kazanacağı açıklandı.
Sivasspor’da alınan 4-0’lik Denizlispor mağlubiyeti nedeniyle başta Sivasspor Yönetim Kurulu olmak üzere teknik heyet ve futbolcularda da ağızları bıçak açmıyor.
Hakikat
|