KENDİMİZİ AFFETTİRECEĞİZ
Sivasspor Yönetim Kurulu, 4-0’lık Denizlispor mağlubiyeti sonrası taraftarları sağ duyulu olmaya davet etti.
Ligde galibiyet ve beraberliklerin yanı sıra yenilgi de almalarının doğal olduğunu belirten Sivasspor Yönetim, “Gençlerbirliği maçında kendimizi affettireceğiz” dedi
Geçtiğimiz hafta deplasmanda Denizlispor’a farklı mağlup olan Sivasspor’da yenilginin yankıları devam ediyor. Sivasspor Yönetim Kurulu yenilginin unutulması gerektiğini belirtirken taraftarlarını da sağduyulu olmaya çağırdı.
Turkcell Süper Lig’inin 25. haftasında Denizlispor’a konuk olan Sivasspor galibiyet için gittiği bu maçtan 4-0 gibi tarihi bir yenilgi almıştı. Süper ligdeki en farklı mağlubiyeti bu maçla birlikte alan Sivasspor camiasında Yönetim çağrıda bulundu. Yenilginin o kadar büyütülmemesi gerektiğini belirten Sivasspor yönetimi, “Her takım bu tip yenilgiler alabilir. Bizimda almamız doğal. Geçtiğimiz hafta da biz farklı bir galibiyet aldık. Kimse bu nedenle moralini bozmasın. Çok büyük eleştirilere maruz kalıyoruz. Bu da bize zarar veriyor. Artık eleştirileri bir kenara bırakıp takımımızı desteklemeliyiz. Önümüzde zorlu bir Gençlerbirliği maçı var. Bu maçı mutlak kazanmamız gerekiyor. Taraftarlarımız takımlarına sahip çıkıp desteklemeli. Denizlipor yenilgisi artık geride kaldı. Önümüze bakmalıyız. Önümüzde çok önemli maçlar var. Biz yenilginin izlerini Gençlerbirliği karşısında alacağımız galibiyet ile bilmek istiyoruz. Bunu da taraftarlarımızın desteği ile başarabiliriz. 4 Eylül Stadyumunda kendimizi affetirmek istiyoruz. Taraftarlarımızın Stadyumu ful doldurup bizi desteklemesini bekliyoruz” dediler.
Hakikat
|