Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

KENDİMİZİ AFFETTİRECEĞİZ
Alt 15.03.2006, 19:58   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart KENDİMİZİ AFFETTİRECEĞİZ

Sivasspor Yönetim Kurulu, 4-0’lık Denizlispor mağlubiyeti sonrası taraftarları sağ duyulu olmaya davet etti.

Ligde galibiyet ve beraberliklerin yanı sıra yenilgi de almalarının doğal olduğunu belirten Sivasspor Yönetim, “Gençlerbirliği maçında kendimizi affettireceğiz” dedi

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Denizlispor’a farklı mağlup olan Sivasspor’da yenilginin yankıları devam ediyor. Sivasspor Yönetim Kurulu yenilginin unutulması gerektiğini belirtirken taraftarlarını da sağduyulu olmaya çağırdı.

Turkcell Süper Lig’inin 25. haftasında Denizlispor’a konuk olan Sivasspor galibiyet için gittiği bu maçtan 4-0 gibi tarihi bir yenilgi almıştı. Süper ligdeki en farklı mağlubiyeti bu maçla birlikte alan Sivasspor camiasında Yönetim çağrıda bulundu. Yenilginin o kadar büyütülmemesi gerektiğini belirten Sivasspor yönetimi, “Her takım bu tip yenilgiler alabilir. Bizimda almamız doğal. Geçtiğimiz hafta da biz farklı bir galibiyet aldık. Kimse bu nedenle moralini bozmasın. Çok büyük eleştirilere maruz kalıyoruz. Bu da bize zarar veriyor. Artık eleştirileri bir kenara bırakıp takımımızı desteklemeliyiz. Önümüzde zorlu bir Gençlerbirliği maçı var. Bu maçı mutlak kazanmamız gerekiyor. Taraftarlarımız takımlarına sahip çıkıp desteklemeli. Denizlipor yenilgisi artık geride kaldı. Önümüze bakmalıyız. Önümüzde çok önemli maçlar var. Biz yenilginin izlerini Gençlerbirliği karşısında alacağımız galibiyet ile bilmek istiyoruz. Bunu da taraftarlarımızın desteği ile başarabiliriz. 4 Eylül Stadyumunda kendimizi affetirmek istiyoruz. Taraftarlarımızın Stadyumu ful doldurup bizi desteklemesini bekliyoruz” dediler.

Hakikat

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: KENDİMİZİ AFFETTİRECEĞİZ
Alt 15.03.2006, 20:02   #2
karacaören34-58
YASAKLI ÜYE

karacaören34-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 karacaören34-58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart -->: KENDİMİZİ AFFETTİRECEĞİZ

işalah etirirler ama benim yinede ümidim yok.
karacaören34-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.03.2006, 20:11   #3
tanju_58
Usta Yiğido

tanju_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

297 Mesajına 667 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 881 tanju_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKtanju_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKtanju_58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

bu ağır yenilgiyi oldu bittiye getiremeyiz.Türkiyede defansif yönü kuvvetli olarak bilinen sivassporumuzun bu kadar farklı bir yenilgi alması bizi çok sarsmıştır.inşallah gençlerbirliğini yeneriz
Alt 15.03.2006, 21:20   #4
ÇEÇEN İBO58
Acemi Yiğido

ÇEÇEN İBO58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 693 ÇEÇEN İBO58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
mermerbey58 Nickli Üyeden Alıntı
bu maçın 8_0 bitmesi lazım.ölümüne oyna sivasspor

GARDAŞŞ KİM ATACAK O KADAR GOLÜ
Bİ SEZONDA ATAMADIK BE
ÇEÇEN İBO58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.03.2006, 21:22   #5
ÇEÇEN İBO58
Acemi Yiğido

ÇEÇEN İBO58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 693 ÇEÇEN İBO58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

YİGİDOLAR İNANIRSA YAPARLAR İNŞALLAH AFFETTİRECEKLER KENDİLERİNİ
ÇEÇEN İBO58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.03.2006, 21:23   #6
sinan58_34
Usta Yiğido

sinan58_34 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

9 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 858 sinan58_34 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

haydı yıgıdo affettır kendını 4:0 lıkmalubıyet bıze hıcmıhıc yakısmadı bu hafta acısını cıkarmamız lazım haydı hayırlısı
Alt 15.03.2006, 21:29   #7
bugrakova
Yiğido

bugrakova - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

16 Mesajına 26 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 bugrakova isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
SivasSpor.Com Nickli Üyeden Alıntı
Sivasspor Yönetim Kurulu, 4-0’lık Denizlispor mağlubiyeti sonrası taraftarları sağ duyulu olmaya davet etti.

Ligde galibiyet ve beraberliklerin yanı sıra yenilgi de almalarının doğal olduğunu belirten Sivasspor Yönetim, “Gençlerbirliği maçında kendimizi affettireceğiz” dedi

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Denizlispor’a farklı mağlup olan Sivasspor’da yenilginin yankıları devam ediyor. Sivasspor Yönetim Kurulu yenilginin unutulması gerektiğini belirtirken taraftarlarını da sağduyulu olmaya çağırdı.

Turkcell Süper Lig’inin 25. haftasında Denizlispor’a konuk olan Sivasspor galibiyet için gittiği bu maçtan 4-0 gibi tarihi bir yenilgi almıştı. Süper ligdeki en farklı mağlubiyeti bu maçla birlikte alan Sivasspor camiasında Yönetim çağrıda bulundu. Yenilginin o kadar büyütülmemesi gerektiğini belirten Sivasspor yönetimi, “Her takım bu tip yenilgiler alabilir. Bizimda almamız doğal. Geçtiğimiz hafta da biz farklı bir galibiyet aldık. Kimse bu nedenle moralini bozmasın. Çok büyük eleştirilere maruz kalıyoruz. Bu da bize zarar veriyor. Artık eleştirileri bir kenara bırakıp takımımızı desteklemeliyiz. Önümüzde zorlu bir Gençlerbirliği maçı var. Bu maçı mutlak kazanmamız gerekiyor. Taraftarlarımız takımlarına sahip çıkıp desteklemeli. Denizlipor yenilgisi artık geride kaldı. Önümüze bakmalıyız. Önümüzde çok önemli maçlar var. Biz yenilginin izlerini Gençlerbirliği karşısında alacağımız galibiyet ile bilmek istiyoruz. Bunu da taraftarlarımızın desteği ile başarabiliriz. 4 Eylül Stadyumunda kendimizi affetirmek istiyoruz. Taraftarlarımızın Stadyumu ful doldurup bizi desteklemesini bekliyoruz” dediler.

Hakikat
yiğido inşallah kendini affedirecek...
bugrakova isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.03.2006, 00:01   #8
TracyMcGrady58
Usta Yiğido

TracyMcGrady58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

649 Mesajına 918 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1479 TracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer Anblick

insallah kendi taraftar önünde afettirecek yigidolar kendilerini
TracyMcGrady58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.03.2006, 00:05   #9
erhan5834
YASAKLI ÜYE

erhan5834 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

12 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 erhan5834 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Daumen hoch -->: KENDİMİZİ AFFETTİRECEĞİZ

Alıntı:
SivasSpor.Com Nickli Üyeden Alıntı

Hakikat
bizler inandık ve sonuna kadar yanlarındayız allahın izniyle onlar affetirir nede olsa onlar gönüllerin şampiyonu size güveniyoruz ve hep yanınızdayız....
erhan5834 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.03.2006, 01:15   #10
gercek58li
Usta Yiğido

gercek58li - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

50 Mesajına 75 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 gercek58li ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

INSALLAH ÖYLE OLUR!
NE OLURSA OLSUN BENIM ICIN SIVASSPOR HER ZAMAN BIR NUMARA...