Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz Antalyaspor karşısında puan alacaklarına inandıklarını söyledi.
Takımlarının güçlü ve kaliteli bir ekip olduğunu belirten Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, “ İstediğimiz skorları bir türlü alamadık. Büyük bir şanssızlık yaşadık. Ama artık şanssızlığımız kıracağımızı düşünüyorum. Önümüzde önemli bir maç var. Bu maçtan puan veya puanlar alıp kötü gidişe dur demek istiyoruz. Bizim ne kadar güçlü bir ekip olduğumuzu rakiplerimizde çok iyi biliyor. Ama şuana kadar gerekli futbolu sergilediğimizi düşünmüyorum. Gerekli önlemlerimizi ve çalışmalarımızı yaptık. İstediğimizi sergileyeceğimize inanıyoruz. Bunun içinde Antalyaspor maçı iyi bir fırsat. Önümüzdeki maçlarda geçtiğimiz maçların telafisini de yapacağımızı düşünüyorum. Özellikle taraftarlarımız endişeye kapılmasın” dedi.
Hakikat
__________________ SPOR SEVGİ BARIŞ VE KARDEŞLİKTİR
Büyük başkan sana güveniyoruz tedbirleri aldık diyosan almışsındır.
Artık bu Antalya maçında puan alarak şeytanın bacağını kırmamız lazım,önümüzde zor maçlar var burdan alacağımız puan çok önemli.
BİZ İNANDIK......SİZDE İNANIN...BU TARAFTAR İÇİN... BU MAÇI ALINNN....
Maçın berabere biteceğini düşünüyorum. Umarım puan alırız. Ne olursa olsun deplasman maçlarından en azından 1 puan getirmeliyiz. Galibiyet bizleri daha da mutlu edecektir. Umarım dileğimiz gerçek olur. Bunu yapacak güce sahibiz.
Maçın berabere biteceğini düşünüyorum. Umarım puan alırız. Ne olursa olsun deplasman maçlarından en azından 1 puan getirmeliyiz. Galibiyet bizleri daha da mutlu edecektir. Umarım dileğimiz gerçek olur. Bunu yapacak güce sahibiz.
Şu ana kadar almış olduğumuz 1 puanıda Rize deplasmanından aldık,
Maalesef kendi evimizde puan yok :(
Bu Maçta puan alacağımızı düşünüyorum, inş 3 puan olur
Şu ana kadar almış olduğumuz 1 puanıda Rize deplasmanından aldık,
Maalesef kendi evimizde puan yok :(
Bu Maçta puan alacağımızı düşünüyorum, inş 3 puan olur
Temennimiz tabiki 3 puanla ayrılmak ama bu maç her iki takım açısından da çok zor. Antalya süper lige çıkmış 4 maçta galibiyet yüzü görmemiş ve gol atmamış artı kendi sahası. Mutlaka kazanmak isteyecek. Biz ise deplasman olduğu için öncelikle kaybetmemeye oynayacağız ama kazanma duygusu olarak değerlendirirsek iki takım da aynı arzu ile maça başlayacaktır. Lige iyi başladık ama talihsiz başladık. Şuanda en az 4 puanımız olabilirdi ama talihsizlik yakamızı bırakmadı. Bu maçta gülen taraf biz oluruz inşallah.