SERVET ÇETİN SİVAS’TA
Sivasspor Yönetiminin başlattığı transfer atağı hız kesmiyor. Kırmızı-beyazlı yönetim Ajax’lı Nordin Wooter’in ardından Fenerbahçe’li Servet’le de anlaştı.
Transfer sezonunun son günlerine girilmesi nedeniyle Sivasspor Yönetimi çalışmalarına hız verdi. Sivasspor Ajaxlı yıldız’ın ardından Fenerbahçe’nin defans oyuncusu Servet Çetin’i de kadrosuna dahil ettiği bildirildi.
Turkcell Süper Lig’ine kötü bir başlangıç yapan, ancak geçtiğimiz hafta Antalyaspor galibiyetiyle yeniden hayat bulan Sivasspor, transfer çalışmalarına da hız verdi. Transferin son gününe girilirken Kırmızı-Beyazlı ekip, bir bomba daha patlattı. Kırmızı-Beyazlı Yönetim Kurulu, Fenerbahçe’nin başarılı defans oyuncusu Servet Çetin ile her konuda anlaştı. Yıldız futbolcunun yarın resmi sözleşmeyi imzalayacağı açıklandı.
Hollanda Milli takımının orta saha oyuncusu Ajax’lı futbolcu 29 yaşındaki Nordin Wooter’in ardından Servet’in transferini de netleştiren Sivasspor Yönetiminin başka bomba transferlerde yapabileceği öğrenildi.
Sivasspor Yönetim Kurulu, Fenerbahçeli Servet’in ardından bir diğer Fenerbahçe’li futbolcu Ümit Milli Gürol ve Beşiktaş’ın eski futbolcusu Ali Eren’i de kadrosuna kattı
MUSTAFA YILDIZ-SİVAS
HAKİKAT