Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

KONYASPOR 2:0 SIVASSPOR
Alt 10.09.2006, 19:53   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart KONYASPOR 2:0 SIVASSPOR

Turkcell Süper Ligi'nin 5. haftasında Konyaspor ile Sivasspor, Konya Atatürk Stadı'nda karşı karşıya geldi ve ev sahibi ekip rakibini 28. dakika da Ceccon ve 90. dakika da Marques'le bulduğu gollerle 2-0 mağlup etti.

Maçta Konyaspor'da; 77. dakika da Sedat Agcay, Sivasspor'da ise; 58. dakika da Santos, 77. dakika da Mehmet Hakkı Hocaoğlu ve 90. dakika da Petkoviç kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. STAT: Konya Atatürk

HAKEMLER: Barış Şimşek xx, İsmail Köse xx, Uygar Bebek xx

KONYASPOR: Özden xx, Yasin xx, Erkan xxx, El Saka xxx, Da Silva xx, Sedat xx, Erman Özgür xx (Mustafa Er dk. 74 x), Batista xx, Yordanov xx (Erman Ergin dk. 84 x), Ahmed Belal x (Okan Koç dk. 67 xx), Eder xxx

YEDEKLER: Oğuzhan, Fırat, Uğur Yanıkdemir

TEKNİK DİREKTÖR: Nurullah Sağlam

SİVASSPOR: Petkoviç xx, Hayrettin xx, Hakkı x, Servet xx, Cem x, Hakan xx, Yasir x, İlhan x (Gürhan dk. 61 xx), Gürol x (Musa dk. 46 xx), Balili x (Serdar dk. 79 x), Anderson x

YEDEKLER: Akın, Fabrisio, Fransergio, Murat

TEKNİK DİREKTÖR: Karol Pecze

KIRMIZI KARTLAR: Anderson (dk. 59), Hakkı (dk. 78), Petkoviç (dk. 80) (Sivasspor), Sedat (dk. 70) (Konyaspor)

GOLLER: Eder (dk. 28), Batista (dk. 90)

SARI KARTLAR: Ahmed Belal, Sedat, Eder (Konyaspor), İlhan, Yasir, Hakkı, Musa (Sivasspor)

MAÇTAN DAKİKALAR

22. dakikada Hakkı'nın ara pasıyla ceza sahasında buluşan Anderson'un şutunda defans son anda araya girdi.

25. dakikada Yasin'in sağ kanattan ceza sahasına ortasında Eder'in kafayla indirdiği topa vuran Yordanov, müsait pozisyonda topu yandan auta attı.

28. dakikada Yordanov'un soldan kullandığı köşe vuruşunda Eder, düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 1-0

37. dakikada kazanılan serbest vuruşu kullanan Eder'in yaklaşık 30 metreden sert şutunda kaleci Petkoviç topu kornere çeldi.

38. dakikada Erman Özgür'ün ceza sahasına gönderdiği ara pasta kaleci Petkovic ile karşı karşıya kalan Ahmed Belal, müsait pozisyonda topu auta attı.

51. dakikada İlhan'ın pasıyla topla buluşan Musa'nın sert şutunda defansa çarpan top direkten döndü. Defans tehlikeyi uzaklaştırdı.

59. dakikada topa eliyle müdahale eden Anderson'a hakem sarı kart gösterdi. Hakemin kararına itiraz eden Anderson, hakemi eliyle itince ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

68. dakikada Okan Koç'un sağ kanattan ceza sahasına ortasında Yordanov'un gelişine şutu üstten auta çıktı.

70. dakikada Konyaspor ceza sahası önünde Musa, Sedat'ın müdahalesiyle yerde kaldı. Maçın hakemi, Sedat'ı ikinci sarı karttan kırmızı kart göstererek oyun dışına gönderdi.

78. dakikada Sivasspor ceza sahası sağ çarprazında Eder Ceccon'u düşüren Hakkı, ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında geldi.

80. dakikada topu oyuna sokacağı sırada önünde duran El Saka'ya tekme atan kaleci Petkoviç, direk kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Hayrettin, Petkoviç'in yerine kaleye geçti.

90. dakikada Okan Koç'un sağ kanattan ceza sahasına ortasında topla buluşan Batista, yerden bir vuruşla kaleci Hayrettin'in altından ağlara gönderdi. 2-0

Maçtan görüntü Fotoğrafları için tıkla
http://www.sivasgaleri.com/?q=gallery&g2_itemId=8394

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: KONYASPOR 1 : 0 SIVASSPOR (ILK YARI)
Alt 10.09.2006, 20:55   #2
agumus_58
Yiğido

agumus_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

97 Mesajına 169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 agumus_58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: KONYASPOR 1 : 0 SIVASSPOR (ILK YARI)

artık futboldan hiçbir şekilde zevk almıyorum. 8 kişi kaldık. neden? haftaya fener maçı var. böyle şaibeli ligden kim zevk alır ki...
agumus_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: KONYASPOR 1 : 0 SIVASSPOR (ILK YARI)
Alt 10.09.2006, 20:59   #3
Dark Force
Usta Yiğido

Dark Force - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

362 Mesajına 576 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 892 Dark Force FAZLA SÖZE GEREK YOKDark Force FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: KONYASPOR 1 : 0 SIVASSPOR (ILK YARI)

ne şaibe nede hakemden kardeşim adamlar söylüyor hakemin yanına itiraza giden katr görecek diye ama bunu dnleyen kim takımda dinletecek adam yokki
kaptan bile takmıyor bütün suç hocada başka kimsede değil takımı üzerinde hiç bir etkisi yok
Dark Force isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.09.2006, 21:01   #4
Dark Force
Usta Yiğido

Dark Force - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

362 Mesajına 576 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 892 Dark Force FAZLA SÖZE GEREK YOKDark Force FAZLA SÖZE GEREK YOK

bu hocayı hala yönetim görmüyor

bundan hoca filan olmaz
Dark Force isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: KONYASPOR 1 : 0 SIVASSPOR (ILK YARI)
Alt 10.09.2006, 21:04   #5
turkiye58
Yeni Yiğido

turkiye58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 turkiye58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart --->: KONYASPOR 1 : 0 SIVASSPOR (ILK YARI)

YA KARDEŞİM BU NASIL BİR TAKIM OLSU SİVAS SPOR KÜME DÜŞMEKMİ İSTİYORLAR GELENE YENİL GİDENE YENİL OLMAZ YA BEN İST YAŞIYORUM GEÇENLERDE ALİSAMIYENDE OYNANAN SAKARYA MAÇINDAYDIM ORADA OYNANAN OYUNDAN DOLAYI ÇOĞU TARAFTARIMIZ SAHADAN KÖTÜ SÖZLER SÖYLEYEREK AYRILDILAR BİR DAHA SİVASIN MAÇINA GELMEYİZ BİZİ REZİL EDİYORLAR DEDİLER BEN BUNLARA ŞAHİT OLDUM BEN BÖYLE SÖZLERİ HELEKİ KENDİ HEMŞEHRİLERİMDEN BİR DAHA DUYMAYI İSTEMİYORUM.SİVASSPORUN BAŞARILI OLMASI DİLEĞİYLE.....
turkiye58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.09.2006, 21:05   #6
sivas73
Yeni Yiğido

sivas73 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 13 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 696 sivas73 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Ben daha öncede söyledim, bu takımdan hiçbir şey olmaz diye.Bu adamın teknik direktörlükten falan anladığı yok.Bu adamın bir an önce gitmesi gerekir yoksa biz 2.lige gideceğiz.Takımda disiplin yok, oyun yok, hiçbir şey yok.Konya maçında bir tek pozisyonu bile yok.Hemen göndersinler bir yerli adamı getirsinler mesela Rıza Hoca olabilir.
sivas73 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: KONYASPOR 2 : 0 SIVASSPOR
Alt 10.09.2006, 21:14   #7
sivas73
Yeni Yiğido

sivas73 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 13 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 696 sivas73 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: KONYASPOR 2 : 0 SIVASSPOR

Bakın arkadaşlar biz söylüyoruz ama yönetim bunu görmüyor, duymuyor.Bu adam hoca değil, oyun sistemi falan yok, takıma hakim değil, neden bu ısrar anlamıyorum.Bu adam Lorantın çeyreği bile olamaz.Gönderin Bu Adamıııııııııııııııııııııııııı ıııııııııııııııııııııııııııııı ıııııııııııııııııı.
sivas73 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.09.2006, 21:16   #8
yigido_furkan
Usta Yiğido

yigido_furkan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

226 Mesajına 403 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 879 yigido_furkan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

böyle seymi olur hakkıyı kaptan yaptık örnek olsundiye 3 maç oynadı 2 kırmızı kart yedi.takımda disiplik yok her halde takımda.istikrarsız gidiyoruz olmaması lazım böyle haftaya fb maçı var işimiz cok zor kalecimizde yok hayrettin gecer artık bu hafta kaleye
yigido_furkan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: KONYASPOR 2 : 0 SIVASSPOR
Alt 10.09.2006, 21:18   #9
1967_DERNEK_MUSTAFA
Usta Yiğido

1967_DERNEK_MUSTAFA - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

50 Mesajına 99 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 930 1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart --->: KONYASPOR 2 : 0 SIVASSPOR

bekleyelim görelim bakalım neler olacak konya 10 kişi sivasspor 8 kişi
1967_DERNEK_MUSTAFA isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.09.2006, 21:21   #10
hasantuan
Yiğido

hasantuan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

60 Mesajına 108 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 hasantuan ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

bu ne ya ne kadar disiplinsizlik bu. yönetim acil önlem almalı ve gereken cezalar verilmeli hakkı olacak o adam artık bardağı taşırdı..... hakkıya yol görüldüüüüüüüüüüüüüü
hasantuan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla