Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SS.Com > Sitemiz Hakkında www.sivasspor.com

Sitemiz Hakkında www.sivasspor.com Site Hakkında, Üye Olma Konusunda vb. Sorunlarınız için Yardım Merkezi.

Seçenekler Arama Stil

ISTANBUL MACERAMIZ
Alt 16.05.2005, 13:59   #1
DJMuRaT
YASAKLI ÜYE

DJMuRaT - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 DJMuRaT ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart ISTANBUL MACERAMIZ

http://sivasspor.com/index.php?set_a...view_album.php

Dün şükrü saraçoğlunda oynanan Sivasspor-Sarıyer karşılaşmasının benim için ayrı bi önemi oldu bu maçı hayatım boyunca unutmayacağım.Maç sonrası Sitedeki arkadaşlarımızla beraber olmak,onlarla kısa sürede olsa tanışma fursatı tanıdığı için sitemize çok teşekkür ederim.Maçta Sizlerin arasında olmayı o kadar çok isterdim ki..Ama maç boyuncada Sivasspor.com üyeleri ve 67 taraftarlar derneğinin bulunduğu tribün mükemmeldi.Hepinizi Çok seviyorum Dün çok farklı duygular içerisindeydim..Özellikle Çağlayan abi,Rüştü abi,Lütfü abi,sönmez abi,Tevfik abi,Hakkı abi,elbeyli,Serkan abi,Gunay ,Orhan ,Hepinize çok teşekkür ediyorum Bu dostluğun bir ömür boyu sürmesi dileğiyle...Hepinizi ÇooooK Seviyorum.Ha bi de Çağlayan aBi Manyak Karizma !Gerçeği daha bi yakışıklı :lol: Gunayında sitedeki resmine aldanmayın Bembeyaz bi uşaK!! :lol: :lol:
DJMuRaT isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.05.2005, 14:05   #2
GuNaY
Gast

[size=2] :lol: :lol: :lol: alemsin dj :lol: :lol: :lol:
murata her konuda katılıyorum... sitede olusan dostluklar bir omur boyu devam eder ins...
evet beni gorunce sasırdın bunun icin bende avatarı degistiriyorum murat :lol: hem disimide cektirdim artık acımı sizlerle paylasmama gerek kalmadı :lol: :lol: :lol:
[/size]
Alt 16.05.2005, 14:22   #3
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1315 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

[size=2]Arkadaşlar sitemiz sayesinde oluşan dostluk rüzgarları dün hat safhadaydı.Ve sitemizin devamlı müdavimleri ile dün yüzyüzede tanışma imkanı bulduk.İşin açıkcası ben sanki abilerimizi ve arkadaşlarımızı sanki yıllardır tanıyormuş gibi çok samimi buldum ve buna çok mutlu oldum.Bence sitemiz gerçek amacına dün ulaştı ve Dünyanın dört bir tarafından gelen yiğidolar Sivasspor.com sayesinde beraberlerdi ve ben kendi adıma konuşuyorum benim dün en mutlu günlerimden birisiydi ve keyif aldım herşeyden....Buradan o abilerimizin isimlerini buraya tek tek yazmak istiyorum...Başta Almanyadaki dernek başkanımız sayın Lütfi ÜNAL Abimiz,daha sonra karizmasıyla nam salmış Çağlayan abimiz,Sitemizin herşeyi Rüştü ELMAS abimiz,oglu Enes,Yine Almanyadan Elbeyli58 kardeşim,İstanbuldan Çevik abimiz,Mustafa SÖNMEZ Abimiz,Sivas58net Adem GÜNEŞ abimiz,Kocaeliden Gakgo58(Hakkı BABA),YİNE İstanbuldan bıyıkları güzel abimiz Sayın Emin58,Yine istanbuldan Kardeşim Puar(onu en kısa süre içerisinde Sivasa bekliyoruz)Ve İstanbuldaki genç kızların idolü Günay kardeşim,Serkan58 kardeşim(tribünde hep benimle beraberdi),Kürşat58 kardeşim(İstanbul taraftarı hakkında analiz yaptık)ve Eskişehirden Ergin abimiz vardı...Bizde ayrıca Sivastan ben,1967 Sivasspor genç Taraftarlar derneği başaknımız sayın Yalçın KORKMAZGİL,Derneğimizin gülü 1967_dernek_Mustafa,Ultrasivas (Onur),efsanedavulcu(özgür),Sa lih(acumed)ve djmurat(radyotek) ve ismini daha sayamadığım birçok insan yani site müdavimi ordaydık...Buradan hepsine tek tek selamlarımı iletiyorum ve hepinizi sevdiğimi bir kez daha dile getiriyorum...(ha bu arada sayın Mustafa SÖNMEZ'İN Eşine ve oğlunuda ayrıca selamlarımı iletiyorum)..SİTE GERÇEK AMACINA ULAŞTI AMAÇ KALICI DOSTLUKLAR...[/size]
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.05.2005, 14:40   #4
serrkann58
Tecrübeli Yiğido

serrkann58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

5 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 serrkann58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

[/b]

Herşey çok güzeldi bende çok mutlu oldum sitemiz amacına ulaştı diye düşünüyorum hepimiz bir aradaydık elimizden geleni yapmaya çalıştık misafirperverlik yapmaya çalıştık son andaki pankart ve bayrak tartışmasını saymassak herşey çok güzeldi 1967 dernek mustafa abiyi ömrümce unutmayacagım güvenlikçiyele aramızda tel örgü olmasa dalacaktı :lol: :lol: .. lütfi abi , rüştü abi ,çaglayan abi,enes,elbeyli,günay,serhan, yalçın,dernek mustafa,efsane davulcu,dj murat,musatafa sönmez abi,eşi,oglu,gakgo58(hakkı abi),puar(orhan),çevik abi,ultrasivas58,emin58 abi,kursat58, GÜZEL İNSANLAR DAHA İSMİNİ YAZAMADIGIM SİTEMİZİN BÜTÜN GÜLLERİ HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM HERKESE ÇOK SELAMLAR..GERÇEKTEN HAYATIMIN EN MUTLU GÜNLERİMDEN BİRİYDİ

İNADINA HEP DESTEK TAM DESTEK.....[/i]
serrkann58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.05.2005, 14:45   #5
puar
Usta Yiğido

puar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

357 Mesajına 678 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1233 puar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
serhankaburcuk Nickli Üyeden Alıntı
[size=2]Arkadaşlar sitemiz sayesinde oluşan dostluk rüzgarları dün hat safhadaydı.Ve sitemizin devamlı müdavimleri ile dün yüzyüzede tanışma imkanı bulduk.İşin açıkcası ben sanki abilerimizi ve arkadaşlarımızı sanki yıllardır tanıyormuş gibi çok samimi buldum ve buna çok mutlu oldum.Bence sitemiz gerçek amacına dün ulaştı ve Dünyanın dört bir tarafından gelen yiğidolar Sivasspor.com sayesinde beraberlerdi ve ben kendi adıma konuşuyorum benim dün en mutlu günlerimden birisiydi ve keyif aldım herşeyden....Buradan o abilerimizin isimlerini buraya tek tek yazmak istiyorum...Başta Almanyadaki dernek başkanımız sayın Lütfi ÜNAL Abimiz,daha sonra karizmasıyla nam salmış Çağlayan abimiz,Sitemizin herşeyi Rüştü ELMAS abimiz,oglu Enes,Yine Almanyadan Elbeyli58 kardeşim,İstanbuldan Çevik abimiz,Mustafa SÖNMEZ Abimiz,Sivas58net Adem GÜNEŞ abimiz,Kocaeliden Gakgo58(Hakkı BABA),YİNE İstanbuldan bıyıkları güzel abimiz Sayın Emin58,Yine istanbuldan Kardeşim Puar(onu en kısa süre içerisinde Sivasa bekliyoruz)Ve İstanbuldaki genç kızların idolü Günay kardeşim,Serkan58 kardeşim(tribünde hep benimle beraberdi),Kürşat58 kardeşim(İstanbul taraftarı hakkında analiz yaptık)ve Eskişehirden Ergin abimiz vardı...Bizde ayrıca Sivastan ben,1967 Sivasspor genç Taraftarlar derneği başaknımız sayın Yalçın KORKMAZGİL,Derneğimizin gülü 1967_dernek_Mustafa,Ultrasivas (Onur),efsanedavulcu(özgür),Sa lih(acumed)ve djmurat(radyotek) ve ismini daha sayamadığım birçok insan yani site müdavimi ordaydık...Buradan hepsine tek tek selamlarımı iletiyorum ve hepinizi sevdiğimi bir kez daha dile getiriyorum...(ha bu arada sayın Mustafa SÖNMEZ'İN Eşine ve oğlunuda ayrıca selamlarımı iletiyorum)..SİTE GERÇEK AMACINA ULAŞTI AMAÇ KALICI DOSTLUKLAR...[/size]

:lol: teşekkürler gardas
puar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.05.2005, 15:03   #6
CEVIK
YASAKLI ÜYE

CEVIK - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 CEVIK FAZLA SÖZE GEREK YOKCEVIK FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
:roll: [size=2]ARKADAŞ LAR SİZLERİ TANIMAKDAN GERCEKDEN COK KEYF ALDIM SİZLER BİZDEN BİRİLERİSİNİZ SİZLER BÜYÜGÜNÜZE KARŞI SAYGILI KÜCÜGÜNE KARŞI BİR ANA ŞEFKATİ KADAR SEVGİLİ SİNİZ BENİM GÖRDÜGÜM KADARIYLA MAC ANINDA OLSUN DIŞARDA OLSUN 1967 DERNEGİ OLARAK SİZLER HAL VE DAVRANIŞ LARINIZ GERCEK BİR BEY EFENDİ GERCEK BİR SİVASLISINIZ SİZLERLE GURUR DUYUYORUZ[/size]
CEVIK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.05.2005, 15:09   #7
GuNaY
Gast

Alıntı:
abi gercekten sizlerle tanıstıgım icin benimde mutlulugum anlatılmaz...
idol kısmına gelince senin yanında benim adım bile olmaz abi 8) 8)
Alt 16.05.2005, 15:24   #8
izmirliyigido
Gast

Gerçekten bir kuruluş olsun, bir dernek olsun veya bir akrabalık olsunda bu kadar bağlılık, saygı ve yakınlık olsun. Hiç tahmin etmiyorum. Ve inanıyorum bizim bu sitede ki bağlılık ve sıcaklık dünyanın hiçbir yerinde yoktur. Ben bunu dün Rüştü kardeşimede söyledim. "Biz bir aileyiz, sitede yuvamız. Bu yuvanın temelini Rüştü oluşturuyor, çatısını ise sevgimiz" Allah razı olsun Rüştü kardeşim...ve emeği geçen herkesten.

Dün ben orada ailemden o kadar çok kişi ile tanıştım ki isimlerini aklımda tutmakta zorlandım. Başta Gakko58 kardeşim sağolsun herkesle tanıştırdı. Rüştü kardeşimle tanışmanın keyfini asla unutmayacağım. Kızım bile şaşırdı "babacığım herkes birbirini çok eskiden mi tanıyor" diye. Ayrıca Çağlayan kardeşimle, Sönmez kardeşimle, Çevik kardeşimle, elbeyli58 ve Günay kardeşlerimle, Lütfi kardeşimle, Enes ile, Ergin kardeşimle ve bizlere mihmandarlık yapan sevgili dostum ve kardeşim abircan ile, 1967_dernek_bşk. Yalçın kardeşimle, ve inanın tanışıpta adını unuttuklarım var kusura bakmasınlar onlarda herkes ile bir arada olmaktan acayip keyif aldım. Dikkat edenler varsa yanımda ayrıca yağenimde vardı (bilgisayar mühendisi olan) o bile şaşırdı, dostluğumuza, muhabbetimize...

Ne mutlu bize ya iyi ki "SİVAS'lıyız"..Ne mutlu ki bu site kurulmuş ve bir aile olmuşuz. Dostlarım arkadaşlığımız, dostluğumuz baki kalsın. Birbirimizi her zaman arayalım, yazışalım. Hepinize İzmir'den sevgilerimi gönderiyorum..

Haa, Maraton Üst Tribünden sizin olduğunuz yer (Migros üst tribün) o kadar güzel görünüyordu ki. Hele bayrağımız muhteşemdi. Alkışlarımızı duydunuz sanırım. Rüştü kardeşime tribünlerin görünümünü ve bayrağın açılış anı'nın fotoğraflerını gönderiyorum. İsteyen olursa ayrıca mail adreslerinize gönderebilirim.

Hepinizi çok seviyoruz.
Ben Yalçın KINIK ve kızım Fulya..
Alt 16.05.2005, 15:28   #9
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1315 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Alıntı:
izmirliyigido Nickli Üyeden Alıntı
Gerçekten bir kuruluş olsun, bir dernek olsun veya bir akrabalık olsunda bu kadar bağlılık, saygı ve yakınlık olsun. Hiç tahmin etmiyorum. Ve inanıyorum bizim bu sitede ki bağlılık ve sıcaklık dünyanın hiçbir yerinde yoktur. Ben bunu dün Rüştü kardeşimede söyledim. "Biz bir aileyiz, sitede yuvamız. Bu yuvanın temelini Rüştü oluşturuyor, çatısını ise sevgimiz" Allah razı olsun Rüştü kardeşim...ve emeği geçen herkesten.

Dün ben orada ailemden o kadar çok kişi ile tanıştım ki isimlerini aklımda tutmakta zorlandım. Başta Gakko58 kardeşim sağolsun herkesle tanıştırdı. Rüştü kardeşimle tanışmanın keyfini asla unutmayacağım. Kızım bile şaşırdı "babacığım herkes birbirini çok eskiden mi tanıyor" diye. Ayrıca Çağlayan kardeşimle, Sönmez kardeşimle, Çevik kardeşimle, elbeyli58 ve Günay kardeşlerimle, Lütfi kardeşimle, Enes ile, Ergin kardeşimle ve bizlere mihmandarlık yapan sevgili dostum ve kardeşim abircan ile, 1967_dernek_bşk. Yalçın kardeşimle, ve inanın tanışıpta adını unuttuklarım var kusura bakmasınlar onlarda herkes ile bir arada olmaktan acayip keyif aldım. Dikkat edenler varsa yanımda ayrıca yağenimde vardı (bilgisayar mühendisi olan) o bile şaşırdı, dostluğumuza, muhabbetimize...

Ne mutlu bize ya iyi ki "SİVAS'lıyız"..Ne mutlu ki bu site kurulmuş ve bir aile olmuşuz. Dostlarım arkadaşlığımız, dostluğumuz baki kalsın. Birbirimizi her zaman arayalım, yazışalım. Hepinize İzmir'den sevgilerimi gönderiyorum..

Haa, Maraton Üst Tribünden sizin olduğunuz yer (Migros üst tribün) o kadar güzel görünüyordu ki. Hele bayrağımız muhteşemdi. Alkışlarımızı duydunuz sanırım. Rüştü kardeşime tribünlerin görünümünü ve bayrağın açılış anı'nın fotoğraflerını gönderiyorum. İsteyen olursa ayrıca mail adreslerinize gönderebilirim.

Hepinizi çok seviyoruz.
Ben Yalçın KINIK ve kızım Fulya..
[size=4]Abicim seninlede gerçekten tanışmak isterdim ama dün'e kısmet değilmiş inşallah Sivasa geldiğiniz zaman tanışırız...Bu arada Çevik abimin yazısına çok teşekkür ediyorum abicim Allah razı olsun bizimle çok ilgilendiniz sizleri seviyoruz...Günay kardeşim senin yakışılılığın ve karizman karşısında bize laf düşmez yinede eyvallah...[/size]
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.05.2005, 15:48   #10
izmirliyigido
Gast

İnşallah serhan kardeşim. Bende çok isterdim tanışmayı. Ama Sivas'a geldiğimde (belki bu hafta işlerim ayarlayabilirsem, son maça Karagümrük maçına gelmeyi çok istiyorum) o zaman tanışırız. Hepinizle tanışmak istiyorum. Sağlıcakla kal kardeşim...