SERVET, "SİVAS`TA MUTLUYUM"
Sivasspor`un milli futbolcusu Servet Çetin, eski takımı Fenerbahçe`nin savunmaya transfer ettiği Edu ve Lugano`nun uyum sorunu yaşadığını, gün geçtikçe daha iyi olacaklarını söyledi.
Milli takım kampında sorularını yanıtlayan Servet, performansları eleştirilen Edu ve Lugano ile ilgili bir soru üzerine, `` Kesinlikle kaliteli futbolcular ki Fenerbahçe`deler. Gün geçtikte daha iyi olurlar `` dedi.
Bu oyuncuların gelmesinin ardından yedek kulübesine oturan Can`ın olumsuz etkileneceğini kaydeden Servet, şöyle devam etti: ``Kesinlikle Can için olumsuz oldu. Hangi takımda olursa olsun futbolcunun oynaması gerekiyor. Oynamadığı sürece kesinlikle gerileme yaşıyor. Özellikle biz savunma oyuncuları fizik gücü dayalı oynadığımız için bize daha olumsuz yansıyor. Tabii bu kulüplerin bileceği iş. Sonuçta Fenerbahçe büyük bir takım, geniş bir kadrosu var. Forma şansı bulmak oldukça zor.``
Servet, Fenerbahçe`nin en kısa sürede toparlanıp iyi sonuçlar alacağına inandığını söyledi. Servet, ``Ufak tefek böyle başarısızlıklar olduğu zaman, eleştiriler de olacak. Bunlar normal ama Fenerbahçe`nin gücü belli, en kısa zamanda toparlanıp yine en iyi yerlerde olacaklarına inanıyorum. Çünkü o kapasite, o güç var onlarda. İnşallah Fenerbahçe için sezon iyi geçer`` diye konuştu.
Servet Çetin, Christoph Daum`un da Zico`nun da iyi teknik direktörler olduğunu kaydetti. İki hocanın sistemlerinin farklı olduğunu belirten Servet, ``Bence ikisi de iyi. Tabii ki Daum`un ve Zico`nun kendilerine göre ayrı sistemi var. Bence Zico hocaya fazla baskı yapılıyor. Ben çalıştığım süre içerisinde Zico`nun gayet iyi olduğunu, futbolcularla dialoğunun iyi olduğunu gördüm. Böyle devam ederse en kısa zamanda toparlanıp, başarılı olurlar`` dedi.
Fenerbahçe`den Sivasspor`a transfer olunca yeniden oynamaya başladığını belirten Servet, oynamadığı sürede hem fizik, hem maç eksiği bakımından gerileme yaşadığını söyledi. ``Daha başlangıçtayım, oynadıkça daha da iyi olacığım`` diyen Servet, ``Gün geçtikçe performansım artıyor. Daha da iyi seviyelere geleceğim. Yaşım henüz genç, elimden geldiğince en iyi şekilde mücadele edip, yine en iyi yerlerde, hedefi olan yerlerde oynamak istiyorum. Şu anda Sivasspor`da oynamaktan memnunum`` dedi.
Hakikat
|