Sivas Spor'umuzun şampiyonluk kaseti ve CD si 10 gün içinde çıkacaktır bütün taraftarlarımızın ilgisine.. Geliri kulubümüzedir.. Desteklerinizi bekliyoruz
İrtibat Tel : 0532 256 47 15
Sivas Spor'umuzun şampiyonluk kaseti ve CD si 10 gün içinde çıkacaktır bütün taraftarlarımızın ilgisine.. Geliri kulubümüzedir.. Desteklerinizi bekliyoruz
[size=4]OH BEE SONUNDA BİZİMDE BİR KASETİMİZ OLACAK.BU HAYIRLI HABERİ BİZE VEREN MURAT ŞAHİNE TEŞEKKÜRLERİMİ İLETİYORUM.[/size]
el-fatiha'dan sonra Sivasspor MARSI okunacaksa öyle ölüm hosgelmis sefa gelmis
Sivas Sporumuzun.. Sivas ilçeleri ve köylerinin haritası arka yüzünde Türkiye haritası.. Takımımızın Futbolcuları-teknik heyeti ve yönetim kurulunun resimleri ile beraber basılmış Sivas Spor Resmi ürünüdür. 10 YTL'ye satışa sunulmuştur... Ulaşabileceğiniz numaralar:
Murat Şahin : 0532 256 47 15
Süleyman Köse : 0532 735 58 30
İrtibat Tel : 0532 256 47 15
Sivas Sporumuzun.. Sivas ilçeleri ve köylerinin haritası arka yüzünde Türkiye haritası.. Takımımızın Futbolcuları-teknik heyeti ve yönetim kurulunun resimleri ile beraber basılmış Sivas Spor Resmi ürünüdür. 10 YTL'ye satışa sunulmuştur... Ulaşabileceğiniz numaralar:
Murat Şahin : 0532 256 47 15
Süleyman Köse : 0532 735 58 30
[size=4]Murat baskanım ;
Bu harika bir haber...Teşekkür ediyoruz
Ancak Sivas dışındaki hemşerilerimiz bu cd.yi nereden temin edebilir tüm illerde özelliklede İstanbulda satılacakmı ??