Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Statda Taraftar faktörü
Alt 26.10.2006, 13:16   #1
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 865 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Statda Taraftar faktörü

Traftarin takimini atesledigini ,futbolcusunu sahada nasil motive ettigini ve takimina nasil puan kazandirdigini gördük isteyince yapamiyacaklari hic bir sey yok .. Sevgili Sivassporun Yöneticileri haftalardir sikayet ediyordunuz traftardan yeterince destek alamiyoruz diye siz bir adim atinca traftar size 10 adimla yaklasiyor,gördük sahit olduk gurur duyduk traftarsiz futbol macinin hic bir tadi olmuyor sivassporun degerli yöneticileri 1967 sivasspor genc traftari ile daha yakindan ilgilenin fikir alis verisinde bulunun traftari nasil stada cekeriz bilincli ,takimina zarar vermeyen sahaya atlayip takimina maddi zarar vermeyen, sahaya yabanci madde atmayan,hic durmadan takimini motive eden küfür yerine sadece tezahüratlari ile takimini destekleyen maglubiyette bile takimini centilmece alkislayan bir taraftar kitlesine ihtiyacimiz var belki 1967 sivassporgenc traftarin sayilari su, an fazla olmaya bilir bu sayilari nasil 1000 lere 3000 lere 5000 ve ya stadin kapasitesine yayalim..Bir proje gerceklestirmenin zamani gelmedimi 1967 genctraftarlar dernegini destekleyin, bilincli bir sekilde bu sayilar artinca medenice küfürsüz bir traftar kitlesi olusturun ki stada bayan traftarlari da kazanalim .......saygilarimla .............Atilla ........
yigido Atilla isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: Statda Taraftar faktörü
Alt 26.10.2006, 14:54   #2
34-murat-58
Acemi Yiğido

34-murat-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 723 34-murat-58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: Statda Taraftar faktörü

bırlık omak cok guzel
ben ıstanbulda oturuyorum
ınanın sıvasta olsam takımı hıcbır zaman yalnız bırakmam..
tarafatar olmak takımla butunlesmek demektır..
bos laf uretmek degıldır..
bu arkadaslara yaptıkları hızmetten dolayı tesekkur edıyorum.
Alt 26.10.2006, 14:58   #3
HALIL
Usta Yiğido

HALIL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.249 Mesajına 1.911 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1301 HALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende Zukunft
Standart -->: Statda Taraftar faktörü

ya sivas artik hucum oynamali gorduk bu sistemi devam ettirinnn
Alt 26.10.2006, 16:02   #4
rguler
Tecrübeli Yiğido

rguler - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

11 Mesajına 19 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 770 rguler FAZLA SÖZE GEREK YOKrguler FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
yigido Atilla Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Traftarin takimini atesledigini ,futbolcusunu sahada nasil motive ettigini ve takimina nasil puan kazandirdigini gördük isteyince yapamiyacaklari hic bir sey yok .. Sevgili Sivassporun Yöneticileri haftalardir sikayet ediyordunuz traftardan yeterince destek alamiyoruz diye siz bir adim atinca traftar size 10 adimla yaklasiyor,gördük sahit olduk gurur duyduk traftarsiz futbol macinin hic bir tadi olmuyor sivassporun degerli yöneticileri 1967 sivasspor genc traftari ile daha yakindan ilgilenin fikir alis verisinde bulunun traftari nasil stada cekeriz bilincli ,takimina zarar vermeyen sahaya atlayip takimina maddi zarar vermeyen, sahaya yabanci madde atmayan,hic durmadan takimini motive eden küfür yerine sadece tezahüratlari ile takimini destekleyen maglubiyette bile takimini centilmece alkislayan bir taraftar kitlesine ihtiyacimiz var belki 1967 sivassporgenc traftarin sayilari su, an fazla olmaya bilir bu sayilari nasil 1000 lere 3000 lere 5000 ve ya stadin kapasitesine yayalim..Bir proje gerceklestirmenin zamani gelmedimi 1967 genctraftarlar dernegini destekleyin, bilincli bir sekilde bu sayilar artinca medenice küfürsüz bir traftar kitlesi olusturun ki stada bayan traftarlari da kazanalim .......saygilarimla .............Atilla ........
atilla gardaş bende o maçta staddaydım 1967 taraftar derneğinden arkadaşların nasıl çırpındığına şahit oldum.öyleki dayak yeme riskine rağmen insanların elindeki çekirdekleri bile alıp yere atıyorlardı.taraftarı ateşlemek için ne gerekiyorsa yaptılar fakat ne hikmetse yönetim bu arkadaşlara gerekli kolaylığı sağlamıyor.sağlamadığı gibi bir kaç kişi rahatsız olup şikayet ediyor diye coşkuyu artıran davulu bile yasaklıyor.çalacaksanız kale arkasına gidin bile diyebiliyor.bu beni çok üzdü.bunları gördükten sonra yönetimin şikayet etmeye hiç hakkı olmadığını düşünüyorum.sen takımını desteklemeye çalışan küfür etmeyen taraftarı ateşlemeye çalışan bir gurubu yok farzet çakal takımına pirim ver sonrada şikayetci ol.gerçekten çok üzücü bir durum.
1967 derneğine burdan teşekkür ediyorum tüm olumsuzluklara rağmen görevleri olmadıkları halde ellerinden geleni yapıyorlar.BRAVO 1967 TARAFTAR DERNEĞİ.
Alt 26.10.2006, 16:16   #5
tur_58
YASAKLI ÜYE

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 tur_58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

maratonda 2 taraftar amigoluk görevi yapıyordu onlarda taraftarı atşledi
tur_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.10.2006, 18:35   #6
1967_DERNEK_MUSTAFA
Usta Yiğido

1967_DERNEK_MUSTAFA - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

50 Mesajına 99 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 905 1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

bizsivasın ve sivassporun apaçisiyizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz başkanıma burdan sesleniyorum maratonu istiyorum
1967_DERNEK_MUSTAFA isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.10.2006, 20:59   #7
juventus1994
Yiğido

juventus1994 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

8 Mesajına 12 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 juventus1994 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Tur_58 Ne ikisi Bakın Ç@rşı ya ADamlarda Hepsi Amigo BAkın Tatangalara Hepsi Amigo Utanıp Örnek Almamız lazım
Alt 26.10.2006, 21:53   #8
demiryurt58
Acemi Yiğido

demiryurt58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

17 Mesajına 18 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 demiryurt58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Daumen hoch --->: Statda Taraftar faktörü

BİZİM TRÜBÜN KÜLTÜRÜ ÇOK ZAYIF MAÇ ESNASINDA BİR BÖLÜM SONUNA KADAR TAKIMI DESTEKLİYOR BİR BÖLÜMÜ ÇEKİRDEK YİYOR TARAFTAR DEDİĞİN HER ZAMAN DESTEK VERMESİ LAZIM ...
demiryurt58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: Statda Taraftar faktörü
Alt 26.10.2006, 21:53   #9
Ensar
Yiğido

Ensar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

71 Mesajına 115 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 705 Ensar FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
yigido Atilla Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bakin Bu Ne Güzel Anlatilmis bu Projeyi Baslatmakta cok bile gec kalindi nedenmi gecenlerde eski kaptanimiz Hakki Özellikle Seyirciden sikayetciydi Bizi seyirci baski altina aliyor bizde rahat oynayamiyoruz demis bunu ben Sivasin Yerel Gazetesinden bir abimiz yazmisdi Hürdogan Gazetesi .Benin anladigim kadariyla baski rakip takim icindir bunu bizim takim kendine mal etmis buda ters tepki yapmis bunu önce yönetim olarak Tüm takimi Cagirip seyirci baskisi olmadan macin alinmasinin biraz güc olacagini anlatmalari lazim bunu önce takimin anlamasi lazim ondanda genc taraftarlar dernegine yardimci olmalari ve onlara gerekirse Yönetimden bazi kisiler sürekli diyalog icerisinde olmali ve onlara iyi bir seyirci olmanin yollarini anlatmalari gerekli gerekirse potansiyeli nasil cogaltiriz diye konfaranzlar yapmali iyi bir kaynasma olmaliki seyirciden kötü konusuldugunda diger arkadasi onu durdurmali buda iyi diyalogdan iyi bir kaynasmadan olur Tamamiyle Katiliyorum Statda Taraftar Faktörü Slagonuna
Ensar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: Statda Taraftar faktörü
Alt 26.10.2006, 21:58   #10
argani_58
Yiğido

3 Mesajına 6 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 692 argani_58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

takımımız ıkıncı lıgten yukseldıgı sezonda takımımız fırtına gıbıydı od ataraftarın etkısınden dolayı sımdı takıma destek verecek taradftarı bulamıyoruz oda takımı kotu etkılıyor kendı zaha avantajımızı dezavantaj oluyor bıze
argani_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla