Sivasspor Brezilya’lı orta saha oyuncusu Carvalho’dan sonra Ali Eren ve Hasan Yurt’la da yollarını ayırdı.
Sezon başında Gaziantepspor’dan Sivasspor’a gelen Hasan Yurt, sakatlığının ardından istenilen performansı vermemesi nedeniyle kırmızı-beyazlı takımdan ayrıldı. Sivasspor’dan ayrılan diğer isim ise tecrübeli Ali Eren oldu. Bu futbolcunun da şu andaki durumuyla Sivasspor’da oynamasının zor gözükmesinin ardından ayrıldığı öğrenildi.
CEM KARACA VE GÜROL’DA TOPUN AĞZINDA!
27 kişilik Sivasspor kadrosundan gönderilecek isimler arasında Cem Karaca ve Gürol Azer’inde olduğu, ancak bu futbolcular için kesin kararın Başkan Mecnun Otyakmaz ve Teknik Direktör Bülent Uygun görüşmesinden sonra netlik kazanacağı belirtildi.
__________________ SPOR SEVGİ BARIŞ VE KARDEŞLİKTİR
yönetim haklı faydası olmayan futbolcuların kalmasının bir anlamı yok.
bu oyuncuların içinde çem karacayı ayrı tutuyorum,sivasspora faydalıydı ama son dönemlerde anlaşılmaz bir düşüşe geçti,sakatlığımıvar,başka poroblemlerimi var bilinmez.
bence doğru bir temizlik.alternatif bile olamayanın durması mantıksız.ama gürol sağ açık olarak değilde belki bek olarak faydalı olabilirbize.özelliklede servetin durumu netlik kazanmadan göndermemeliyiz.çünkü m.sözgelmez stoper oynarsa sağbek sorunumuz olabilir.cemcanın alternatifi olarak.
Yönetim iyi işler yapmaya devam ediyor.Sivasspor için fayda sağlamayacak oyuncuların gönderilmesi çok doğru.Ama ben Cem Karaca'ya şans verilse iyi işler yapacağını düşünüyorum.
zaten ali eren'in alınması bir hataydı ve beklenende olmuş, takımlarında 18 kişilik kadroya bile giremeyen oyuncuları transfer etmiştik ve onlarda beklenen performansları gösteremediler zaten, sivassporumuz için hayırlı olsun, inşallah gereken yerlere gereken transferler yapılacaktır...
sivassporum için gereken neyse yapılmalı.işe yaramayan futbolcularıda takımda tutmanın bi anlamı yok zaten.teknik heyetin gerekeni yapacağına eminim.ikinci yarı diğer takımları şok etmeliyiz.artık kafaya oynamanın zamanı geldi.
__________________ İSTANBUL SİVASSPOR TARAFTAR DERNEĞİ