Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

GÖKHAN´DAN AÇIKLAMA...
Alt 23.12.2006, 17:25   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart GÖKHAN´DAN AÇIKLAMA...

Geçen hafta içerisinde bir doktorla kavga etmesi olayıyla ilgili olarak yazılı açıklama yapan Sivassporlu futbolcu Gökhan Bozkaya, olaylarda 'doktor döven futbolcu' olarak adının çıkmasının kendisini son derece üzdüğünü söyledi.

Konuyla ilgili olarak yazılı açıklama yapan Gökhan Bozkaya, olayın 19 Aralık 2006 Salı günü olduğunu belirterek, "Olay günü akşam saat 19.00 sıralarında yeni doğan çocuğum acil olarak eşim ve baldızım tarafından Devlet Hastanesine kaldırılmış. Yeni doğan çocuğum acil servise intikal ettiğinde orada nöbetçi bulunan pratisyen doktorlardan adını sonradan öğrendiğim Ömer Faruk Güzelimdağ, eşim Yasemin Bozkaya'ya daha önce hastayı Kızılay Sağlık Merkezi'ne götürmesinden dolayı aşırı derecede kızarak dosyayı yüzüne fırlatmış ve özellikle bir doktora yakışmayacak hakaretlerde bulunmuştur. Bunun üzerine eşim Yasemin ağlayarak cep telefonundan beni arayınca ben derhal hastaneye gittim. Gittiğimde eşim Yasemin'in koridorda ağladığını gördüm. Bana yukarıda bahsettiğim olayı anlattı. Baldızımla birlikte çocuğun yatışını yaptırmak için Dr. Güzelimdağ'ın yanına gittik. Bu arada eşime karşı yaptığı agresif davranışları neden yaptığını baldızım kendisine sordu. Ben de müdahil olarak 'hocam neden böyle bir hareket yaptınız' dedim. Dememle birlikte bana 'konuşma lan' diyerek üzerime yürüyünce birbirimize girdik ve yuvarlanarak ikimiz birlikte yere düştük. Orada bulunanlar bizi ayırdılar" dedi.

Gökhan Bozkaya, bu duruma en çok kendisinin üzüldüğünü dile getirerek, "Ben bir Türk sporcusu olarak ömrüm boyunca en saygı duyduğum insanlar sınıfında hep doktorlar oldu. Onun için de bugüne kadar karşılaştığım tüm doktorlara büyük bir saygı ile yaklaşmışımdır. Hal böyle iken benim 'doktor döven bir sporcu' olarak lanse edilmekten son derece rahatsızlık ve üzüntü duyuyorum. Beni yanlış anlayan en saygın ve kutsal mesleklerden biri olarak kabul ettiğim tüm doktorlardan yanlış anlaşılmaktan dolayı özür dilerken, olayı kamuoyuna yanlış lanse edenleri şiddetle kınıyorum" dedi.

Bu arada olaya karışan futbolcu Gökhan Bozkaya'yla doktor Ömer Faruk Güzelimdağ, basın mensuplarına sözlü ve görüntülü açıklama yapmaktan kaçındı.

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: GÖKHAN´DAN AÇIKLAMA...
Alt 23.12.2006, 17:39   #2
Didier DROGBA
YASAKLI ÜYE

Didier DROGBA - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Didier DROGBA Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: GÖKHAN´DAN AÇIKLAMA...

OLAY, GÖKHAN'IN DEDİĞİ GİBİ GERÇEKLEŞTİRSE BAŞKA BİR BOYUT KAZANIYOR İŞ. BİR DE OLAYI DOKTORDAN DİNLEMEK LAZIM, TEK TARAFLI DİNLEMEK OLMAZ AMA İNŞALAH OLAY GÖKHAN'IN DEDİĞİ GİBİ GERÇEKLEŞMİŞTİR.

IRKÇILIĞA HAYIR...
Didier DROGBA isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.12.2006, 17:59   #3
pepsiyusuf
Acemi Yiğido

15 Mesajına 35 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 pepsiyusuf ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

SİVASSPORUN BİR FUTBOLCUSU BÖYLE OLAMAMALI, SİVASIN EKMEĞİNİ YİYİP SİVASIN İNSANINA BU KADAR ŞİDDETLE DAVRANMASINI İSTEMİYORUM. KENDİNİ SİVASSPOR'DAN ÜSTÜN GÖREN BÖYLE İNSANLARIN SİVASSPORA YARAR DEĞİL ZARAR VERECEĞİ AÇIKTIR. SİVASSPOR YÖNETİMİNİNDE BU FUTBOLCUYA GEREKEN CEZAYI VERECEĞİNE EMİNİM, SİVASSPORDA BÖYLE KİŞİLERİN YERİ YOKTUR. DERHAL GÖNDERİLMESİ GEREKİYOR, BU OLAYDA MAĞDUR DURUMA DÜŞÜN SİVASIN KENDİ İNSANI EMEKTARI OLAN DR. ÖMER FARUK GÜZELİMDAĞ VE BÜTÜN DOKTORLARA GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİ İLETİYORUM
pepsiyusuf isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.12.2006, 18:17   #4
1967_CLUB_10UR
Tecrübeli Yiğido

1967_CLUB_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

9 Mesajına 14 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 766 1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Daumen runter --->: GÖKHAN´DAN AÇIKLAMA...

2 tarafta birbirini karşılıklı olarak şuçluyor..artık kapansın bu mevzu 1 hafta olmuş.
Alt 23.12.2006, 18:59   #5
HALIL
Usta Yiğido

HALIL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.249 Mesajına 1.911 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1300 HALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende Zukunft
Standart -->: --->: GÖKHAN´DAN AÇIKLAMA...

Alıntı:
pepsiyusuf Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
SİVASSPORUN BİR FUTBOLCUSU BÖYLE OLAMAMALI, SİVASIN EKMEĞİNİ YİYİP SİVASIN İNSANINA BU KADAR ŞİDDETLE DAVRANMASINI İSTEMİYORUM. KENDİNİ SİVASSPOR'DAN ÜSTÜN GÖREN BÖYLE İNSANLARIN SİVASSPORA YARAR DEĞİL ZARAR VERECEĞİ AÇIKTIR. SİVASSPOR YÖNETİMİNİNDE BU FUTBOLCUYA GEREKEN CEZAYI VERECEĞİNE EMİNİM, SİVASSPORDA BÖYLE KİŞİLERİN YERİ YOKTUR. DERHAL GÖNDERİLMESİ GEREKİYOR, BU OLAYDA MAĞDUR DURUMA DÜŞÜN SİVASIN KENDİ İNSANI EMEKTARI OLAN DR. ÖMER FARUK GÜZELİMDAĞ VE BÜTÜN DOKTORLARA GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİ İLETİYORUM
SEN GOKHAN BOZKAYA NIN YERINDEEE OLSAYDINNN NE YAPARDIIIINN KARDESSS NASILL GOKHAN HAKSIZZ SENN BU OLAYA GOZUNUU MUU YUMACAKTINN HEEE ALLAH ALLAH BENDEE AYNII SEYII YAPARDIMMM
Alt 23.12.2006, 19:46   #6
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 864 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: GÖKHAN´DAN AÇIKLAMA...

Doktorlarin Dünyada en saygin ve kutsal bir meslek oldugunu ve bu olaydan cok üzüldügünü , yaptiginin yanlis oldugunu Gökhan bizzat kendisi belirtiyor ...Güzel bir aciklama yapmis....Tebrik ediyorum Gökhan .verdigin Sinyal alinmistir..... . Alamayanlara !!!!!!!.. Bir Ata sözü geldi Aklima Anlayana sivri sinek saz ,Anlamayana davul zurna sesi bile yetmez !!!!!!!!!!!
yigido Atilla isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.12.2006, 20:34   #7
talha58
Usta Yiğido

talha58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

221 Mesajına 462 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 924 talha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISI

Gökhan gidici mi bu arada merak ettim. Gidecekler listesinde değil mi?
talha58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.12.2006, 20:51   #8
pehlivan ömer
Yeni Yiğido

1 Mesajına 2 kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 pehlivan ömer Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

gökan ın nekdar agresif biri olduğu antalyasporda oynarken göstermiştir yıllardır sivasın sivassporun ekmeğini yiyip sivassporlu futbolcuya kafa atan doktoru döven ..........gidiyor böyle ahlak yapısını ve karekteri agresif bir yapıya sahip sivasın adını kötü bir olayla türk medyasının önüne çıkaran aciz futbolcu demeyeceğim mahalle kabadayısı bir insanı artık sivassporda görmek istemiyoruz yönetimin bu sahsa gereken cezayı vermesini ve gönderilmesini diliyorum bu arada doktor güzelimdağ ve bütün doktorlara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum şampiyon sivasspor
pehlivan ömer isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: GÖKHAN´DAN AÇIKLAMA...
Alt 23.12.2006, 21:15   #9
ceza_tolga_rep
YASAKLI ÜYE

ceza_tolga_rep - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

117 Mesajına 179 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISI

GÖKHAN BOZKAYA ŞUANDA SİVASSPORDAN AYRILMASI LAZIM.ZATEN BİR YARARIDA YOK.YANİ GİDEN OYUNCULARA KADAR ŞUANDA TAKIMDA BULUNAN ÇOK OYUNCUNUN GİTMESİ LAZIMDI.
NEDEN GELECEK VADEDEN HARUN GÖNDERİLDİ?
BENCE BAŞKA ŞEYLER VAR.HAKAN BAYRAKTARA GELENE KADAR GÖKHAN BOZKAYANIN ÇOKDAN GİTMESİ LAZIMDI.
BAŞKA İŞLER DÖNÜYORRRRRRRRRR..
ceza_tolga_rep isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: GÖKHAN´DAN AÇIKLAMA...
Alt 23.12.2006, 23:16   #10
abdullah58
Tecrübeli Yiğido

abdullah58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

144 Mesajına 227 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 745 abdullah58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

YA BU KADARDA GADDAR OLMAYIN
COCUK HEMI HAKARETE UGRAMIS HEMIDE COCUGU HASTA OLDUGU HALDE
HEMIDE HANIMININ YANINDA -AYIPTIR GÜNAHTIR
GÖKHANA MOREL LAZIMKEN-ÜZERINE GITMEYIN
SUC DOKTORDA DIR-ÖTEKI TAKIMLARIMIZ ADLARI SIKEYE KATILMIS FUTBOLCULARINA SAHP IP CIKIYORLAR
BIZ NE YAPIYORUZ-OLAYI DAHADA BÜYÜTÜYORUZ
SIVASSPORU SEVEN HEMIDE ÖLÜMÜNE
1-GÖKHAN
2 MEHMET
UNUITMAYALIM ARKADASLAR
O BIZIM FUTBOLCUMUZ HEP BERABER SAHIP CIKALIM
BU KONUYUDA KAPATALIM
BEYPINARLI
abdullah58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla