![]() |
SIVAS´TAN TRANSFER ATAĞI
Sivasspor transfer atağına başladı
Sivasspor uzun süren sessizliğinin ardından transfer atağına başladı. Uzun süren çalışmalardan sonra kadrosunu bir çok tecrübeli oyuncu ve genç yeteneklerle donatan Yiğidolar’da prensip anlaşmasına varılan oyuncular şunlar; [B][I]Genç Yetenekler: [/I][/B] Gökalp :Tokatspor Mert : Beykoz Ozan : Batman Serkan : K.Maraş Ali : Giresun Harun : G.Antep Erdem : Belçika [B][I]Yıldız Oyuncular [/I][/B] Tolga Doğantez : Samsun Serdar Topraktepe : Bursa Hasan Yurt : G.Antep Fabrıcıo Corvalho Perreria : Brezilya Hocanın vereceği rapor doğrultusunda yabancı kontenjanını dolduracaklarını söyleyen Bülent Uygun, “Sivasspor çıktığı Turkcell süper liginde gayet başarılı bir sezon geçirdi. Bu yeni transferlerle birlikte eski arkadaşlarımızın da katkılarıyla takımımızı daha iyi yerlere getireceğimize inancım tamdır” dedi. [B][I]TOPLU İMZA ATILACAK[/I][/B] Sivasspor İkinci Başkanı Mehmet Oflaz, Cumartesi günü yönetim, teknik heyet ve sporcuların tesislerde bir araya geleceğini ,tanışmanın ardından sözleşmesi tamamlanan sporcular ve yeni kadroya dahil edilen sporculara imza töreni yapılacağını söyledi. Yeni sezona bomba gibi gireceklerini ve geçen sezon elde edilen başarıya başarı ekleyeceklerini de sözlerine ekleyen Sivasspor İkinci Başkanı Mehmet Oflaz “ Yiğidolar ile taraftarın hasreti sezon ile birlikte sona erecek. Yönetim kurulu olarak güçlü bir Sivasspor oluşturmak için çaba sarf ediyoruz. Sivasspor, taraftarlarının da desteği ile hedeflenen başarıyı mutlak yakalayacaktır “ dedi [B][I]SİVASSPOR’A GÖNÜL VERENLERE ÇAĞRI [/I][/B] Yapılan transferlerden sonra ilk açıklamayı GençTürk Haber’e yapan Uygun şu şekilde devam etti, “Hocamızın disiplini, çalışkanlığıyla birlikte 40. yılımızda Sivassporun daha güzel ve heyecanlı olacağı inancım tamdır. Yönetim kurulumuz maddi manevi destekleriyle, takımımızın sıkıntılarını atlatmaya çalışıyor. Kulübümüzün daha da büyüyüp büyük başarılara imza atmamız için şehrin önde gelenlerini fedakar yiğidolarımız unutmayacaktır.” |
-->: SIVAS´DAN TRANSFER ATAĞI
oynucular hakkinda bilgi alabilirmiyiz lutfen veya takimlarini sitelerine girelim
|
Suana 11 TRANSFER
Evet Sivasspor suana kadar Toplam 11 Futbolcuyla prensipte anlasmaya vardi.
Sivassporda suana kadar prensipte anlasmaya varan oyuncular sunlar: [B] Oyuncular Gelen Takimdan[/B] [COLOR="Red"]Carvalho Perreria Brezilya Tolga Dogantez Samsunspor Erman Özgür Ankaraspor Hasan Yurt Gaziantepspor Serdar Topraktepe Bursaspor Gökalp Tokatspor Mert Beykoz Serkan K.Maras Ali Giresun Harun Gaziantepspor Erdem Belcika[/COLOR] |
-->: SIVAS´TAN TRANSFER ATAĞI
[FONT="Fixedsys"][B][COLOR="Blue"]GENC YETENEKLERE VERDIGI ONEMDEN DOLAYI TEBRIK EDIYORUM.GELECEGE YATIRIM YAPIYORLAR BRAVO[/COLOR][/B][/FONT]
|
bu transferler bulent uygun yapmışsa kesinlikle kalıtelıdır.hayırlı olur inşallah
|
[B]Genç Yetenekler:
Gökalp :Tokatspor Mert : Beykoz Ozan : Batman Serkan : K.Maraş Ali : Giresun Harun : G.Antep Erdem : Belçika Yıldız Oyuncular Tolga Doğantez : Samsun Serdar Topraktepe : Bursa Hasan Yurt : G.Antep Fabrıcıo Corvalho Perreria : Brezilya hayırlısı olsun bunların içinden inşallah iyileri cıkar[/B] |
[B]AZ ÖNCE
YÖNETİMDEN GELEN ŞİFAİ BİLGİYE GÖRE : SERKAN REÇBER İLE ANLAŞMA OLMAMIŞ. HOCAMIZ, YAŞLI VE AĞIR BULARAK BEĞENMEMİŞ...! BİLGİNİZE...[/B] |
bu transfer iyi genclere yatirim yhapilmis ama bir iki tane de yildiz oyuncu isallah alinir
|
SİVASSPOR'UMDA BAŞARILI OLSUNDA HER KİM OLURSA OLSUN
|
[FONT="Arial Black"][COLOR="Navy"]GENÇLERİ TERCİH EDEREK GÜNÜ KURTARMAYA ÇALIŞMADIKLARI GELECEĞİ DÜŞÜNDÜKLERİNİ GÖSTERİYOR. BU DÜŞÜNCELERİNDEN DOLAYI KUTLUYORUM GELECEĞİ GARANTİ ALTINA ALMAK SİVASSPOR'U DAHA İYİ YERLERE GETİRİR GÜNÜ KURTARMAK DEĞİL.[/COLOR][/FONT]
|
Ne Var Ne Yok
24.06.2006
1-Sivassporun geçen sezon renklerine kattığı Görkem Eyüpsporla anlaştı . 2-Fenerbahçe de uzun yıllar görev alan ama sivssporda bekleneni veremeyen Kaleci Oğuz Dağlaroğlu Gaziantepspor ile anlaştı.Sivassporun kasasına bu transfer sonrası 100 milyar girdi. 3-Son olarak Brezilyalı Carvalho’yu kadrosuna dahil eden Sivasspor, Bursaspor’un kaptanı Serdar Topraktepe için harekete geçti. Dün yapılan görüşmenin olumlu sonuçlandığı bildirildi . Dış transfer çalışmalarını sürdüren Sivasspor, geçtiğimiz yıl Bursaspor’un Süper Lig’e yükselmesinde büyük pay sahibi olan Serdar Topraktepe ile dün bir görüşme yaptı. Kırmızı-Beyazlı takımın menaceri Bülent Uygun, Bursaspor’la sözleşmesi sona eren tecrübeli futbolcuyla yapılan görüşmenin olumlu geçtiğini belirterek, “Büyük bir sorun çıkmazsa Serdar’ı kadromuza dahil edeceğiz. Serdar tecrübesi ve futboluyla takımımıza büyük katkı sağlayacaktır” diye konuştu. Görüşmeyi doğrulayan Serdar Topraktepe ise, “Sivasspor formasını giymeyi isterim” dedi. 4-Öte yandan dün söleşme imzalayan sambacı Carvalho Sivasspor Taraftarının önüne cıkmak için sabırsızlanıyorum dedi. 5-Sivassporda İmzalar pazar gününde atılacak ve transfer büyük ölçüde kapatılacak.Avusturya da kamp yapıcak sivasspor bur da birçok genç yabancı oyuncu deneyecek. |
-->: Ne Var Ne Yok
gardas sagol hersey icin .............
|
SIVASSPOR BUGUN TESISLERDE.....
[FONT="Century Gothic"][COLOR="Blue"][/COLOR][/FONT]
SPOR SERVİSİ - 24.06.2006 Yeni sezon hazırlıklarına başlayacak olan Sivasspor’da futbolcular bugun tesislerde bir araya gelecek. Teknik Direktör Karol Pecze ile birlikte Sivas’a gelecek olan sporcular, Gerede kampı öncesinde tesislerde bir hafta idman yapacaklar. Sivasspor İkinci Başkanı Mehmet Oflaz, yeni sezon hazırlıklarına 1 Temmuz itibarıyla başlayacaklarını, Yeni alınan sporcularla birlikte takımda yer alan sporcuların bir hafta tesislerde idman yapacaklarını, bir haftalık çalışmanın ardından yeni sezon için ilk startın verileceğini ve Gerede Kampı ile birlikte takımın çalışmalarını sıklaştıracağını söyledi. TOPLU İMZA ATILACAK Sivasspor İkinci Başkanı Mehmet Oflaz, bugun yönetim, teknik heyet ve sporcuların tesislerde bir araya geleceğini ,tanışmanın ardından sözleşmesi tamamlanan sporcular ve yeni kadroya dahil edilen sporculara imza töreni yapılacağını söyledi. Yeni sezona bomba gibi gireceklerini ve geçen sezon elde edilen başarıya başarı ekleyeceklerini de sözlerine ekleyen Sivasspor İkinci Başkanı Mehmet Oflaz “ Yiğidolar ile taraftarın hasreti sezon ile birlikte sona erecek. Yönetim kurulu olarak güçlü bir Sivasspor oluşturmak için çaba sarf ediyoruz. Sivasspor, taraftarlarının da desteği ile hedeflenen başarıyı mutlak yakalayacaktır “ dedi. |
beyler maraştan gelenin adı serkan değil serdar. ve bildiğim kadarıyla bülent uygun zaten yıllardır bu çocuğun menajeriymiş.maraşa gönderende oymuş gecen dönem.bilgilerinize...
|
gecen dönemde zaten sivasspora geliyormuş. maraşın ricası üzerine gönderilmiş. çümkü maraş düşmek üzereymiş...
|
[COLOR="Blue"]yeni alınan futbolcuları yarın kulup binasında tanıtarak toplu imza attıracak[/COLOR]
|
7 TANE GENÇ YETENEK ALINMIŞ ACABA KAÇI FORMA GİYECEK GENÇLERE SAHİP ÇIKILMALI AMA TAKIMA BİRAZDA SÜPERLİG TECRÜBELİ TOPÇULAR ALINSA BENCE DAHA KATKILI OLUR YANLIŞ ANLAŞILMASIN GENÇLERİ DESTEKLİYORUM
|
Kahramanmaraşspor'dan gelen futbolcu eski Galatasaraylı süper forvet diyorlar. Geçen sezon 12 tane gol atmış. 6 tane asist yapmış.. Bizimkiler boşa kürek sallamaz... Seneye duman edecez ortalığı... :):):):)
|
inşallah daha çok olacak yeni yetmeler yeni futbolcular
|
cok transfer bence hicbiseyin göstergesi degil, önemli olan alinan oyuncu sayisindan ziyade alinan oyuncularin takima katkisi. bu bakimdan az dahi olsa isabetli transfer yapilmali. bu - özellikle yabanci transferinde - biraz da sans isi. bence en isabetli transfer hocamiz karol pecze...
|
TRANSFER ATAĞI OLMASI LAZIM TABİKİ
LİG İN BAŞLAMASINA ŞURDA 40 GÜN KALMIŞ YENİ TRANSFERLER TAKIMIMIZA HAYIRLI-UĞURLU OLSUN ALLAH UTANDIRMASIN HAYDİ BAKALIM.. SİVASSPORUM OLEYYY YİĞİDOLAR OLEYY |
[COLOR="Blue"]İNŞALLAH YANILMAYIZ GECLERİ TOPLAYARAK ADAM ALDIK İLERİYE DÖNÜK KELİMELERİ BİZİ YANILTMASIN İLK ÖNCE DÜŞMEMEK GEREK SONRA GECLERE YÖNELMEK GEREKMEZMİ ÖNCE TECRÜBELİ EN AZ 3 TANE ADAM ALMALIYIZ SONRA GECLERE YÖNELMELİYİZ DEĞİLMİ[/COLOR]
|
-->: Ne Var Ne Yok
25.06.2006
1-Sivasspor ile yollarını ayıran Murat Duman Sakarya ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.Öte yandan Antalyaspor ile yeni anlaşan Atilla Birlik Antalya ile sözleşmesini feshetti. 2-Sivasspor'umuz uzun süren sessizliğinin ardından transfer atağına başladı. Uzun süren çalışmalardan sonra kadrosunu bir çok tecrübeli oyuncu ve genç yeteneklerle donatan Yiğidolar’da prensip anlaşmasına varılan oyuncular şunlar; Genç Yetenekler: Gökalp (Tokatspor ) Mert (Beykoz ) Serkan (K.Maraş ) Ali (Giresun) Harun (G.Antep) Erdem (Belçika ) Yıldız Oyuncular Tolga Doğantez (Samsun ) Serdar Topraktepe( Bursa) Hasan Yurt (G.Antep) Fabrıcıo Corvalho Perreria 3- Hocanın vereceği rapor doğrultusunda yabancı kontenjanını dolduracaklarını söyleyen Bülent Uygun, “Sivasspor çıktığı Turkcell süper liginde gayet başarılı bir sezon geçirdi. Bu yeni transferlerle birlikte eski arkadaşlarımızın da katkılarıyla takımımızı daha iyi yerlere getireceğimize inancım tamdır” dedi 4-DAHA MODERN BİR KULÜP OLDUK "Tesisleşmede ki yapılanmanın tüm hızıyla sürdüğünü belirten Bülent Uygun, yeni projelerle birlikte çağdaş bir kulüp haline gelmiş durumdayız.Kulübümüzün her hangi bir borcunun olmaması Mecnun Otyakmaz ve yönetiminin akıllıca yürüttükleri ekonomi politikaları sayesinde olmuştur" |
HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH BAŞARILI OLURLAR ''HERŞEY SİVASSPOR İÇİN''
|
isimler iyi çoğu tanınmış ve yetenekli futbolcular hayırlkı olsun
|
hayırlısı olur umarım........
bu gelen gençlerden 4 tanesi başarılı olsa yeter. umarım hepsi başarılı olur. ben yönetim ve teknik ekibe güveniyorum.,
AYRICA KULİSLERDE SİVASSPORUN DÜŞECEK TAKIMLAR İÇİNDE İLK SIRALARDA OLACAĞI SÖYLENİO. BU YIL TARAFTAR VE TAKIMA ÇOK İŞ DÜŞÜYOR. BİZİM İÇİN, BÖLE DÜŞÜNENLERİ UTANDIRMALIYIZ... |
Sivasspor transfer veya baska konularda bütün sitedeki arkadaslari haberdar eden arkadaslara tesekkür ederim her kisi ne biliyorsa yazsin
|
Sivassporun Gelecegi Genc Futbolcular Bunlari egitecek Iyi Bir Teknin direktör sart alt yapisi saglam olmayan takimlarin gelecegi parlak olmaz !!!!! veya alt yapiya önem vermesseniz o zaman maddi ve Ekonomik gücünüz olmasi lazim sivasin genclere önem vermesi sart en akkilisi da bu
|
hadi hayırlısı inşallah bu sene daha iyi oluruz
|
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Bence düşünülen isimler çok iyi ama son yabancı kontenjanı kesin olarak Andersonun yanına yani forvet mevkiine düşünülmeli...
YENİ TRANSFERLER SİVASSPOR CAMİASINA HAYIRLI OLSUN...İNŞALLAH BU SENE BİZİ ÇOK MUTLU EDERLER...[/COLOR][/FONT][/I][/B] |
[B][I][CENTER]bu transferlerle inşallah sivasspor hakettiği yerlere gelir .... hayırlı olsun..[/CENTER][/I][/B]
|
Toplam 1 Eklenti Bulunuyor.
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]
[COLOR="Red"]Hasan Yurt [/COLOR] Takım: GAZIANTEPSPOR Doğum yeri: Tomarza Doğum tarihi: 13.06.1978 Boy: 173 cm Kilo: 73 kg Mevki: DEFANS Uyruk: Türkiye Statü: Yerli Kontrat başlangıç: 11.10.2001 Kontrat bitiş: 31.05.2006 [/COLOR][/FONT][/I][/B] [COLOR="Red"]HASAN YURT HAKKINDA BİLGİ....[/COLOR] |
[QUOTE=serhankaburcuk][B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]
[COLOR="Red"]Hasan Yurt [/COLOR] Takım: GAZIANTEPSPOR Doğum yeri: Tomarza Doğum tarihi: 13.06.1978 Boy: 173 cm Kilo: 73 kg Mevki: DEFANS Uyruk: Türkiye Statü: Yerli Kontrat başlangıç: 11.10.2001 Kontrat bitiş: 31.05.2006 [/COLOR][/FONT][/I][/B] [COLOR="Red"]HASAN YURT HAKKINDA BİLGİ....[/COLOR][/QUOTE] [B][I][CENTER]çok aydınlattın reis saol bizde merakla bu açıklamayı bekliyoduk senden eline sağlıkk :D :D :D[/CENTER][/I][/B] |
[COLOR="Blue"][B][FONT="Century Gothic"]bencede andersonun yanina iyi bir golcu alinsa iyi olur[/FONT][/B][/COLOR][QUOTE=serhankaburcuk][B][I][FONT="Comic San s MS"][COLOR="Navy"]Bence düşünülen isimler çok iyi ama son yabancı kontenjanı kesin olarak Andersonun yanına yani forvet mevkiine düşünülmeli...
YENİ TRANSFERLER SİVASSPOR CAMİASINA HAYIRLI OLSUN...İNŞALLAH BU SENE BİZİ ÇOK MUTLU EDERLER...[/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE] |
Ben katılmıyorum balili anderson iki yabancıyı zaten forvete harcadık bence ortasaha alınmalı forvet altarnatifi çok anderson-mehmet yıldız-balili-yusuf
|
[COLOR="Blue"][B][FONT="Century Gothic"]orta saha ve defansimiz iyi abi gol yollarinda biraz sikintimiz var golcu alinirsa daha farkli skorlar elde edebilirz[/FONT][/B][/COLOR][QUOTE=Bilmiyorum]Ben katılmıyorum balili anderson iki yabancıyı zaten forvete harcadık bence ortasaha alınmalı forvet altarnatifi çok anderson-mehmet yıldız-balili-yusuf[/QUOTE]
|
her zaman her yerde en buyuk sivastir ilerde daha iyi takim olucak
susehrili batuhan |
YENİ TRANSFERLERE TAKIMIMIZA HOŞ GELDİN DİYORUM VE ONLARDAN BÜYÜK BAŞARI BEKLİYORUM HAYDİ SİVASSPOR HAYDİ YİĞİDOLAR COŞTUR TÜRKİYEYİ
|
forvet alınmış zaten bu çocuk çok sağlam diyorlar. geçen sezon 12 tane atmış 15 maçta ve 6 asisti var... hayırlısı olsun ...
|
-->: LİSTE BELLİ OLDU
insallah fos transfer olmaz yabanci kontejyanimizda bir oyuncu daha var onu iyi deyerlendirmemiz lazim
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:02. |