SIVAS´TAN TRANSFER ATAĞI
Sivasspor transfer atağına başladı
Sivasspor uzun süren sessizliğinin ardından transfer atağına başladı.
Uzun süren çalışmalardan sonra kadrosunu bir çok tecrübeli oyuncu ve genç yeteneklerle donatan Yiğidolar’da prensip anlaşmasına varılan oyuncular şunlar;
Genç Yetenekler:
Gökalp :Tokatspor
Mert : Beykoz
Ozan : Batman
Serkan : K.Maraş
Ali : Giresun
Harun : G.Antep
Erdem : Belçika
Yıldız Oyuncular
Tolga Doğantez : Samsun
Serdar Topraktepe : Bursa
Hasan Yurt : G.Antep
Fabrıcıo Corvalho Perreria : Brezilya
Hocanın vereceği rapor doğrultusunda yabancı kontenjanını dolduracaklarını söyleyen Bülent Uygun, “Sivasspor çıktığı Turkcell süper liginde gayet başarılı bir sezon geçirdi. Bu yeni transferlerle birlikte eski arkadaşlarımızın da katkılarıyla takımımızı daha iyi yerlere getireceğimize inancım tamdır” dedi.
TOPLU İMZA ATILACAK
Sivasspor İkinci Başkanı Mehmet Oflaz, Cumartesi günü yönetim, teknik heyet ve sporcuların tesislerde bir araya geleceğini ,tanışmanın ardından sözleşmesi tamamlanan sporcular ve yeni kadroya dahil edilen sporculara imza töreni yapılacağını söyledi.
Yeni sezona bomba gibi gireceklerini ve geçen sezon elde edilen başarıya başarı ekleyeceklerini de sözlerine ekleyen Sivasspor İkinci Başkanı Mehmet Oflaz “ Yiğidolar ile taraftarın hasreti sezon ile birlikte sona erecek. Yönetim kurulu olarak güçlü bir Sivasspor oluşturmak için çaba sarf ediyoruz. Sivasspor, taraftarlarının da desteği ile hedeflenen başarıyı mutlak yakalayacaktır “ dedi
SİVASSPOR’A GÖNÜL VERENLERE ÇAĞRI
Yapılan transferlerden sonra ilk açıklamayı GençTürk Haber’e yapan Uygun şu şekilde devam etti, “Hocamızın disiplini, çalışkanlığıyla birlikte 40. yılımızda Sivassporun daha güzel ve heyecanlı olacağı inancım tamdır. Yönetim kurulumuz maddi manevi destekleriyle, takımımızın sıkıntılarını atlatmaya çalışıyor. Kulübümüzün daha da büyüyüp büyük başarılara imza atmamız için şehrin önde gelenlerini fedakar yiğidolarımız unutmayacaktır.”
|