Alıntı:
yigido yakup Nickli Üyeden Alıntı
bende maci canli olarak takip ettim.
cok iyi ve yardimlasan bir sivasspor izlemeye hazir olun bu takimdan cok zevk alacaksiniz.
Benim takim hakkindaki görüslerimi ve macta gördüklerimi anlatayim.
Takimin orta sahasinda bugün görev yapan mehmet nas sedat yesilkaya vede zita sampiyonluga oynadimiz zamanlar gibi cok cabuk alan daraltan rakip oyunculara yardimlasarak topla ikinci defa oynama hakkini vermediler.sedat yesilkaya bazen cok sert bazende akilci faullerler rakip takima hizli oyun kurma sansi vermedi.
Takimda suan icin bugün oynayan kadrodan sedat ve ivanovs ikilisi cok birbirlerine cok yabanci oynuyorlar sedat eski formundan cok uzak yeni transfer ivanovs biraz agir duruyor ama futbolu bilen vede futbolu beyniyle oynayan oyuncu izlenimi verdi.
Bugünki macin bence tartismasiz yildizi hayrettin yerlikaydi hem bir asist yapti hemde karambölden bir gol atarak maca damgasini vurdu.
Bu macta beni encok sasirtanlardan biride macin 65. 70. dakikasina kadar zita idi cok gayretli oldukcada verimli oynadi bu takimda bende sans bulacagim izlenimi verdi
Aslina bakilirsa bu takimin yükünü cekecek oyuncular tam olarak hazir degiller kaptan gol atmasina ragmen baya eksikligi var tam formunu bulunca bu kaliteli takimla cok daha güzel seyler yapacaktir.
Yeni transferleri cok yerli ve müthis isabetli oldugunu söylemek icin erken olsada o umudu tasimamiz icin gerekli sinyalleri veriyorlar.
Mehmet nas defansif anlamda müthis disiplinli cabuklugu com top calip güzel sekilde oyuna soktu ofanstada cok akilli ve etkili ataklari baslatmada etkli oldu.
Ceyhun Eris suan icin beni encok hayal krikligina ugratan oyuncu oldu eski ceyhunu izleyemedim ama onun kalitesini tartismak cok yersiz birde mac icinde oldukca yapici tavirlar sergiledi anlasilan avrupada futbol oynamk ceyhun a cok yaramis.
Macta genel olarak bizim takimin bazi oyunculari cok sert ve dengesiz girdi sedat ve apdurrahman bu macta kirmizilikti ama hakemin iyi niyeti sayesinde uyari sariyla kurtuldular yorumlarda topa sert diyenler kendilerini kandirmasinlar takimin yasi itibariyle cogu kez tek müdahalelik hamleler yapiyorlar topla oynayamayinca direk rakibe gidiyor hele sedatin hareketi direkt kirmizi kartlikti.
sonrada giren oyuncular icin yorum yapmak cok yersiz cünkü cok az oynadilar birde biseyi degistirmediler.
kamanan bu takimin enbüyük gol kozu nerde ne yapacagi belli olmayan oyuncu ama oda bazen yapmasi gerekenleri sulandirincaa gol olacak pozisyonlar ölüyor.
birde bu takimda bugün oynamayn oyuncular varki onlarin takima yapcagi katkilari düsünürsek bu cok cok daha etkiligi olacagimiz süphe götürmez.
Teknik heyetinde oyuncu degisiklikleri cok yerinde ve isabetliydi.
Sivasspor u kazanirken seyretmek cok güzel gecen avrupada izledigimiz maclardan hep hüsranla ayrilmistik bu sene daha güzel oldu.
Baskani ve yönetimi takimin basinda tam kadro olarak görmek cok güzel birsey Sivasspor tam ekip olma havasinda gecen seneki daginiklik bu sene olmayacagi kesin.
Sivaslilar bu takima güvensin ve desteklesin bu takim gene yukarilara oynayacak.
|
Son bir haftadır gelen güzel haberler, oluşan olumlu hava üzerine sizin yapmış olduğunuz bu güzel yorumlar ayrı bir mutluluk kaynağı oldu bizim için. Detaylı analiziniz için çok teşekkürler.
Sezona bomba gibi bir Galatasaray galibiyetiyle mi başlayacağız ne?!!!