Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: NAC Breda 1-2 Sivasspor
Alt 24.07.2010, 22:42   #51
yigido yakup
Usta Yiğido

555 Mesajına 1.131 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigido yakup ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: NAC Breda 1-2 Sivasspor

bende maci canli olarak takip ettim.

cok iyi ve yardimlasan bir sivasspor izlemeye hazir olun bu takimdan cok zevk alacaksiniz.

Benim takim hakkindaki görüslerimi ve macta gördüklerimi anlatayim.

Takimin orta sahasinda bugün görev yapan mehmet nas sedat yesilkaya vede zita sampiyonluga oynadimiz zamanlar gibi cok cabuk alan daraltan rakip oyunculara yardimlasarak topla ikinci defa oynama hakkini vermediler.sedat yesilkaya bazen cok sert bazende akilci faullerler rakip takima hizli oyun kurma sansi vermedi.

Takimda suan icin bugün oynayan kadrodan sedat ve ivanovs ikilisi cok birbirlerine cok yabanci oynuyorlar sedat eski formundan cok uzak yeni transfer ivanovs biraz agir duruyor ama futbolu bilen vede futbolu beyniyle oynayan oyuncu izlenimi verdi.

Bugünki macin bence tartismasiz yildizi hayrettin yerlikaydi hem bir asist yapti hemde karambölden bir gol atarak maca damgasini vurdu.

Bu macta beni encok sasirtanlardan biride macin 65. 70. dakikasina kadar zita idi cok gayretli oldukcada verimli oynadi bu takimda bende sans bulacagim izlenimi verdi

Aslina bakilirsa bu takimin yükünü cekecek oyuncular tam olarak hazir degiller kaptan gol atmasina ragmen baya eksikligi var tam formunu bulunca bu kaliteli takimla cok daha güzel seyler yapacaktir.

Yeni transferleri cok yerli ve müthis isabetli oldugunu söylemek icin erken olsada o umudu tasimamiz icin gerekli sinyalleri veriyorlar.

Mehmet nas defansif anlamda müthis disiplinli cabuklugu com top calip güzel sekilde oyuna soktu ofanstada cok akilli ve etkili ataklari baslatmada etkli oldu.

Ceyhun Eris suan icin beni encok hayal krikligina ugratan oyuncu oldu eski ceyhunu izleyemedim ama onun kalitesini tartismak cok yersiz birde mac icinde oldukca yapici tavirlar sergiledi anlasilan avrupada futbol oynamk ceyhun a cok yaramis.

Macta genel olarak bizim takimin bazi oyunculari cok sert ve dengesiz girdi sedat ve apdurrahman bu macta kirmizilikti ama hakemin iyi niyeti sayesinde uyari sariyla kurtuldular yorumlarda topa sert diyenler kendilerini kandirmasinlar takimin yasi itibariyle cogu kez tek müdahalelik hamleler yapiyorlar topla oynayamayinca direk rakibe gidiyor hele sedatin hareketi direkt kirmizi kartlikti.

sonrada giren oyuncular icin yorum yapmak cok yersiz cünkü cok az oynadilar birde biseyi degistirmediler.

kamanan bu takimin enbüyük gol kozu nerde ne yapacagi belli olmayan oyuncu ama oda bazen yapmasi gerekenleri sulandirincaa gol olacak pozisyonlar ölüyor.

birde bu takimda bugün oynamayn oyuncular varki onlarin takima yapcagi katkilari düsünürsek bu cok cok daha etkiligi olacagimiz süphe götürmez.

Teknik heyetinde oyuncu degisiklikleri cok yerinde ve isabetliydi.

Sivasspor u kazanirken seyretmek cok güzel gecen avrupada izledigimiz maclardan hep hüsranla ayrilmistik bu sene daha güzel oldu.

Baskani ve yönetimi takimin basinda tam kadro olarak görmek cok güzel birsey Sivasspor tam ekip olma havasinda gecen seneki daginiklik bu sene olmayacagi kesin.

Sivaslilar bu takima güvensin ve desteklesin bu takim gene yukarilara oynayacak.
yigido yakup isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 16 Kullanıcı yigido yakup'a Teşekkür Ediyor...
Alt 24.07.2010, 22:51   #52
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1020 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
yigido yakup Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bende maci canli olarak takip ettim.

cok iyi ve yardimlasan bir sivasspor izlemeye hazir olun bu takimdan cok zevk alacaksiniz.

Benim takim hakkindaki görüslerimi ve macta gördüklerimi anlatayim.

Takimin orta sahasinda bugün görev yapan mehmet nas sedat yesilkaya vede zita sampiyonluga oynadimiz zamanlar gibi cok cabuk alan daraltan rakip oyunculara yardimlasarak topla ikinci defa oynama hakkini vermediler.sedat yesilkaya bazen cok sert bazende akilci faullerler rakip takima hizli oyun kurma sansi vermedi.

Takimda suan icin bugün oynayan kadrodan sedat ve ivanovs ikilisi cok birbirlerine cok yabanci oynuyorlar sedat eski formundan cok uzak yeni transfer ivanovs biraz agir duruyor ama futbolu bilen vede futbolu beyniyle oynayan oyuncu izlenimi verdi.

Bugünki macin bence tartismasiz yildizi hayrettin yerlikaydi hem bir asist yapti hemde karambölden bir gol atarak maca damgasini vurdu.

Bu macta beni encok sasirtanlardan biride macin 65. 70. dakikasina kadar zita idi cok gayretli oldukcada verimli oynadi bu takimda bende sans bulacagim izlenimi verdi

Aslina bakilirsa bu takimin yükünü cekecek oyuncular tam olarak hazir degiller kaptan gol atmasina ragmen baya eksikligi var tam formunu bulunca bu kaliteli takimla cok daha güzel seyler yapacaktir.

Yeni transferleri cok yerli ve müthis isabetli oldugunu söylemek icin erken olsada o umudu tasimamiz icin gerekli sinyalleri veriyorlar.

Mehmet nas defansif anlamda müthis disiplinli cabuklugu com top calip güzel sekilde oyuna soktu ofanstada cok akilli ve etkili ataklari baslatmada etkli oldu.

Ceyhun Eris suan icin beni encok hayal krikligina ugratan oyuncu oldu eski ceyhunu izleyemedim ama onun kalitesini tartismak cok yersiz birde mac icinde oldukca yapici tavirlar sergiledi anlasilan avrupada futbol oynamk ceyhun a cok yaramis.

Macta genel olarak bizim takimin bazi oyunculari cok sert ve dengesiz girdi sedat ve apdurrahman bu macta kirmizilikti ama hakemin iyi niyeti sayesinde uyari sariyla kurtuldular yorumlarda topa sert diyenler kendilerini kandirmasinlar takimin yasi itibariyle cogu kez tek müdahalelik hamleler yapiyorlar topla oynayamayinca direk rakibe gidiyor hele sedatin hareketi direkt kirmizi kartlikti.

sonrada giren oyuncular icin yorum yapmak cok yersiz cünkü cok az oynadilar birde biseyi degistirmediler.

kamanan bu takimin enbüyük gol kozu nerde ne yapacagi belli olmayan oyuncu ama oda bazen yapmasi gerekenleri sulandirincaa gol olacak pozisyonlar ölüyor.

birde bu takimda bugün oynamayn oyuncular varki onlarin takima yapcagi katkilari düsünürsek bu cok cok daha etkiligi olacagimiz süphe götürmez.

Teknik heyetinde oyuncu degisiklikleri cok yerinde ve isabetliydi.

Sivasspor u kazanirken seyretmek cok güzel gecen avrupada izledigimiz maclardan hep hüsranla ayrilmistik bu sene daha güzel oldu.

Baskani ve yönetimi takimin basinda tam kadro olarak görmek cok güzel birsey Sivasspor tam ekip olma havasinda gecen seneki daginiklik bu sene olmayacagi kesin.

Sivaslilar bu takima güvensin ve desteklesin bu takim gene yukarilara oynayacak.

Son bir haftadır gelen güzel haberler, oluşan olumlu hava üzerine sizin yapmış olduğunuz bu güzel yorumlar ayrı bir mutluluk kaynağı oldu bizim için. Detaylı analiziniz için çok teşekkürler.

Sezona bomba gibi bir Galatasaray galibiyetiyle mi başlayacağız ne?!!!

Kalksam ve Dirilsem...
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı BOUN'a Teşekkür Ediyor...
Alt 24.07.2010, 23:16   #53
sebasteia
Usta Yiğido

sebasteia - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.351 Mesajına 3.187 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 921 sebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz sein

kara bulutlar dağıldı, baykuşlar sustu.........
sebasteia isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda sebasteia'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 24.07.2010, 23:24   #54
şarkışla 58
Usta Yiğido

şarkışla 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

731 Mesajına 1.223 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 837 şarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISI

Hollanda takımına karşı galibiyet önemli.Daha iyi olacağız inşallah.Ama yine de bu kadro lig için yetersiz.Takımı eski adamlar sırtlıyor yeni transferlerin pek bir katkısı yok herhalde
şarkışla 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.07.2010, 23:31   #55
MeXeS58
Tecrübeli Yiğido

MeXeS58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

210 Mesajına 309 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 714 MeXeS58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

macın ozetını gecen arkadas sedattan baya sıkayetcı sedatta degısen hıc bırsey yok yıne aynı sedat rakıbe sert gıren herseye ıtıraz eden adam bırısı sedatı uyarması gerek artık bence dıallo sedattan kat ve kat daha kalıtelı ve ıyı oyuncu
Alt 24.07.2010, 23:35   #56
şarkışla 58
Usta Yiğido

şarkışla 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

731 Mesajına 1.223 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 837 şarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
MeXeS58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
macın ozetını gecen arkadas sedattan baya sıkayetcı sedatta degısen hıc bırsey yok yıne aynı sedat rakıbe sert gıren herseye ıtıraz eden adam bırısı sedatı uyarması gerek artık bence dıallo sedattan kat ve kat daha kalıtelı ve ıyı oyuncu
Valla kardeş huylu huyundan vazgeçmez Sedat a uyarı falan işlemez.Bir adam 28-30 undan sonra değişmez.Bu sezonda sarı ve kırmızı kartlara hazır olalım.
şarkışla 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda şarkışla 58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 24.07.2010, 23:36   #57
yigido yakup
Usta Yiğido

555 Mesajına 1.131 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigido yakup ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
MeXeS58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
macta 2 tane sedat vardi vede ben sikayet olarak degil sadece yorum olarak yazdim senin bahsettigin sedat bayrak bu macta kimseyle takismadi ama sadece durgundu yani sezon basi form tutma meselesi sadeci.
yigido yakup isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda yigido yakup'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 24.07.2010, 23:43   #58
MeXeS58
Tecrübeli Yiğido

MeXeS58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

210 Mesajına 309 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 714 MeXeS58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
yigido yakup Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
macta 2 tane sedat vardi vede ben sikayet olarak degil sadece yorum olarak yazdim senin bahsettigin sedat bayrak bu macta kimseyle takismadi ama sadece durgundu yani sezon basi form tutma meselesi sadeci.
sedat bayraktan bahsettım ben de dıallo oynasa dada ıyı olur denıssle daha ıyı bı ıkı olusturular dıye dusundum sedat oynarsa yıne trıbunde bızı cıleden cıkarır dıye
Alt 25.07.2010, 00:04   #59
28 EYLÜL 2009
Yiğido

65 Mesajına 83 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 601 28 EYLÜL 2009 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Cimbom maçına kadar moreller güzel olsunda ne olursa olsun.
28 EYLÜL 2009 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 28 EYLÜL 2009'a Teşekkür Ediyor...
Alt 25.07.2010, 00:22   #60
Elbeyliliyiz
Tecrübeli Yiğido

189 Mesajına 249 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Elbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer Anblick

Tesekkürler kaptanim tüm takimda ter döken Hepinizi tebrik ediyorum. Cani gönülden, yensen de yenilsende artik biz degil rakiplerimiz korksun
Elbeyliliyiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Elbeyliliyiz'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
breda, nac, sivasspor