Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Futbolcular

Futbolcular Futbolcularin Performanslari Ve Diger Mevzulari

Seçenekler Arama Stil

Neden Ayın futbolcusu anketi yapmıyoruz?
Alt 10.10.2008, 09:53   #1
izmirliyigido
Gast

Standart Neden Ayın futbolcusu anketi yapmıyoruz?

Sivasspor'lu futbolcularımızı her 4 maçlık periyotlarda veya her ay sonunda (artık ay kaç maç oynandıysa 3,4 yada 5 maç) onu göz önüne alarak performaslarını değerlendirerek ve her site üyesinin yalnızca birkez oy vereceği bir anket düzenleyerek "EN BAŞARILI OYUNCUMUZU" oylayalım.

Ve sitemiz adına ona bir ödül (plaket) vererek o oyuncumuzu onurlandıralım. Bunu geleneksel hale getirerek, yıl sonunda da yılın oyuncusunu seçelim.

Anket formu açma yetkim olsaydı ben, "AYIN FUTBOLCUSU ANKETİ" başlığı altında açacaktım. Bu konuda site yönetiminden yardım bekliyorum. Bunu mutlaka yapmalıyız, diğer taraftar sitelerinin çoğu yapıyor.

Şimdi bana, her maç sonunda "Maçın Yıldızı Kimdi" diye yapılıyor diyeceksiniz. Tamam, o bize bir ışık tutar her 4 maçlık periyotta ondan faydalanıp o ay takıma en faydalı olan futbolcuyu belirleriz ve bir ufak plaketle ödüllendiririz.

Plaket içinde hepimiz 1'er YTL göndersek yaptırabiliriz. Sorun olmaz o. Ama futbolcularımıza bir jest olur.

.
Yukarıdaki Mesaj için 10 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
anketi, ayın, futbolcusu, neden, yapmıyoruz