Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

-->: EN BÜYÜK DARBE TARAFTARLARDAN GELDİ
Alt 22.08.2006, 20:04   #41
1967_DERNEK_MUSTAFA
Usta Yiğido

1967_DERNEK_MUSTAFA - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

50 Mesajına 99 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 939 1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart -->: EN BÜYÜK DARBE TARAFTARLARDAN GELDİ

not söylemek istediğim iki söz kalmıştı onuda tamamlayayım davulun sesinden taraftarın bağırtısından rahatsız oluyoruz bunları burdan alın demelerini başka takımın taraftarları yöneticileri duymasın bizlere gülerler bizlere tyatroyaaaaaaaa sinamaya hoş geldiniz kapalı gişe sessiz sakin çekirdekli mekirdekli petli metli tambir fiyasko tam bir laylaylommmmmmmmmm
1967_DERNEK_MUSTAFA isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.08.2006, 20:24   #42
hulo58
Yeni Yiğido

hulo58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 hulo58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Arkadaslar bu transferlere teknik kadro ne yapsin A katagorisinde yedek olan oyuncular drekt oynuyor bu kadro cik yabancilari A katagorisinde kume duser.
dogru durust transfer yok.
genclerb. karsisinda paf takimini izledim galiba 7 yemislerdi galiba hepsi yonetimden birinin akrabasi.Gerisini siz dusunun
hulo58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
nereye kadar sürecek hocam ???????
Alt 22.08.2006, 20:59   #43
burak_baykal
Usta Yiğido

burak_baykal - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

180 Mesajına 244 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 856 burak_baykal BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart nereye kadar sürecek hocam ???????

artık istanbuldaki yiğidoların sivasspordan ümitleri kesilmeye başlıyor.başkanımız sayın mecnun otyakmaz stadın dolmasını istiyor ama taraftarlarada yüzlerini güldürmek içinde galibiyet lazım.istanbuldaki taraftarlarımızın maça gelmesi için artık sivasspor değişik atağa geçerek artık galibiyete baraber olarak taraftarlarına duyursun ve onlarda böyle görünce her zaman maçlarıda gelmemezlik etmezler.uzun lafın kısası bundan sonra hasretimiz galibiyettir.galibiyetle olmadıkça taraftarlarımızda sivasspordan uzak durmaya çalışacaklar hocam haberin olsun !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Alt 22.08.2006, 22:24   #44
zarali
Acemi Yiğido

zarali - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 zarali isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

birakin bu numaralari.taraftarmi sahada top kosturuyor?. takima futbolcu alirken.kalitesine bakmak lazim. taraftar ne yapsin.sizler takimi iyi idaré edemezseniz.seyirci neyapin.amigo ne yapsin.mahana bulmak kolay beyler.önce sapkanizi önünüze koyun siz bir düsünün.hata kimde.taraftardami.sizdemi? saygilarimla
zarali isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.08.2006, 22:48   #45
faruk-58
Yeni Yiğido

faruk-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 faruk-58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
CATLI Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaslar burda Yönetimin üzerine bukadar hakksizca yüklenmeniz beni sasirti daha 3 hafta önce Sayin Baskanimiz Hakkinda medyada cikan haberlere tepki gösteren büyük Sivasspor Taraftari nerde?????
Baskanina ve Yönetimine sahip cikan Büyük Sivasspor Taraftari Bu yönetimin hic bir hakki yoksa Taraftar ve Sivaslilar üzerinde size ne diyeyim yillarca Süperlige cikmayi hayal ettik Adam gibi Adamlardan olusan bir yönetim geldi hayaler Gercek oldu ama ne yazik ki bir sezon gecmedi ilk tökezlemede yönetime saldirin bu sizce adaletlimi????
Bence bu yönetim cok saglam ve iyi kendini bilmez bir insan taraftar bille demek istemiyorum Hakeme saldiriyor ve bunuda desteklemeye calisiyorsunuz Taraftar olarak öylemi?????
Yazik cok Yazik söylüyecek birsey bulamiyorum gercekden bence güzel Sivasimiz güzel insanlari böyle degil benim bildigim Güzel Hemserilerim Yönetimine Futbolcusuna sahip cikar iyi günde nasil Büyük Baskan,Sivas sizinle Gurur duyuyor diye Tezahürat ettiyseniz simdide Yönetminize Sahip cikmaya davet ediyorum sizi eminim Bu büyük Baskan Sivasin basinda oldukca bu takim basariya ulasacaktir ben inaniyorum ki bu Yönetim güzel Transferlerde yapacaktir!Ama biz Sivaslilar olarak bizede agir isler düsüyor Ilk olarak YÖNETIME VE FUTBOLCUNA Sahi cikacaksin artik silkelenin ve kendinize gelin ve Takiminiza ve Yönetiminize sahip cikin.
Galiba sen konuyu okumamıssın. Okusan böyle yazmazdın.Dışarıya karşı yönetimizi sonuna kadar koruruz ama eğerki eleştiri gerekirse bunuda yapmak bir taraftar olarak görevimizdir.Bu yönetime bir kötülük diğil iyiliktir.İnsan sevdiği deriyi gerektiğinde yerden yere vurmalıdır,aksi takdirde doğruyu ve yanlışı anlayamayız.Eğer bu site bu eleştirilere izin vermeseydi, taraftar sitesi olmaktan çıkacaktı ve sadece yönetim tarafından yönetilen bir site haline gelecekti.Böyle olduğunu anlayan taraftar ise artık taraftar sitesine dahi güvenmeyecek ve tamamen dağılacaktı.En azından benim ve tanıdıklarımın görüşleri böyle.
Tekrardan teşekkürler, bizlere bu imkanı veren siteye.
faruk-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.08.2006, 23:20   #46
erdalsahin_58
Acemi Yiğido

erdalsahin_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 erdalsahin_58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

SAYIN FİKRET ÜNSAL,
BU NASIL BİR OLAĞAN ÜSTÜ TOPLANTI ALLAH AŞKINA. HİÇBİR POZİTİF KARAR YOK, HİÇBİR TRANSFER IŞIĞI YOK, OLMADIĞI GİBİ BİRDE HALEN GÖNDERMEYİ DÜŞÜNÜYORSUNUZ. KORKUYORUM Kİ SİZİN VAAD ETTİĞİNİZ 7. HAFTADAN SONRA PAF TAKIMLA ÇIKACAĞIZ MAÇLARA. SİZ BU ÜÇ MAÇTAKİ BÜYÜK KAYIPLARI FUTBOLCULARA DEĞİL, KENDİNİZE DEĞİL, BÜLENT UYGUNA DEĞİL, PECZE YE DE DEĞİL SADECE VE SADECE TARAFTARA ÇIKARMIŞINIZ.
BEN ŞUNA İNANIYORUM. FEDERASYONUN VERDİĞİ 1 MAÇA SİZ RAZI OLMADINIZ ASLINDA. SİZİN GÖNLÜNÜZDEN 2 MAÇ GEÇİYORDU VE FENER MAÇINIDA İSTANBULDA OYNAMAYI ÇOK İSTİYORDUNUZ. BÖYLE BİR ZİHNİYET OLMAZ. MİNAREYE KILIFI KENDİNİZDE ARAYIN BU TARAFTAR TEK SUÇSUZ OLANDIR. KARDEŞİM TRANSFERLERİ TARAFTARMI YAPTI, ÇIKIP TARAFTARMI OYNADI. 9 KİŞİ KALMIŞ TAKIMA KARŞI POZİSYONU OLMAYAN TAKIMIN FUTBOLCULARI VE TEKNİK HEYETİ BENCE YA FUTBOLU BİLMİYOR YA DA RUHSUZLAR. PAF TAKIMI ÇIKARSAN 9 KİŞİNİN KARŞINA EN AZINDAN ÇALIŞIR ÇIRPINIR BİRŞEYLER YAPMAK İSTER, EĞER YAPAMAZSA MAÇ SONUNDA OTURUR AĞLAR. BEN BU TOPLANTIDAN ÇOK ŞEYLER BEKLİYORDUM, MAALESEF ATI ALAN ÜSKÜDARI GEÇİYOR BİZ HALEN ATI BİLE BULAMADIK Kİ. BEN UMUTSUZ VE KARAMSAR BİR ŞEKİLDE KENDİMİ 2. LİG A YA HAZIRLADIM BİLE. HA BİZİM SÜPER LİGİ GÖRÜP GÖRECEĞİMİZ DE BU OLUR HERALDE, BİZİM EN BÜYÜK KAZANCIMIZ BU AŞAMADA STADIN YENİDEN YAPILMASI OLDU. TEK TESEELİM BU.
Alt 22.08.2006, 23:30   #47
yigido24
Yiğido

yigido24 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 778 yigido24 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
faruk-58 Nickli Üyeden Alıntı
Galiba sen konuyu okumamıssın. Okusan böyle yazmazdın.Dışarıya karşı yönetimizi sonuna kadar koruruz ama eğerki eleştiri gerekirse bunuda yapmak bir taraftar olarak görevimizdir.Bu yönetime bir kötülük diğil iyiliktir.İnsan sevdiği deriyi gerektiğinde yerden yere vurmalıdır,aksi takdirde doğruyu ve yanlışı anlayamayız.Eğer bu site bu eleştirilere izin vermeseydi, taraftar sitesi olmaktan çıkacaktı ve sadece yönetim tarafından yönetilen bir site haline gelecekti.Böyle olduğunu anlayan taraftar ise artık taraftar sitesine dahi güvenmeyecek ve tamamen dağılacaktı.En azından benim ve tanıdıklarımın görüşleri böyle.
Tekrardan teşekkürler, bizlere bu imkanı veren siteye.
Arkadas size katiliyorum,biz özgür bir memleketteyiz gerektiginde elestirme hakkimiz olmasi gerek,bu heryerde böyledir. Aksi takdirde demokratik bir konudan cikar, komunist rusyaya döneriz.
bu konuyu elestirme hakkimizi esirgemeyen bu siteyi KUTLUYORUM.
yigido24 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.08.2006, 23:55   #48
DeLi YuReK 58
YASAKLI ÜYE

DeLi YuReK 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 DeLi YuReK 58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

2 lig bekleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ee biz geliyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
DeLi YuReK 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.08.2006, 00:21   #49
ilhan güler
Yeni Yiğido

ilhan güler - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

8 Mesajına 12 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 713 ilhan güler Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Yaa yeter artık bu yönetim kadrosunun xxxxxxxx.Bunlar kafalarını kuma gömmüşler hâlâ bildiklerini okumaya çalışıyorlar.biraz kafanızı kumdan çıkarın da taraftarın sesine kulak verin.ancak taraftarları suçlamayı biliyorsunuz.siz her ne kadar yönetimde görev alsanızda bu taraftar kadar ne sivası nede sivassporu sevemezsiniz.unutmayınki bu takımın asıl sahipleri taraftarlardır.sizler hiç medyayıdamı takip etmezsiniz?Sakaryaspor maçın istanbulda oynanmasını dört gözle bekledi sizlerde balıklama düştünüz.istanbuldan kaç seyircin geldi maça.Yakın iller dururken istanbulda işiniz ne ? Pardon hani sizler büyük adamlarsınızya oralarda karşılamalar,yemekler,iltifatl ar oh ne âlâ ne âlâ.Sayı Fikret bey ben 25 yıl önce sivastan ayrıldığımda hiçbirşeydin.ne çabuk büyük adam oldunda ahkâm kesiyon.Bu taraftara çamur atmak öyle bildiğin gibi kolay değil.bir gün kendini öyle bir yerde bulursunki utancından sivastada duramazsın.Beni daha fazla konuşturma,zaten sinirlerim tepemde.
ilhan güler isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.08.2006, 01:05   #50
Champion_58
Yiğido

Champion_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

32 Mesajına 60 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Champion_58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Yönetim bir yönetme eğilimi içindeyse eğer kararlarını yerel yada ulusal farketmez;çıkar bi televizyona direkt başkan düzeyinde (basına en son "sözcü" olması gereken birinin değil)üstelik "ben inanıyorum hadi sizde inanın işte "der gibi ciddiyetsiz ve halka karşı aslında ukala sayılabilecek bir tavırdan mümkün olduğunca kaçınan ve "SOMUT" kararları duyuran bir üslupla açıklama yapılması gerekir........
Bir Süper Lig takımı LİGE HAZIR BAŞLAMAK ZORUNDADIR KİMSE SİZE MÜSADE ETMEZ bunu böyle bilin

geçen günde yazmıştım anlamlı bi söz gerçekten ve olayı özetlemeye yeter özellikle basın sözcülüğüne soyunanlara: