Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

-->: GÜÇ BİRLİĞİ YAPILMALI
Alt 30.08.2006, 22:52   #11
sVs
Tecrübeli Yiğido

sVs - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

39 Mesajına 68 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sVs ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart -->: GÜÇ BİRLİĞİ YAPILMALI

valla artık taşın altına ellerimizi değil vücudumuzu koymalıyız özellikle iş adamlarımızdan destek bekliyoruz hadi diyecekler sen yaptın ben her maçına geldim orjinal formamı aldım ve hatta ve hatta cimri olan dedemin bu tarımsal destek ( tarla parası) parasından zorla bağış yaptırdım hadii bekliyoruz destekleriniziiii
Alt 30.08.2006, 22:53   #12
DJMuRaT
YASAKLI ÜYE

DJMuRaT - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 DJMuRaT ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
istasyon58 Nickli Üyeden Alıntı
murat haklısın.bizde artık bişeyler yapacak olanları görmek istiyoruz.bunuda telefonla faxla ve hatta gerekiyorsa forum köşelerinden duyururuz.yenilik istiyoruz.çalışan insan istiyoruz.parasız olamayız.bu taraftarı bu iş adamlarımızdan destek alamıyolarsa buyrsunlar damardan bir açıklama yapsınlar.ayakta alkışlarız.

kARDEŞ BİZ HER ŞARTTA TAKIMLAYIZ FAKAT OLMUYOR..BU SENE HİÇ Bİ DEPLASMANA GİDEMEMİŞSİN..ÖZELLİKLEDE SAKARYA MAÇINDA KAYBETTİK..RESMEN SİVASLILAR TAKIMLARINA SAHİP ÇIKMADI...4 BİN KİŞİYE İSTANBULDA MAÇ OYNUYOLARSA ALSINLAR MAÇI MALATYAYA SAMSUNA..HİÇ DEĞİLSE SİVASTAKİ ADAMA KOLAYLIK OLUR!!!AMA SİVASSPORA TŞK EDİYORUM Kİ.. 3 BÜYÜĞÜ GETİRDİ SİVASA...ONCA YILDIZ 4 EYLÜLDE OYNADIYSA SİVASSPORA MİNNETTAR KALMAKTAN VE DESTEKLEMEKTEN BAŞKA YAPACAK BİŞİYİMİZ YOK DİYE DÜŞÜNÜYORUM!
DJMuRaT isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.08.2006, 22:58   #13
yerliturkuaz
Usta Yiğido

yerliturkuaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.268 Mesajına 2.761 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1283 yerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISI

Evet doğru sadece forum köşelerinden çırpınıp dururuz başkada birşey yapamayız nerde sivasımıza destek olmak nerde kimin aklına gelirki bakın yutdışına hangi ülkede üç büyük var sadece hangi ülkede sadece üç büyüklere destek olunuyo bu böyle gitmez arkadaşlar artık bi yerde buna dur denilmeli ve Süper lige çıkana kadar hep arkamızda olduğunu söyleyen işadamları Süper ligdede arkamızda olun olunki Sivasımız asansör takımı olmasın Kayserispor gibi Avrupada mücadele edebilsin
yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.08.2006, 23:39   #14
T_İ_T
Yeni Yiğido

T_İ_T - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 T_İ_T Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Daumen hoch -->: GÜÇ BİRLİĞİ YAPILMALI

Alıntı:
CATLI Nickli Üyeden Alıntı
Güzel Sivasimin Güzel Insanlari

Arkadaslar istediginiz oldumu ????
Gecen hafta burda yazdigim yorumlardan dolayi bazi arkadaslardan tepki aldim!!
Bu yönetime yapilanlar hakksizli dedim arkadaslar uyanin artik biz Real Madrid yadacFenerbahce degiliz hemen istedigimiz futbolcuyu alamayiz kirk senelik rüyayi bu yönetim gerceklestirdi ama bazi arkadaslar hemen bir kötü gidiste yönetimi yalniz birakti bumu sizin sivasspor yönetimine güveniniz simdi bu yönetim görevi birakirsa gelen yönetimin daha iyi isler yapacagina yada son iki günde daha iyi oyuncular transfer edecegine inaniyormusunuz???
Bu yönetime sahip cikmamiz lazim onlar bizim büyüklerimiz ellerinden geleni yapiyorlar acaba biz ne yapiyoruz???Kusura bakmayin üzerine alinmak isteyen alinir ama biz taraftar görevimizi yapiyormuyuz ki bu takimi birinci lige cikartan yönetime sahip cikmiyoruz????
Ben yurtdisinda yasiyorum simdi su soruyuda kendime soruyorum acaba bu yönetimi kötülüyerek kulis yapmaya calisanlar mi var???
Yemek pisti masada ilk yermi ben alkayim diyenler mi var??
En ufak bir tökezlemede yönetime ve Büyük Baskana sirtimizimi cevirelim??
Biz herseyi biliyoruz yönetim birsey bilmiyor demi??
Üzülerek söylüyoprum burda yönetimi ve baskani yerden yere vurarak sahip cikmiyarak yorum yazanlarin sivasspor taraftari oldugundan süphe ediyorum iyi günde herkez var simdi niye yoksunuz???
Iyi günde yanimizda ama kötü günde sirt ceviren taraftarlari aramizda istemiyorumz onlara ihtiyacimizda yok yazik ya!!!
Allah askina ellinizi vicdaniniza koyun ve nekadar dogru davraniyorsunuz bir düsünün !!!!!!
Burdan Istanbul Taraftar Baskanima 1967 Ivas taraftar baskanima sesleniyorum
Ben bu yönetimin arkasindayim ve kalmasinida istiyorum eimnim benim gibi düsünen cok arkadasim var artik sira size geldi taraftar dernekleri ne ise yaradiginizi gösterinde yönetiminize sahip cikin ve aramizdaki Sahtekar sivasspor taraftarlarini ayikliyalim!!!
Sayin tarafar dernegi BASKANLARI suandan itibaren sesiniz ciksin ve yönetime sahip cikin!!!!!!

Almanyadan saygi ve sevgilerimle
KARDEŞ ÖNCELİKLE TARAFTAR DERNEĞİ DEMEK RESMİ BİR KURUMDUR NE BİR RADYO İSTASYONUDUR NEDE BİR VİDEO MÜZİK KANALIDIR..BİZ BURDAN HER İSTEK İSTEYENİN PARÇASINI ÇALAMAYIZ BİZ KİŞİSEL DEĞİL TOPLUMSAL BİR KURUMUZ.. 4 SENEDİR FAALİYET GÖSTEREN 1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ SİVASSPOR KLÜBÜNÜNDE RESMEN TANIDIĞI BİR DERNEKTİR..BİZ YÖNETİME HER ZAMAN GÖNÜLDEN BAĞLIYIZ..SANA DİYECEM ŞU Kİ HEMEN TERS BİR DURUM OLUNCA DERNEK DİYE ORTAYA DÜŞÜLMESİN GEÇEN SENEDE BASINLA İLGİLİ BİR SORUN VARDI BİR KAÇ KİŞİ ÇIKTI DERNEK NE İŞ YAPAR PANKART HAZIRLANSIN YOK YAZILAR YAZILSIN PROTESTO EDİLSİN DEDİLER..BİZ NASIL HAREKET EDECEĞİMİZİ EYLEM PLANIMIZI HER ZAMAN HAZIRDA BULUNDURUYOZ VE KİMSENİN UYARISINA İHTİYAÇ DUYMAYIZ..BU ÇATININ ALTINDA Kİ KÜÇÜĞÜNDEN BÜYÜĞÜNE KADAR HER ÜYE SİVASSPO0R'UN KURULUŞUNDAN BU YANA GEÇEN DÖNEMDE BU TAKIMA HİZMET ETMİŞTİR.. BİZ 38 YILLIK BİR TECRÜBENİN BİRİKİMİYİZ..
T_İ_T isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.08.2006, 23:52   #15
istasyon58
Yeni Yiğido

istasyon58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 istasyon58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

konu çorba olmuş.derneğe laf atmasın kimse artık.bahın isim veririm korkarsınız
Alt 31.08.2006, 00:13   #16
58svs58
Usta Yiğido

58svs58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

381 Mesajına 711 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58svs58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

sivasta bir istanbul takımlarına özenti var. fener maçında göreceksiniz sivaslılar tribünde feneri destekleyecek. SİVASTAN BAŞKA SİVAS YOK. sivaslı olupta sivasa karşı başka takımı destekleyenlere sivaslılık zehir zıkkım olsun. biz birlik olamayız.
58svs58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.08.2006, 00:51   #17
Ertugrul
Gast

YORUMLARDAN ANLAYABİLDİĞİM KADARIYLA BAZI ARKADAŞLARDA UMUTSUZLUK VE BIKKINLIK HİSSİ DOĞMAYA BAŞLAMIŞ
BU SİVASSPORA ÇOK ZARAR VERİR DAHA NE OLDUKİ UMUTSUZLUĞA DÜŞELİM ÇOK ŞÜKÜR 38 YIL SONRA 1.LİGE ÇIKTIK VE İLK SENEMİZDE İLK 10 DA YER ALDIK BİR ÇOK BASIN YAYIN ORGANINDA BOY GÖSTERDİK YİĞİDO İSMİNİ DUYMAYAN KALMADI SPOR CAMİASINDA ŞİMDİ YILLARDIR ÖZLEMİNİ ÇEKTİĞİMİZ 1,LİGDE İKİNCİ YILIMIZDA UMUTSUZLUK YİĞİDOLARA YAKIŞMAZ
YİĞİDOLARA YAKIŞAN BU ZOR GÜNLERDE (Kİ BENCE BİZ BUNDAN DAHA ZOR GÜNLERİNDE ÜSTESİNDEN GELMİŞ BİR CAMİAYIZ) TAKIMIN ARKASINDA OLDUKLARINI HER PLATFORMDA GÖSTERMEKTİR MADDİ VE MANEVİ YÖNDEN SİVASSPOROMUZUN HER ZAMAN YANINDA OLMALIYIZ
Alt 31.08.2006, 02:14   #18
GoRKi
Yeni Yiğido

7 Mesajına 12 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 722 GoRKi Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

arkadaşlar biraz gerçekçi olmak lazım tüm yük yönetime binmiş durumda istanbulda o kadar çok zengin işadamımız var ki merak ediyorum acaba bunların kaç tanesi sivassporumuza destek oluyor. diğer bir nokta da lafa gelince herkes ************** diyor ama 3 büyüklerin dışında stadı tam dolduramıyoruz bile. gerçi hoş stad doluncada gelenler sanki sinemadaymış gibi bir vaziyet alıyor ama takımı ateşleyecek bir taraftar profili oluşturamadık. Bir Kadıköy'e bakın bakalım oturarak maç izleyene locaların dışında raslayabiliyo musunuz? bizim taraftarda oturmuş Tv den dizi izler gibi maç izliyor her neyse konu aslında bu değil. bence yönetimin bazı kampanyalar yapması gerekiyor ne bileyim insanlarımızn günlük ihtiyaçlarını yaptıkları marketler, mağzalar vs... gibi alışveriş merkezlerinden veya diğer yerlerden Sivasspora katkı amaçlı kampanyalar düzenlenebilir. İNANIN Kİ SÜPER LİG SİVASIMIZ İÇİN BULUNMAZ BİR NİMETTİR.
GoRKi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
yonetim ciddiii
Alt 31.08.2006, 19:01   #19
HALIL
Usta Yiğido

HALIL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.249 Mesajına 1.911 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1335 HALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende Zukunft
Standart yonetim ciddiii

yonetim bizleri mutlu etmek icin birbirinden guzel transfer yapiyor borca girerek siz burda elestiriyorsunuz bizleri mutlu etmeek istiyorlar yoneti istifa etmek istiyomus sizi mutlu edemiyormus guzel transferlerne ne cabuk olu da 2. ligdeki transferlere sevinip zil takip oynuyodunuz simdi serveti aliyoruzzz begenmiyorsunuz elestiriyorsunuzzzz yonetim de bu karari almaak istiyorrr bu haber hemen okuyunnnn hakikat gazetesiiii
Alt 31.08.2006, 19:24   #20
SVS_5858
Acemi Yiğido

SVS_5858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 24 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 SVS_5858 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart -->: yonetim ciddiii

bu yönetim bana göre sivasspor tarihinin en iyi yönetimi eleştirmek haksız bence para olsa onlarda yapmayı biliyor büyük transferler bütçeye göre en iyilerini almaya çalışıyorlar bence başarılılarda bi kaç isim haricinde
SVS_5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla