--->: UYGUN, NOKTAYI KOYDU!!!
ben gurbette bir sivaslı olarak yönetim kurulumuza ve eşi bulunmayan degerli hocamıza güveniyorum,en iyisini yapacaklarına ve takımımızın menfaatlarını ve başarısını en üst düzeye cıkaracaklarına inanıyorum daha düne kadar sıvasın adını agzına almayanlar hor görenler bugün sivasspordan sivastan bahsediyorlar bu benim bir sivaslı olarak gurur kaynagım ALLAH başkanımız yönetim kurulumuz ve hocamızdan razı olsun,siz sivasta yaşayan kardeşlerim olarak iyi ve kötü günde yönetimin ve takımın arkasında olun stadı doldurun topcularınızın her zaman arkasında olun kötü oyun sonucu protesto etmeyin deplasman taraftarlarına cana yakın olun küfür etmeyin gercek sivaslı oldugumuzu dünya alem bilsin ne kadar misafir perver oldugumuzu,eski bir yönetici olarak ne valimiz ne topu bomba zanneden belediye başkanımız ve milletvekillerimiz yardımcı olmadı takımı para olmadığından deplasmana götürecek yönetici bulunmuyordu,taraftar başarıya gelir,gelir ama takım için para toplamaya cıktığımızda yüzüme küfredilircesine 20 liranın atıldığını hiç unutamam o zamanın yönetim kurulu derbeder oldu iflaz ettik bugün gurbette rızkımızı arıyoruz,bunun içindirki sivaslı olarak her şeyin kıymetini bilelim,takımdanda o zamanın parasıyla iyi bir alacagım var ama anamın südü gibi helal olsun çünkü memleketimi sivassporumu seviyorum ve hiç deplasman maçlarını kaçırmıyorum iyiki sivaslıyım,ğözbebeğimiz sivassporumuzun herkesin yeni yılını kutluyor başarılarımızın devam etmesini can-i gönülden diliyorum,tüm yiğidolara sevgilerimle
|